11 maj 2016

Londons muslimska borgmästare varnar Trump

Han sade till Trump, Ändra din inställning till muslimer annars kommer de att attackera USA.


 Trump gratulerade nyligen Sadiq Khan till utnämningen som Londons borgmästare och sade att han var beredd att göra ett undantag i sin policy att begränsa muslimska inresor till USA för att möjliggöra för Khan att besöka landet. Men i ett uttalande i tisdags, avfärdade Khan Trumps inbjudan, och fördömde också hans syn på islam som "okunnig", och menar att Trumps politik kommer att öka terroristhotet i både USA och Storbritannien.

(Hur kan en persons syn på en grupp göra betraktaren "mindre säker", såvida inte den betraktade gruppen har en inneboende benägenhet för våld?)

Medan Khan framhåller de brittiska muslimernas toleranta värderingar  visar undersökningar oroande indikatorer om att deras assimilering är ofullständig.
En undersökning i april, till exempel, fann att två tredjedelar av brittiska muslimer inte skulle tala om för regeringen om en vän eller familjemedlem blev involverad med extremister. Hälften av dem sade att homosexualitet borde vara olagligt och över 20 procent stödde upprättandet av Sharia lag i U.K.

Städerna i Storbritannien förändras snabbt. De blir inte bara mer mångkulturella men också islamiska - och London är inte ens det värsta exemplet. I Birmingham, utgör det muslimska samfundet 26,9%, i Blackburn 28,4%,  Luton 24,6%  och 15,8% i Manchester.
Det är nu helt klart  att London är en förlorad stad.  Med över 40% av den muslimska befolkningen i huvudstaden, samt att deras totala population fördubblas vart tionde år, och den infödda befolkningen i London snabbt minskar, kan det  bara vara en fråga om några år innan London förvandlas till oigenkännlighet. Samma sak kommer att hända med resten av deras städer.
Det kommer också att ske i Amerika och Sverige.

8 Kommentarer:

Anonym sa...

Har sagt det förut,säger det igen.....snart är tyvärr, inbördes krig den
enda lösningen för att bevara den västerländska livsstilen/samhället/tänket
//GP

Anonym sa...

För Londons del så kommer det att utmynna i att det blir den första Staten i Västeuropa som blir Styrt av SHARIALAGAR. Nej...glömde bort att Sverige är....ochså tyskland redan styrt av SHARIALAGAR. som tillåter månggifte könsstympning, balkongkastning, hedersmord, osv...

Knute sa...

Muslimer i Köpenhamn och London attackerar restauranger som serverar alkohol:

http://www.uriasposten.net/archives/73379

http://everykindapeople.blogspot.se/2016/05/det-marks-att-london-har-fatt-en.html

Anonym sa...

Hr. Sadiq Khan skall civilisera London? Intressant.

@rostaratt sa...

http://rny.nu/k/9797650
Ett utträde ur EU är nog ett skyndsamt måste.
https://twitter.com/rostaratt/status/728866644978708480

Anonym sa...

40% muslimer i London förklarar det jag först inte begrep, nämligen hur i h--e en muslim kunde bli borgmästare i Englands huvudstad. Det är nu hög tid att vi agerar för att vända utvecklingen!/Social konstruktion

Berit sa...

Det är inte bara så att fler invandrare flyttar till London och får socialbidrag och husrum. Tusentals infödda vita lämnar staden. Folkräkningen visade att mellan 2001 och 2011, lämnade 620,000 London när staden blev mer mångkulturell. London definieras nu som en internationell stad.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2281941/600-000-decade-white-flight-London-White-Britons-minority-capital.html

Knute sa...

Child sex abuse gangs could have assaulted ONE MILLION youngsters in the UK.

Når man ser muslimer i Europa umotiveret overfalde europæere, angribe religiøse optog og præster, hærge kirkegårde, voldtage omkring en million, som i England, røve og myrde, bør det ikke komme bag på en. De gør bare, som de plejer, og politikerne påfører dig deres kroniske krig mod ikke-muslimer. Den vil blive meget værre i dine børns tid.

http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/child-sex-abuse-gangs-could-5114029

http://snaphanen.dk/2016/05/18/kristne-er-de-mest-forfulgte-i-verden/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.