21 maj 2016

Lördagsgodis

9 Kommentarer:

Anonym sa...

Förmodligen inte.
Vita Huset före moralen. Moralen som hon begär alla andra skall leva efter.

Anonym sa...

"Sveriges korstå... eh, heliga krig mot barnböcker" är en artikel på Gatestone. "Morfar är sjörövare" hette en bok av Jan Lööf som kom ut 1966. Där fanns piraten Omar och gatuförsäljaren Abdullah, t.ex. Den blev en bestseller, och har översatts till engelska, franska, spanska osv. 2006 fanns den på McDonalds (10.000 ex), ett samarbete med Läsrörelsen, för att barn skulle vänja sig att läsa.
- Men det var då, det. Nu har Bonniers Carlsen sagt att om inte Lööf skriver om texten och ritar om bilderna, så drar de in den! Lööfs böcker innehåller "stereotypa skildringar av andra kulturer"! -- Han förstår inte att Profeten är just Profeten! (Mitt förtydligande.)
- Bonniers har kvar 5.000 ex av boken, men tänker makulera den.
http://www.gatestoneinstitute.org/8086/sweden-childrens-books
http://www.expressen.se/nyheter/loofs-barnbocker-kan-stoppas--stereotypa/
http://www.dn.se/kultur-noje/jan-loofs-populara-bocker-kan-stoppas/
/ SD

Anonym sa...

Ezra Levant (Toronto) talar med Dan Park (Malmö), en "graffiti artist" som t.ex. använt ordet "nigger" på teckningar. Fem stycken var olagliga (krävde polis-ingripande!) För ordet "nigger", alltså!
- Ja, en bild av en Finlands-färja (The Rape-Boat) hade orden "Eight little nigger boys"! Fy fy fy...
- (Fast det är ju, som Dan påpekar, bara kultur-eliten som förfasar sig över det här. Invandrarna själv känner inte alls till det. De går inte på konst-utställningar.)
- Klockan sju på morgonen kom fem poliser hem till Dan, tog honom i förvar till kl 12, tog hans mobil, och... Ja, hur åklagaren gör sedan, vet vi inte än.
- Ezra är lättförstådd, Dan P mindre så. -- Youtube 8:18, 20 maj 2016.
https://youtu.be/eYIIzIMC1dQ
/ SD

Anonym sa...

Världseliten möts i Istanbul idag för ett "humanitärt toppmöte" som ska försöka möta problemen med konflikt i världen. 23-24 maj. Ban Ki-moon ska vara där.
- Och Jan Eliasson (vice generalsekreterare i FN) slår fast att vi måste försöka komma åt "rot-skälen" till kriserna, icke minst då klimat-förändringen! (AFP)
http://www.rappler.com/world/global-affairs/133952-un-humanitarian-summit-opens
/ SD

Anonym sa...

Eagles of Death spelade på Bataclan-teatern i Paris, den 13 nov 2015. De undkom, inklusive sångaren Jesse Hughes. Men 89 dödades på själva teatern; 130 totalt. (Av Omar, Samy och Foued Mohamed.) -- BBC: What happened at the Bataclan?
http://www.bbc.com/news/world-europe-34827497

Nu i augusti 2016 skulle Eagles of Death ha uppträtt i Paris igen på festivalen Rock en Seine. Men det har inställts. Hughes har nämligen sagt sådant som inte kunnat accepteras. Hemska saker.
- T.ex.: "Ta ordet 'Islam' och byt ut det mot 'kommunism'. Det är en ideologi! Liksom Rosenbergs kunde sälja kärnvapen-hemligheter inifrån USA, på samma sätt kan muslimska terrorister anfalla oss inifrån." O.s.v. Det finns mer; läs själva!
http://takimag.com/article/surrendering_to_death_gavin_mcinnes/print%23axzz49KTdv9me

Så Eagles of Death får inte framträda på Rock en Seine. Självklart, egentligen. Kultur-eliten är ju med där. Och de ogillar i hög grad alla dessa anti-muslimska påståenden!
- "Tror Hughes att vi röstar på Marine Le Pen, kanske! På Front National! Ånej! Inte vi i eliten!"
http://www.nationalreview.com/corner/435735/eagles-death-metal-show-canceled-statements-criticized-islamophobic
/ SD

Anonym sa...

Alexandra Mesher, 22, stacks ner till döds i Mölndal, i januari.
- Youssaf Khaliif Nuur, 15 (enl. myndigheterna) höll i kniven. Han säger sig vara från Etiopien.
- Allt kändes normalt på 'hemmet', säger vittnen. Men kl 08 (den 25/1) gick Youssaf till anfall i köket. Alexandra bad för sitt liv, och ropade "nej, nej, nej" minst tio gånger.
- 'Den unge mannen har visat extrem hänsynslöshet och hårdhet", säger åklagaren. En pulsåder i benet skadades, så Alexandra dog, i sitt sovrum dit hon släpat sig.
- En annan 'gäst' försökte hjälpa henne, men attackerades själv. -- O.s.v.
- Daily Mail (UK) 23/5. Lång artikel, många bilder. Sådant ser ni inte i svenska blad.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3604936/PICTURED-Blood-smeared-floors-walls-child-migrant-centre-Swedish-social-worker-22-stabbed-death-frenzied-attack-Somali-boy-TWENTY-ONE.html
/ SD

Anonym sa...

I Uppsala bygger denna vecka flyktingar från asylboendet Ribbingebäck ett konstverk på konserthuset (UKK). Fredag 27/5 (1330-1600) är alla uppsalabor välkomna att själva bygga på konstverket. Kl 17 är det vernissage.
[Citat: "Vad kommer det att bli för ett konstverk? – Det vet vi ju inte. Det kommer att få växa helt ohämmat."]

I Botaniska trädgården visades förra veckan en jättelik uppblåsbar skulptur, ”Inflatable Refugee”, som föreställde en båtflykting. Det var några belgiska konstnärer som, inbjudna av universitetet, ville lära oss att "flyktinginvasionen" inte är ett "jättelikt hot" utan en "jättelik möjlighet".
- Bakgrunden var konferensen "Can A Person Be Illegal?". (Det behöver ju inte nämnas att svaret är Nej!) T.ex.: To 19/5 18.30 föredraget "How do you become a successful beggar in Sweden?"

http://www.uppsalatidningen.se/helg/flyktingar-bjuds-in-att-skapa-konst-4229258.aspx
http://www.breitbart.com/london/2016/05/24/artists-tour-europe-giant-inflatable-migrant/
http://www.littvet.uu.se/can-a-person-be-illegal-/#Call%20for%20Papers
/ SD

Anonym sa...

"Lagen om mottagande av asylsökande" ändras 1 juni. Vuxna som fått slutligt avslag, blir av med sina bidrag. De som bor på "hem" blir av med bostaden. 4.900 personer berörs nu, säger man.
- Vad händer när någon förlorar bostaden - men blir kvar i landet?
- Hur går en avhysning till?
- Förvaltningsrätten har sagt att en person som inte har rätt att vara kvar i Sverige - ändå måste få socialbidrag av kommunen (Vännäs)... Kammarrätten (Sundsvall) prövar beslutet, sedan nästan ett år...
Folkbladet Norrköping, Widar Anderssons ledare, 25 maj.
http://www.folkbladet.se/opinion/inget-sjabbel-for-lofven-om4150998.aspx
/ SD

Anonym sa...

"Sverige ligger högst i EU-statistiken om fysiskt och sexuellt våld mot kvinnor, sexuella trakasserier och stalking. Slutsatsen är att resultatet är en konsekvens av den nordiska alkohol-kulturen och de icke-traditionella köns-rollerna hos kvinnorna.
- Polisen slår fast detta (2016-05-16). Citatet finns på sid 34 (av 35):
https://polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/%C3%96vriga%20rapporter/Lagesbild%20over%20sexuella%20ofredanden.pdf
- Ja, om kvinnorna bara ville anpassa sig till de traditionella köns-rollerna (i Irak och Afghanistan) skulle världen vara mycket bättre för oss.
- Nu är läget inte alls bra. För oss:
- "Vissa tjejer undviker folksamlingar likväl som folktomma platser särskilt när det är mörkt. Vissa tjejer menar att de undviker killar överlag när de rör sig på egen hand, och då framförallt killar i grupp. Ensamma tjejer använder sin mobiltelefon som skydd genom att antingen prata med någon, låtsas prata, eller göra sig beredd att ringa om något skulle hända." (Sid 19-20).
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.