05 maj 2016

Steven Van Zandt föredrar “the taste of democracy”
Norges socialdemokrater är liksom de svenska beryktade för sin fientliga inställning till Israel. Bland annat försökte de spela fredsmäklare i den misslyckade Osloprocessen. Det är en smula förvånande att deras politiskt korrekta television släppte igenom en scen som denna i den norskproducerade serien Lilyhammer.

Huvudpersonen i TV-serien är den amerikanske musikern och skådespelaren Steven Van Zandt, mest känd som gitarrist i Bruce Springsteens kompband E Street Band. Som Hodjanernes Blog skriver: Alla artister är inte politiskt korrekta.

Bossen Bruce Springsteen däremot... han vill inte spela på ställen där det inte finns politiskt korrekta toaletter... Här ett utdrag ur ett brev från Springsteens beundrarinna Mona Sahlin. Brevet registrerades som offentlig handling den 23 oktober 2002. Hon var på den tiden minister i den socialdemokratiska regeringen.

"Hej Bruce,
För varje låt du spelar kommer jag att känna i magen att jag lever, känna i hjärtat att jag kommer att dö och inte vill att kvällen tar slut. Nånsin. Texter om ensamma bilfärder, arbetarklassen och hungriga hjärtan. Sorgsna vandringar på Philadelphias gator, född att springa och kåt att älska. Och som jag föll! Och en otrolig glädje över att känna att dina och mina drömmar var lika på något sätt. Jag längtar redan! Stora kramar från Mona Sahlin"

Sahlin fick häromdagen sparken som Sveriges nationella samordnare av muslimsk extremism. Konstigt, hon som har besökt moskéer iklädd politiskt korrekt slöja och allting.

6 Kommentarer:

Knute sa...

För några dagar sedan, den 26 april, gick Säpo in i stabsläge. Det var efter information från Iraks säkerhetstjänst om att IS planerar ett terroristangrepp i Stockholm. Läget är inte bra.

Krigsreportern och författaren Johanne Hildebrandt har på uppdrag av tidningen Fokus åkt ner till kurderna och IS territorium.

I reportaget berättar Hildebrandt om ett elitkommando på 600 man som tränats av IS för attentat i Europa. 150 IS-män ska ha återvänt till Sverige på order av IS.

General Hasan Nuri Amin, chef för den kurdiska motsvarigheten till FBI, säger att svenska myndigheter är väldigt svaga och naiva och att de inte verkar bry sig.

General Hasan Nuri Amin: “Jag har pratat med Säpo och träffat dem. Vi har berättat för dem hur farlig denna grupp är och att det kommer att bli väldigt blodigt och väldigt sorgligt om de inte ingriper så fort som möjligt. De 150 räcker för att förstöra hela Sverige. Ni måste omedelbart ingripa mot dem, i lagens namn.”

I radions P3 raljerar man i ett pratprogram om rädslan för terrorattentat. Programledarna skrattar hysteriskt och förlöjligar folk som kan tro något så dumt. Vi svenskar verkar inte kunna ta till oss allvaret.

https://detgodasamhallet.com/2016/05/05/gastskribent-anna-ernius-terrorn-narmar-sig-vi-blundar/

Anonym sa...

London kan få en muslimsk borgmästare nu: Sadiq Khan, 45, son till en pakistansk bussförare och parlaments-ledamot sedan 2005, är Labours kandidat.
- Mot honom står Zac Goldsmith, 41, son till miljardären Sir James Goldsmith; i parlamentet sedan 2010.
- Sadiq Khan är nog en lite annorlunda muslim. 2013 fick han dödshot för att ha röstat för Same-Sex Marriage Bill, och en imam i Bradford utfärdade en fatwa som sade att han inte längre var muslim. - Han är gift med [enbart] Saadiya, jurist även hon, och har två döttrar. (Wiki)
https://ca.news.yahoo.com/britains-labour-set-london-bitter-mayoral-campaign-101122139.html
/ SD

Anonym sa...

Labour's borgmästarkandidat (i London) Sadiq Khan behöver nog studeras närmare. Här är Fox News (2:57) - men "TV" är knepigare än det skrivna ordet. Vad är argumenten värda? - Fox: Will London Elect A Muslim? 5 maj.
https://youtu.be/ZqX_1tsLYKk
/ SD

Knute sa...

Trevor Phillips, architect of the Islamophobia Industry, created criminals of Islam critics and scared people from reporting muslim rape gangs.

It is hard to know how the thousands being prosecuted for thought crimes these days, from one end of Europe to the other, are likely to respond to this weekend’s damning confession by Trevor Phillips.

Twenty years after ordering a pivotal UK report which introduced the West to a newly-defined concept called ‘Islamophobia,’ the admission by the former head of the Commission for Racial Equality, that his report’s contents had “got almost everything wrong,” is nothing short of seismic.

http://www.breitbart.com/london/2016/04/13/whoops-uk-architect-islamophobia-industry-got-everything-wrong/

Knute sa...

Sadiq Khan – borgmästarkandidat i London. Sadiq Khan has a long and unbroken career of collaboration and involvement with Islamists, hate preachers, terrorist godfathers, sexists, homophobes and extremists.

He speaks at rallies with the black flag of jihad flying and where women are treated as second class citizens. Khan spoke next to the man who trained the ringleader of the 7/7 bombers. There’s much, much more in this shocking video report.

https://hodja.wordpress.com/2016/05/04/sadiq-khan-borgmesterkandidat-i-london/

Knute sa...

Miljöpartiet släng er i väggen. Labour-kandidaten Sadiq Khan vinner som den förste muslimen i borgmästarvalet i London. Detta är vad som händer när britterna hamnar i minoritet i sin egen stad och sitt eget land, muslimerna är i majoritet. Islamistagenda? Who knows. En sorgens dag för kristna britter som byggde landet.
Frågan är varför dom otrogna vänsterextrema, precis som i Sverige, jublar över muslimernas segrar och landvinningar. Gud och religion? Marx vänder sig i sin grav, och ser framför sig för yxslakten på kamraterna.

http://soldatmamma.blogspot.se/2016/05/mp-slang-er-i-vaggen.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.