31 maj 2016

En svensk tigrinna

Sara Skyttedal (KD): "Förtroendeklyftan mellan Sveriges poliser och Dan Eliasson blir allt större. Rikspolischefens bristande kompetens, bortom avsaknaden av ledarskapsförmåga, har synliggjorts när han erkände att han inte var insatt i frågan om hur hybridkrigföring hanteras och att han inte visste hur befälsordningen skulle se ut i sådan situation. Med tanke på att det under en överskådlig framtid inte är osannolikt att ett terrordåd sker i Sverige är detta en kunskapslucka som i sig borde vara tillräcklig för att framföra avgångskrav.

Den bristande kompetensen hos polisledningen är ett allvarligt problem. Ett av många exempel är hur gradsystemet kommit att misshandlas. Poliser med lägre grad kan numera vara chef över poliser med högre grad. Ett ologiskt gradsystem skapar snabbt frustration och missnöje hos de anställda.

Man kan fråga sig hur det skulle påverka läkarnas engagemang och medborgarnas förtroende för vården om läkare skulle börja kallas undersköterskor. Den som inte förstår de förödande konsekvenserna av en ologisk befälsstruktur och rörig hierarki bör inte leda Sveriges största myndighet."

Sara Skyttedal är ordförande för Kristdemokratiska ungdomsförbundet. Hon vill ha höjda straff för vålds- och sexualbrottslingar och anser att det finns en gräns för hur många asylsökande Sverige kan ta emot.

1 Kommentarer:

Knute sa...

Den 18-åring som åtalats för att i augusti förra året ha kastat en handgranat mot en bemannad polisbuss i Tumba friades i dag i hovrätten. Fingeravtryck och DNA spelar ingen roll "för det bevisar inte vem som kastade"!?!
Välkomna hit alla råa, brutala hatande as!
Vi ber om ursäkt för att vi andra finns till, än så länge.

http://soldatmamma.blogspot.se/2016/05/mina-djupaste-kondoleanser.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.