09 maj 2016

"Inga muslimer på tysk mark"


Tusentals personer samlas utanför Berlins centralstation och protesterar mot Angela Merkels välkomnande inställning till flyktingar och naturligtvis kallas de omedelbart för Högerextremister.

Vad annat kan man förvänta sig från pressen i ett land som helt har överlämnats till barbariska inkräktare?
Om man har invändningar mot att ens dotter blir våldtagen och att ens kultur och livsstil förstörs och dessutom  tvingas betala för invasionen av sitt eget land - då måste man vara ”högerextremist”, eller hur?

3 Kommentarer:

Argus sa...

"Högerextremist" är en benämning som vänsterfolk använder för att distansera sig från osmakliga personer vars ideologi vilar på samma tankegods. I en riktigare höger-vänster-skala är de som står längst till höger libertianer och fredligare människor får man leta efter. Kommunister, socialister, fascister, nazister, zionister och islamister sätter alltid kollektivet framför individen.

Berit sa...

Den lojal opposition kallas "extremister" och “långt ut på högerkanten " därför att de vågar uttrycka sitt missnöje. Pressen svänger till det så, att de som protestera mot att deras land ockuperas av fanatiska snyltare som vägrar att assimilera sig och i stället blir det ett "höger rally" som protesterar en "välkomnande hållning" gentemot "flyktingar". Med andra ord, patrioter som försöker försvara sina familjer och sitt hemland är faktiskt dreglande nynazister som vill återuppleva det förflutna. Människor föraktar nyhetsmedia av goda skäl.

Knute sa...

Argus, jag reagerar på att du klumpar ihop begreppet sionism med diverse judefientliga ideologier. Men sionism betyder inte något annat än att judarna har rätt till en egen stat. Om man använder det som ett skällsord jobbar man i själva verket för islamiseringen. Faller Israel faller Europa.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.