03 maj 2016

Jimmie fick prata utan att bli avbruten"Vi måste fokusera på att bygga trovärdighet, vi måste förstå att även om tanken är kittlande för vissa att vi skulle få 51 procent av rösterna, är det inte särskilt sannolikt att det sker i närtid, om ens någonsin, och då måste vi hitta samarbete med de andra partierna så vi kan förändra samhället i vår riktning."

Man får hoppas att de borgerliga partierna tar sitt förnuft till fånga, men de verkar inte särskilt intresserade av att ta hans utsträckta hand, hellre kör de Sverige i botten tillsammans med de islamiserade vänsterpartierna.

    

Jimmie Åkesson talar om man ska göra sig förtjänt av medborgarskapet. Tråkigt nog har väldigt många unga muslimer i förorterna ingen lust till det, de vill hellre vara motborgare än medborgare. Svensk är ett skällsord för dem.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Sorgligt att behöva använda Berits fina blog till svensk sandlådeträta. En sak är dock säker, gör Sverige Demokraterna upp bakom ryggen på sina väljare med övriga korrupta svenska politiker är det slut med SD. John Boehner, Mitch McConell, John SCOTUS Roberts och Paul Ryan i Amerika kan användas som avskräckande exempel varför Obama lyckades köra USA i botten!
SD skall bara akta sig för när STASI agenturen SVT/SR sticker kniven i ryggen på någon lättlurad SD medlem.
SU

Knute sa...

Att släppa in SVT (Sveriges Värsta Television) är att hamna på sandlådenivå. Men den här gången klarade sig Jimmie Åkesson bra tycker jag.
SU, jag håller verkligen med om ditt beröm till Berit!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.