22 maj 2016

Kristendom som välkomnande dörrmatta

Sveriges kristna råd kritiserar den striktare migrationspolitik som väntas i juni. "Vi behöver ta emot fler människor för i längden upprätthålla de samhällssystem som vi har skapat för allas välfärd", skriver rådet som består av 26 medlemskyrkor.

Om de bekymrar sig om välfärden tar de totalt fel. Asylinvandringen kostar betydligt mer än den smakar. Och om de bekymrar sig om de kristna tar de också fel. Annars skulle de föreslå att Sverige slutar ge asyl åt muslimer.

I Syrien och Irak pågår ett folkmord på kristna. Ofta fortsätter förföljelsen när de kommer till Sverige. Dagligen rapporteras om bråk på flyktingförläggningar. Den som inte är tillräckligt islamisk ligger illa till. Det börjar likna Mellanöstern.

Kyrkorna har gått vilse. Påven Franciskus säger att vi ska göra som Jesus och tvätta andras fötter. Jesus tvättade faktiskt vid ett tillfälle sina lärjungars fötter men påven säger uttryckligen att vi ska tvätta miljoner muslimska invandrares fötter. Dessa människor kommer knappast att bli Jesus lärjungar, det ser profetens svärd till.

"När jag hör prat om Europas kristna rötter blir jag förfärad över den kolonialistiska tonen," säger påven. Vilken politiskt korrekt Obama-typ! Vilken historielöshet! Det var ju tack vare kristendomen som Europa inte blev uppslukat. Han ignorerar att vi genom 1400 år kämpat för att slippa se våra länder förvandlade till islamiska samhällen där skräcken regerar. Han är en en typisk ulv i fårakläder, en sådan som Jesus varnade för.

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Knute,
detta är verkligen av-kristningens tid, som lär föregå Jesu "second coming" in "The End of Times" enligt de bibliska profetiorna i bl. a. Jesaja och Johannes Uppenbarelse och flera andra profeter. Men det är inte slut på tiden - bara den tid som beskrivs i Bibeln.
Och parallellen med Jesu första ankomst är slående. Jesus anlände just när den romerska republiken övergått i ett perverterat envälde (med Augustinus som förste kejsare efter Caesar - och alla skulle skattskrivas, dvs. registreras).
Vid hans andra ankomst skall världen just övergå i New World Order, också detta ett "perverterat" totalitärt globalt Sovjetunionen, vid vilken alla människor övervakas via ett mikrochips mellan tumme och pekfinger - när väl alla pengar försvunnit.
Detta kommer att förhindras och världen kommer att befrias - men inte utan mycket lidande dessförinnan.
/SB

Anonym sa...

SKR:s inlägg kom på SvD Debatt. 13 namn har undertecknat.
- Sverige tog år 2015 emot 163.000 asylsökande. Från Syrien 51', Afghanistan 41', Irak 21', Somalia 5', Iran 4', Eritrea 7', o.s.v.
- Det pågår ett folkmord i (S)ämre Orienten, har EU och USA-kongressen konstaterat. Men vi kan nog utgå från att den gruppen - de tilltänkta mordoffren - är liten, bland de asylsökande.
- SKR tycker alltså att vi ska ta emot fler av profetens vänner. Liksom Papa F. Ack ja.
http://www.svd.se/sveriges-kristna-rad-respektera-manniskovardet
/ SD

Anonym sa...

Ryska Ortodoxa Patriarken, Kirill, har förklarat kriget mot islamiska terrorismen vara ett "heligt krig": "Detta är en kamp mot den fiende som idag inte bara sprider ondska i Mellersta Östern, utan också hotar hela mänskligheten... Idag kallar vi detta onda för terrorism... Kriget mot terrorismen är vårt heliga krig idag. Jag ber till Gud att alla människor förstår detta, och slutar dela upp terrorister i 'goda' eller 'onda'."
https://www.rt.com/politics/342097-russian-orthodox-patriarch-declares-international/
http://www.breitbart.com/national-security/2016/05/09/russian-orthodox-leader-battle-terrorism-holy-war/
/ SD

Knute sa...

Yngling sade att han smakat fläskkött – blev hotad och misshandlad på boende för “ensamkommande barn”. Man kan med mycket stor säkerhet anta att de ynglingar som hotat och misshandlat den utsatte pojken är muslimer, och därmed anser fläskkött vara “orent”. Pojken som utsatts för våld och trakasserier är sannolikt inte muslim. Det kan också tänkas att han är en i hög grad sekulariserad muslim som väljer att strunta i de religiösa påbuden. Om så är fallet står det förstås honom fritt, då det i Sverige – i motsats till i många muslimska länder – råder religionsfrihet.

http://avpixlat.info/2016/05/22/yngling-sade-att-han-smakat-flaskkott-blev-hotad-och-misshandlad-pa-boende/

Biskop Kyrillos sa...

Nu börjar jag att undra vart vi är på väg? Påven Franciskus verkar inte längre vara någon att "hålla i handen " inför Islams försök att "ta makten".

Evot sa...

Enda sättet att besegra IS är att slita Koranen ur hjärtat på muslimer. Koranen innehåller över 100 verser som uppmanar till våld och död. En talesperson för terrororganisationen IS påpekar nu att IS omöjligen kan besegras så länge Koranen fungerar som inspirationskälla för muslimer.

http://avpixlat.info/2016/05/23/is-enda-sattet-att-besegra-is-ar-att-slita-koranen-ur-hjartat-pa-muslimer/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.