15 maj 2016

Ensamkommande krigsherrarVem är så pass välbeställd i Afghanistan att han kan resa till Sverige för en summa som motsvarar upp till 40-50 afghanska årslöner? Utan utplundringen och förtrycket så hade krigsherrarna inte kunnat skicka sina egna barn och unga till bidragsförsörjning i väst som ”ensamkommande”. Motpol

Förra året kom cirka 35.000 ensamkommande så kallade barn till Sverige, de flesta från Afghanistan. Det är möjligt att krigsherrar som blivit rika på opium har bekostat resan för en del av dem. Men de flesta ensamkommande tillhör den shia-muslimska folkgruppen hazarer som de sunni-muslimska makthavarna alltid behandlat illa.

I hazarernas land stod de gigantiska Buddhastatyerna som talibanerna sprängde år 2001. Det handlade inte bara om religion utan även om ras. Hazarerna har sitt ursprung i det buddhistiska Mongoliet, och det retade talibanerna att statyerna hade hazar-ansikten.

Statyerna i Bamiyan skapades mellan 544-644. Trots att de flesta afghaner numera är muslimer är nog många upprörda över den islamiska arrogansen att sudda ut deras historiska arv.

6 Kommentarer:

Knute sa...

– Det är bra här i Malmö. Men det är problem ibland. Folk dödar varandra och kastar bomber.

EU-kommissionen har frågat invånarna i 83 europeiska städer om livskvalité och då kommer Malmö på sjunde plats. Det är den storstad i Sverige där invånarna är mest nöjda med sin stad och sina liv och bara dessa platser kan slå Malmö i fråga om trivsel och goda levnadsvillkor: Aalborg, Köpenhamn, Reykjavik, Zürich, Graz och Oslo.

Är det inte märkligt? Jag står ju här i regnet i Rosengård och pratar med en pojke som tittar på ett bilvrak och som säger att människor dödar varandra. Som om vi vore i Beirut eller Kabul. Och detta är en av världens bästa städer.

– Titta, säger pojken, buskarna brann också.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/peterkadhammar/article22390976.ab

Knute sa...

Tidningar och TV rapporterar sällan om det invandrade muslimska våldet; den som vill veta måste gå till internetsidor som Avpixlat och Petterssons.

http://avpixlat.info/2016/05/15/oroligheter-pa-asylboenden-i-varmland-och-smaland/

https://petterssonsblogg.se/2016/05/15/det-finns-en-massa-konstiga-sprak/

Knute sa...

Mannen som anser att Tyskland blir dummare av invandring

Thilo Sarrazin har skrivit en ny bog som åter provocerar i förbundsrepubliken. Han stämplar den ogenomtänkta och utopiska flykting- och invandringspolitiken som det största misstag som begåtts av en tysk regering i efterkrigstiden.

Sarrazin hävdar att gener spelar en roll för hur smarta människor är. De skarpaste knivarna i lådan kommer sällan från Afrika och Mellanöstern, medan Europa och Östasien är på en mycket högre nivå. Även judar är bra att producera genier, skriver han, vilket mellan raderna betyder att de många flyktingarna från Mellanöstern inte kommer att göra Tyskland klokare.

Det är, efter nazisternas besatthet av just genfrågan, ett vågat påstående i förbundsrepubliken.

- - - - -
Med tanke på Koranens besatthet av svärd och knivar var kanske uttrycket "de skarpaste knivarna i lådan" inte så välfunnet.

https://en.wikipedia.org/wiki/Thilo_Sarrazin

http://www.jyllands-posten.dk/protected/premium/international/ECE8659709/manden-der-mener-at-tyskland-bliver-dummere-af-indvandring/

Knute sa...

The Saudi Solution, Accommodations are plentiful in the kingdom for Sunni Muslim migrants.

It has 100,000 high-quality, empty fiberglass tents that can house about 3 million people in Mina, just east of Mecca. Fireproof and air-conditioned, complete with toilets and kitchens, this unique resource is occupied a mere five days a year by pilgrims on the hajj.

Muslims can exult in a society that permits polygamy, child marriages, wife-beating, female genital mutilation, and beheadings, while only lightly punishing slaveholding and honor killings.

Saudi also permits Muslims effortlessly to avoid such haram (forbidden) features as pet dogs; pork and alcohol; interest payments on loans; lotteries and casinos; Valentine's Day, women in revealing clothes, dating, and gentlemen's clubs; gay bars and gay marriage; the drug subculture; and the public expression of anti-Islamic views.

It's high time that governments and refugee organizations stop focusing on Europe and instead turn to those Arab countries capable, with relative ease, to take in, house, and employ their desperate brethren.

http://www.danielpipes.org/16678/saudi-solution-for-sunni-muslims

Knute sa...

88.265 ”ensamkommande” till EU 2015 – Sverige tog emot 35.250

http://www.exponerat.net/88-265-ensamkommande-till-eu-2015-sverige-tog-emot-35-250-hela-listan-har/

Knute sa...

Björn Söder (SD): Låt inte FN bli en plattform för antisemitisk propaganda.

UNESCO (FN:s organ för utbildning, vetenskap och kultur) uppmanar Israel att lämna kontrollen över Tempelberget. Det är oroande att UNESCO:s roll som världsarvsförvaltare på detta sätt utnyttjas som plattform för politisk propaganda.

Sverige ska inte delta i detta, vi borde naturligtvis rösta ner ensidiga FN-resolutioner som uppenbart författats i propagandasyfte. Vi borde även tydligare kräva att länder som Saudiarabien inte ska ha någon framträdande roll i FN:s människorättsråd.

http://bjornsoder.net./lat-inte-fn-bli-en-plattform-for-antisemitisk-propaganda/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.