27 maj 2016

I dag är kurderna frukost men ni kommer att bli lunch

Kurdisk manifestation på Mynttorget i Gamla Stan i Stockholm.

       

"Om Turkiet hade stängt sin gräns mot Syrien, så hade islamistiska attentat i Europa kunnat undvikas. Om Europas ledare, intellektuella, människorättskämpar och journalister inte tar ställning mot Turkiets premiärminister Erdogan kommer ni att försvinna. I dag är kurderna frukost men ni kommer att bli lunch."

Det var verkligen klarspråk! Den Islamiska Staten har vält hela spelplanen över ända. För att skapa ett kalifat krävs en ständig tillströmning av nya fiender. Och då kommer kurderna väl till pass, hur islamiska och hederskulturella de än är. De står i vägen för Erdogans och Obamas planer.

Det har efterhand blivit klarlagt att IS är krypto-muslimen Obamas skapelse. Undrar vilka fler djävulskaper han har på gång? Om Hillary blir ny president kan han ta det lugnt, då kommer islamiseringen av Väst fortsätta ostört.

Så vad hjälper det kurderna att demonstrera i ett Sverige som kapitulerat? Glöm inte att kurd-bombande Turkiet är en tongivande medlem i militärorkestern Nato.

3 Kommentarer:

Martin sa...

Kurdistan åt kurderna! Sverige åt alla!

Anonym sa...

"Det har efterhand blivit klarlagt att IS är krypto-muslimen Obamas skapelse".
Det kommer socialisterna aldrig att tillåta, ett fullständigt avslöjande av Obama! Det mesta om Obama är än idag höljt i dunkel.

Anonym sa...

Kurderna är ju också muslimer.
Anna

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.