18 maj 2016

Hillary Clinton ignorerar Bernie Sanders

Fler människor röstade på honom i går, men nu gör hon sitt bästa för att agera som om hon redan är den utsedda kandidaten.
Men det är svårt när hennes 74-åriga socialistiska motståndare fick mer kombinerade röster i Kentucky och Oregon än vad hon fick.


I en e-post till sina supportrar skriver Clinton:

Detta är en av de hittills tuffaste delarna av vår kampanj och jag vill vara kristallklar.   Vi fortsätter att fokusera på att avgöra primärvalen samtidigt som vi kämpar på en andra front - och Donald Trump och hans anhängare har redan vänt sin uppmärksamhet mot oss. ...
Nu mer än någonsin behöver vi påminna oss om vad denna kampanj egentligen handlar om - att vi har ett stort ansvar för att kämpa för de människor som har det svårt.  Ensamstående mödrar utan tillgång till anständig barnomsorg, familjer som slits sönder av vapenvåld och invandrarbarn som lever i rädsla för utvisning.
Vi kan inte bli självbelåtna eller avskräckas - det finns alldeles för många människor som räknar med oss. Vill du låta mig veta att du fortfarande är med mig? Jag vet att om vi arbetar tillsammans kan vi avsluta primärvalen och vända vårt fokus mot det verkliga hotet, Donald Trump ...

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Tittade på två Youtube-clip från Nevada utlagda på Fria Tider [http://www.friatider.se/sanderssupportrar-lopte-amok-pa-demokraternas-konvent-i-nevada]. Kaotiskt minst sagt. Och Bernie Sanders säger ingenting när hans anhängare löper amok både mot Hillary och Trump. Han verkar tillfredsställd med dessa sakernas ordning. Han har troligen fått försäkringar från de globala oligarkerna om att han kommer att nomineras - och det gäller därför att hänga på. Hillary är förbrukad och kommer att förlora mot Trump. Det vet de globala oligarkerna, som styr via ombud i både det demokratiska och republikanska partiet. Mobben har alltid i hemlighet varit alla makthavares redskap och framförallt Rothschilds under de senaste århundradena.
/SB

Anonym sa...

Är inte övertygad att amerikanen vill göra sig beroende av en högst tvivelaktig person som Mrs. Bill Clinton.
Var finns "männen" i de ensamstående kvinnornas liv?
De övergivna männen eller om de schappat kanske behöver en manlig gestalt som dom tror på.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.