26 maj 2016

Stackars Hillary


Det var meningen att det skulle bli en kröning av en drottning,  inte en gyttjebrottning.  Hennes  strid med socialist-gubben Bernie Sanders skulle bara vara politiskt teater, där hon skulle dränka honom i en ocean av kvinnlig makt och skärvorna från det patrikalistiska glastaket skulle krossade honom en gång för alla. Äntligen skulle en amerikan, utrustad med en livmoder, nå maktens högsta boning.

Hennes väg till Dem-nomineringen har varit problematisk från första början. Hon vann Iowa med knapp nöd  (0,3%), och sedan körde Sander över henne i New Hampshire. Hon och Sanders har sedan dess kämpat ganska jämt,  med Hillary i ledning,  27-20.
Tävlingen var riggad från början med Democrat super delegater i Hillarys hörna, men hon har varit oförmögen att sätta Sanders på plats.
Nu försöker hon stoppa Sanders och låsa upp nomineringen genom att säga att om hon vinner kommer hon att göra sin make, förre presidenten Bill Clinton  ”ansvarig för att vitalisera ekonomin, eftersom han vet hur man gör det."
1 Kommentarer:

Anonym sa...

Man börjar ana varför Obama är så ivrig att stänga GITMO.
Han vill inte hamna där tillsammans med Mrs. Bill Clinton och maken.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.