17 maj 2016

Från frisör till presidentkandidat

 

Frederich Trump (1869–1918) Fred Trump (1905–1999) Donald Trump (1946–)

Farfar Frederich var utan tvivel en duktig karl. Först barberare under många år, sju dagar i veckan, och sedan gjorde han sig en förmögenhet genom att driva hotell, restauranger och bordeller i guldgrävarstäder i nordvästra USA och västra Kanada. Det sägs att varje förmögenhet börjar med en förbrytelse, men vad gäller bordellverksamheten kan nog tiden och platsen räknas som en förmildrande omständighet. Han var skicklig på spekulera, det vill säga att köpa och sälja sina hotell vid rätt tid.

2 Kommentarer:

Knute sa...

Donald Trump går nu till motattack mot premiärminister Cameron och Londons nye borgmästare. Han kallar den nye Londonborgmästaren Sadiq Khan för okunnig och obildad, efter de stöddiga kommentarer han fällde då han vunnit borgmästarvalet. Trump uppmanar Khan att göra ett IQtest. Och varnar också för att han inte kommer att glömma bort Khans påhopp. Om EU-omröstningen kommenterade Trump enkelt att UK måste lämna: -"För vad ska ni med EU till?"

http://soldatmamma.blogspot.se/2016/05/trump-has-balls-and-backbone.html

Evot sa...

Trump har bra åsikter men som person är han lika konstig som Obama. För att bli president måste man tydligen ha en grandios självbild.

http://freebeacon.com/columns/president-obama-is-a-political-narcissist/

http://www.americanthinker.com/articles/2016/03/donald_trump_and_narcissistic_personality_disorder_an_interview_with_sam_vaknin.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.