25 maj 2016

Trettiosju olika sorters familjer?

I Artikel 16, punkt 3 i FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna heter det:

"Familjen är den naturliga och grundläggande enheten i samhället och har rätt till samhällets och statens skydd."

Kommunisterna önskade emellertid kollektiv statlig barnuppfostran under utbildade pedagoger, och ville därför ge barn vissa rättigheter i familjen genom att begränsa föräldramyndigheten. Punkt 41 i de kommunistiska långsiktiga målen:

"Skapa behov för barnuppfostran utanför föräldrarnas negativa inflytande. Förhindra fördomar, mentala blockeringar och hämningar hos barn genom att undertrycka föräldrarnas inflytande."

Den danska socialdemokratin stödde denna kommunistiska tankegång i ett förslag till ett nytt partiprogram 1969, uttänkt av psykologen Eggert Petersen. Enligt detta bör barn har samma rättigheter som de vuxna i familjen när det gäller att bestämma, själva välja kön och annan grupp (politisk, religiös eller vad som helst) i stället för familjen...

I praktiken stöddes detta av myndigheterna, och man arbetade vidare i denna riktning, bland annat genom World Federation of Mental Health och den kommuniststyrda fackföreningen BUPL (Børne- og Ungdomspædagogernes Landsforbund). Nya lagar kom till som gick i samma riktning med ständigt mindre inflytande för föräldrar. Föräldrar är sällan organiserade och sällan orienterade. Institutionerna övertar deras barn eftersom de själva trångsynt ser det som en fördel att de genom att sätta Lille-Peter i institution kan tjäna pengar och köpa saker de annars inte skulle ha råd med.

Mer vill ha mer. Bakom den kommuniststyrda barnuppfostran låg önskan om att barnen som vuxna skulle genomdriva den internationella världsrevolution som de var indoktrinerade med.

Programmet för att uppnå detta verkar inte minst bestå av att skapa totalförvirring, ett slags Ragnarök, där även de mest grundläggande känslor, regler och traditioner bryts ned. Nu ska en familj inte längre uppfattas som ett föräldrapar med barn. Nej, nu har vi - efter femtio år - kommit mycket längre, nu kan en familj kan ha trettiosju personsammansättningar, som rimligen också ska behandlas olika i den sociala sektorn, till exempel angående ekonomiska bidrag och psykologiskt stöd. Vad du och jag ska ha för åsikter om detta, framgår av TV-program och bokrecensioner. I den svenska röda TV visade man programmet "Familjen i förändring".

  

Programmets grundhållning kom tydligt fram i några sekunder, när en skådespelare visade sitt yttersta förakt för kärnfamiljen genom att kasta kroppen tillbaka och rulla med ögonen mot Vårherres himmel. Så var det sagt.

  

Regnbågens färgskala har sedan sextioåttornas omvälvningstid använts som en symbol för multikulturens kaotiska makt, från alla typer av sexattityder och -handlingar till allt annat. I boken "den förbannade kärleken" kan man läsa om regnbågsfamiljer. "En familj med en eller flera homosexuella föräldrar. Regnbågsfamiljer är de riktiga familjerna. Nästan alla konstellationer är genomförbara."

Spydpigen: Regnbuefamilier - rigtige familier

4 Kommentarer:

Argus sa...

Jag håller med kommunisterna när det gäller barns rätt att välja men med förbehållet - när de blir vuxna. Idag tvingas barn in i föräldrarnas religion, ibland oåterkalleligt, och i vissa förskolor in i något slags tredje kön av "genusutbildade" "pedagoger". Det av kulturmarxisterna omhuldade tredje tyska könet handlar om barn som föds med svårbestämd könidentitets rätt att själva välja vid vuxen ålder och inget annat.

Spydpigen sa...

Argus verkar tro att barn inte kommer till att besluta något förrän de är vuxna, vilket ju är det normala och det mest rimliga. Men så är det inte. I Storbritannien ska barn från 9 års ålder nu börja att ta medicin för att fördröja puberteten - som ett första steg till könsbyte. Behandlingen kommer att erbjudas av engelska sjukvården till barn som mår dåligt med sitt eget kön. Lite som pojken Zach Avery som när han var 5 år beslutade att han skulle leva som en flicka. Hans berättelse dök upp i pressen i 2012.

http://www.adnkronos.com/fatti/esteri/2014/05/19/farmaci-per-cambiare-sesso-bimbi-anni-gran-bretagna-polemica-trattamento-offerto-dal-ssn_SzRYn57fYQcbpaMQVMGZjL.html

Knute sa...

Asylsökande storfamilj på väg till Sverige: tre fruar och 20 barn ger en halv miljon kronor i barnbidrag varje år.

http://www.friatider.se/han-vill-till-sverige-med-sina-tre-fruar-och-20-barn

Knute sa...

Polisen i Stockholmsförorten Huddinge med rosa kjolar och rakade armhålor. ”Buset” i förorterna har nog ännu mindre respekt för polisen efter det här. Bilderna som lagts ut på Facebook är tagna under en personalfest.

http://www.friatider.se/polisens-transvestitsatsning-med-rosa-kjolar

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.