06 maj 2016

Sosse-rasismen

Varför begränsar vissa muslimska kvinnor sitt hat mot det manliga könet till vita män? Tanken är tydligen otänkbar att kvinnoförtrycket skulle ha något med islam att göra.

Lär er, jävla white people! White people när dom känner sig kränkta… Det var bara rasister. Ni vet sådana vita personer som alltid kommer undan... För det här är två vita personer vi pratar om. White people kommer alltid undan oavsett hur fruktansvärd händelsen är.”

Kristdemokraternas Ebba Busch Thor hade haft en t-shirt från israeliska armén på sig. Skandal tyckte sossarnas ungdomsförbunds kampanjledare Marwa Karim och gick amok med ovanstående "anti-vita" utgjutelse.

En lika stor hatare som Marwa är hennes syster Noor Karim. Hon har t.ex. skrivit på Facebook att ”Fuck alla jävla snubbar, vita jävlar och rasister” och ”Jag är så jävla rasistisk som det kan bli”. På SSU föreläser Noor Karim om antirasism: ”Rasismens historia, rasismen idag och hur det är kopplat till kapitalism”.


       

10 Kommentarer:

Knute sa...

Här kommer några vanliga problem som jag stött på:
Kan knappt ett ord svenska efter 5, 10 eller 15 år i Sverige.
Kan efter flera år i Sverige inte ta sig någonstans. Klarar till exempel inte av att åka buss.
Kommer inte till möten för de kan inte klockan eller förstår inte att man ska hålla tider.
Kvinnor vägrar lämna barnen på dagis, de ska vara hemma med barnen tills barnen gifter sig precis som i sina hemländer.
Har aldrig använt en dator.
Tror att det som står utomhus bara är att ta med sig för ingen äger det.
Det är gratis i affären om det inte sitter en prislapp på produkten.

Många kommer från byar väldigt långt ifrån verkligheten vi har här.

http://www.kaziva.net/blog-native/2016/3/17/hur-langt-ifran-samhallet-kan-invandrare-vara

Argus sa...

@Knute: Lösningen är enkel; Vi slutar med permanenta uppehållstillstånd och bidrag och övergår till tillfälliga uppehållstillstånd och beredskapsjobb och det till en väsentligt lägre volym. I princip ska vi stoppa all asylmottagning till dess att alla hittils kommande antingen har återvänt eller är integrerade i samhället. Att bli av med 182 utanförskapsområden och 55 no-go-zoner lär ta sin tid.

Vi gör det genom att återskapa Statens arbetslöshetskommission och "erbjuder" utifrånkommande arbetslösa en möjlighet att försörja sig när bidragen upphör. Den som inte medverkar får ingen lön, ej heller något bidrag och kan komma att förlora uppehållstillståndet. Lönen ska vara sådan att man klarar sig men heller inte högre än lägsta löner i verkliga jobb. Arbetsuppgifterna är sådana som inte stjäl jobb från redan arbetande och sådana som annars inte bli gjorda. Det kan vara allt ifrån att städa vår offentliga miljö (ordentligt), till att plocka bär och svamp (istället för arbetskraftsimport) och skotta snö och klippa gräs åt privatpersoner.

Det är inte angelägna uppgifter som saknas utan finansieringen av dem och pengar finns redan allokerade, låt oss utnyttja dessa till något som är till nytta för skattebetalaren.

Anonym sa...

En kompis till mig jobbade som lärare på SFI och det handlade om att lära dem svenska språket och samhället, samt att läsa busstidtabeller, åka buss och betala för sig, klockan, kalendern, att komma i tid, att höra av sig och anmäla frånvaro osv. De anses vara Sveriges framtid, jag begriper inget. Våra unga som vi föräldrar lärde grundläggande saker, språket och mycket mer, ska slås ut överallt för att dessa människor måste ha och ha, jag förstår inte hur våra politiker kan avsky sitt eget folk så djupt!/V

Knute sa...

Slöja på kvinnor: islamisternas starkaste vapen. Afghansk filmstjärna lever i asylläger i Frankrike: Fick dödshot för att hon kastade slöjan.

http://da.gatestoneinstitute.org/7976/torklaede-kvinder

http://jyllands-posten.dk/international/ECE8633359/afghansk-filmstjerne-lever-i-asyllejr-i-frankrig-fik-doedstrusler-fordi-hun-smed-sloeret/

Knute sa...

Kina har på prov skickat poliser till Italien för att skydda välbärgade kinesiska turister. Testet skall pågå under 2 veckor när extra många kineser är på shoppingresa i Italien. Rom och Milano är först att ta del av detta test. Faller det väl ut kan det bli ett framtida samarbete mellan de båda länderna.

Kan inte hjälpa att associera detta till den ökade brottsligheten i kölvattnet efter asylkaoset. Detta står det ingenting om på SVT nyheter utan endast att det är för att skydda välbärgade kineser som skall shoppa Prada och Gucci.

https://petterssonsblogg.se/2016/05/06/ar-detta-framtiden-kinesisk-polis-i-italien/

gäster sa...

Vänsterorienterade påstår att det är vår egen skull när muslimer blir radikaliserade - det är helt fel. Så sluta nu med självförebråelser och masochism och sätt er ordentligt in i islamisternas ideologi. Bara så kan vi se vad det är vi står inför, och vad det är som vi måste bekämpa.

http://denkorteavis.dk/2016/det-er-ikke-vestens-skyld-at-den-islamiske-radikalisering-vokser-naser-khader-forklarer-hvorfor/

Knute sa...

Den senaste uppsättningen barnböcker som kan falla offer för den samtida neurotiska PK-sjukan är Jan Lööfs “Morfar är sjörövare” och “Ta fast Fabian” då förlaget menar att de kan innehålla “allt för stereotypa skildringar av andra kulturer”.

Att ge sig på just barnböcker verkar vara en av de politiskt korrektas favoritsysselsättningar. Det ska som bekant börjas tidigt, vilket blir solklart för de föräldrar som under senare år har tittat på SVT:s barnprogram tillsammans med sina barn.

Förlaget Bonnier Carlsens politiskt korrekta ängslighet går så pass långt att de krävt av Lööf att antingen rita om böckerna eller riskera att de inte ges ut mer.

Ett par kommentarer:

"Snart förbjuder man väl bruna, gula och svarta färgpennor på dagis.
I Sverige börjar man nu få en försmak på hur dom som bodde bakom järnridån hade det."

"Kan dom inte gå igenom och stryka alla delar i koranen som inte passar in idag i västvärlden! Då kan man trycka koranen på ena sidan av ett A5-ark."

http://avpixlat.info/2016/05/08/ny-uppsattning-barnbocker-kan-bli-offer-for-pk-slakt/

Anonym sa...

Seluaah Alsaat har ett mycket obehagligt von oben flin likt mona sahlin
Det ger ett märkligt intryck man får uppfattningen att hon välkomnar det som diskuteras
Detta är förmodligen det enda område där hon sett en chans att anklaga vita män
Och mörka det egentliga problemet
Där har hon stöd från våra "folkvalda" som säger svenska män har alltid "gruppvåldtagit" "bränt bilar" mm mm

Knute sa...

Skynda er att köpa Jan Lööfs barnböcker innan miljöpartistregeringen anordnar bokbål på Sergels torg där man bränner upp Tintin, Lööf-böcker, Lilla Hjärtat och allt annat som de stämplar ut som kränkande mot deras rättfärdighet.

http://erixon.com/blogg/2016/05/kulturvanstern-ar-plotsligt-emot-provokationen/

elina sa...

Har köpt de censurdrabbade böckerna till barnbarnen.
Där man bränner böcker bränner man snart människor. Än så länge är det bara censur - vad sedan?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.