24 maj 2016

Jobbik går åt rätt håll - börjar bli som Sverigedemokraterna

    

Fotot visar Jobbiks partiledare Gábor Vona (till vänster) och Israels ambassadör Ilan Mor (till höger) vid en fotbollsmatch i Ungern. Liksom många andra nationalistiska partier i Europa har Jobbik valt sida. De deltar inte längre i hetsen mot judar och Israel. Den retoriken överlåter de till sådana som Sveriges utrikesminister Wallström.

Från ungerskt håll är man av förklarliga skäl sur på finansmannen George Soros, vars stiftelse Open Society Foundations stött flyktinginvasionen av Europa med hundratals miljoner dollar. Men man ska inte blanda ihop sådana globala finansmän med det judiska folket eller med staten Israel. Det påstås att Soros är jude men hur mycket jude är han egentligen? Som 15-åring hjälpte han till att beslagta egendom från de ungerska judar som skulle skickas till nazisternas koncentrationsläger. En folkförrädare både mot judar och ungrare. En iskall typ, och värre har han blivit med åren. I maskopi med krypto-muslimen Obama jobbar han stenhårt på att höja hastigheten på den muslimska massinvandringen till Väst.

George Soros är en psykologisk gåta. Likaså Sveriges förre statsminister Fredrik Reinfeldt som öppnade alla luckor så att den svenska skutan började sjunka. Om jag vore marxist skulle jag nog kunna dra några ekonomiska och sociologiska resonemang men jag tror att det är enskilda personligheter som bestämmer historien. Politiker kan naturligtvis inte göra något åt befolkningsexplosionen i Afrika och Mellanöstern men de kan åtminstone försöka stänga våra gränser så våra länder inte imploderar och sugs ner i den muhammedanska malströmmen.

    

Liknelsen med skutan och malströmmen hämtad här

3 Kommentarer:

Knute sa...

Att hälften av SD-väljarna vill att Sverige ska gå med i Nato visar att makthavarna och maktens medier lyckats i sitt uppsåt att få fler svenskar att acceptera närmande till en fientlig militärallians, som vill slå sönder den etniska homogeniteten i våra nationalstater och sprida amerikansk exceptionalism. Det blir en seger för globalisterna och en förlust för nationalisterna.

https://asylkaos.wordpress.com/2016/05/24/13462/

Knute sa...

Ungerska Jobbik går i SD:s fotspår och kör med nolltolerans. Beslutet att avlägsna radikaler från partiledningen har inte minskat partiets popularitet, tvärtom.

En opinionsundersökning visar att Fidesz leder med 41%, följt av Jobbik 27%. De tidigare makthavarna, Socialistpartiet, blir alltmer marginaliserade med 11%.

http://www.hungarianambiance.com/2016/05/jobbik-president-gabor-vonas-decision.html

Knute sa...

Varför är George Soros så sur på Orban?
1993 var Viktor Orban 30 år gammal och hade just stigit upp till toppen av Fidesz. Tre år tidigare hade han studerat i Oxford på ett stipendium från den liberale amerikanske miljardären George Soros, och Fidesz var fortfarande ett liberalt parti.
Soros hade blivit enormt rik på att spekulera mot den svenska kronan och det engelska pundet.
Det var många medlemmar i Fidesz som tog emot pengar från Soros som antagligen tyckte att han skulle göra något för sitt gamla hemland som nyligen sluppit från Sovjetkommunismen.
Nu kräver Soros pengarna tillbaka! En riktig von Anka-typ. Ju äldre han blir, desto bittrare blir han. Han tror att om han skänkt en slant så ska mottagaren för evigt dansa efter hans pipa.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.