10 maj 2016

EUSSR

TTIP (The Transatlantic Trade and Investment Partnership ) är ett av de många handelsavtal som bara är bluff.  Överenskommelser skrivna av bolagsjurister och lobbyister och förhandlade i hemlighet mellan Obama-administrationen och olika världsledare.  Denna speciella bluff gäller USA och Europa och har mött ökat offentlig motstånd och uppmärksamhet på senaste tiden när läckta dokument avslöjar handelsavtalet som ett samhällsomstörtande lurendrejeri.

Titta på vad som hände när en ledamot av Europaparlamentet försökte läsa dokumenten. Videon är suddig men poängen är glasklar.
Namnet Altiero Spinelli är ingraverat i sten över huvudingången till Europaparlamentet. Inte så många vet att han var en italiensk kommunist som arbetade för att undanröja de nationella gränserna i Europa och för direkt röstning för europeiska parlamentsledamöter, för att säkerställa att nationella lagstiftare kunde och skulle kringgås till förmån för skapandet av en E.U. lag, som åsidosätter den nationella lagstiftningen.

Den extrema Vänsterns ursprung och inflytande klargörs i denna “intressanta” artikel där Jean-Claude Juncker säger:
“Statsministrarna måste sluta lyssna så mycket på sina väljare och i stället fungera som heltids-européer.
Alltför många politiker lyssnar enbart till sin nations åsikt. Och om du lyssnar på den nationella åsikten utvecklar du inte vad som borde vara en gemensam europeisk känsla och en känsla av att det är nödvändigt att förena insatser. Vi har alltför många deltids-européer."
2 Kommentarer:

Knute sa...

EU-kommissarien Cecilia Malmström försöker med olika knep tvinga EU:s medlemsländer att svälja TTIP-bluffen.

TTIP’s negative reputation in the EU comes down to heads of state not showing responsibility and defending the trade negotiations at home, according to Malmström.

http://www.euractiv.com/section/trade-society/news/almstrom-concerned-about-public-perception-of-ttip/

http://sputniknews.com/europe/20160510/1039382981/eu-ttip-public-trust.html

Anonym sa...

Katastrofen är över oss!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.