14 maj 2016

De sista dagarna i en vit värld

"The Camp of the Saints" (de heligas läger) är titeln på en profetisk roman som publicerades år 1973. Bokens dystra budskap är att massinvandringen kommer att bli så hejdlös att den västerländska civilisationen kollapsar. Från Snaphanen:

Vita/caucasians blir en allt mindre del av världens befolkning. År 1950 var de 28 procent, i dag är vi 13 procent och i mitten av århundradet är vi under 10 procent, och det kommer att sluta med att vita européer inte ens är i majoritet i Europa. 98 procent av världens befolkningstillväxt sker i "utvecklingsländerna" och vi är uppenbarligen överens om att låta oss koloniseras och sköljas bort av den tredje världens befolkningsöverskott.

Just nu trycker vi ihop oss för att skaffa plats till den 1,4 miljard som Afrika växer med de kommande 30 åren. Vi behöver bara "fördela dem lika och rättvist mellan oss" som EU och svenska politiker säger. Europa är redan världens näst mest tätbefolkade område.

Den väg de föredrar just nu är Italien. Ingen drömmer om att stoppa dem, utom Schweiz och Österrike, som får utskällning av EU. Om de inte hade stoppat dem vid Alperna (bilden), hade vi "flyktingarna" gående på de danska motorvägarna i tiotusental. Det är inte danska politikers mannamod och hederlighet som förhindrar det. De kunde inte drömma om att avstå från möjligheten till en tvåsiffrig miljonkarriär inom EU genom att protestera. Hellre säljer de sitt land och dess befolkning.

-  -  -  -  -
Min kommentar: i boken "The Camp of the Saints" är Schweiz det land som håller stånd längst, men internationella påtryckningar isolerar landet som en skurkstat. Slutligen tvingas schweizarna att öppna sina gränser och kapitulera.

Ett tappert folks mentalitet kan vara lika svårforcerad som höga berg. Frågan är hur länge Ungern håller ut. De har byggt ett taggtrådsstängsel till enorma kostnader. Men det är inte lätt att stå emot Obamas järnnäve (visserligen dold i en silkesvante) och trotsa hans befallning till Europa: "Störta Assad, släpp in flyktingar och bekämpa Ryssland... annars!"

Författaren Jean Raspail hämtade uttrycket "Le Camp des Saints" (de heligas läger) från Uppenbarelseboken 20:9 i Bibeln: "Och de draga fram över jordens hela vidd och omringa de heligas läger och den älskade staden; men eld faller ned från himmelen och förtär dem."

5 Kommentarer:

Knute sa...

US Ambassador to Hungary: Overthrow Assad, Let in Refugees, and Fight Russia...or Else!

Ambassador Bell's previous job was as a television soap opera producer, but raising more than two million dollars for the election of Barack Obama "earned" her the position of top US diplomat in Hungary.

The former television producer does know how to deliver her lines, though. She lectured the Hungarians about Syria, explaining to them that ISIS and Assad are both equally evil and both equally to blame for the disaster that is Syria.

http://www.ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2016/may/06/us-ambassador-to-hungary-overthrow-assad-let-in-refugees-and-fight-russiaor-else/

http://www.hungarianambiance.com/2016/05/us-ambassador-to-hungary-overthrow.html

https://peterharold.wordpress.com/2016/05/10/terrordadet-mot-eurovisionsfestivalen-mitt-tips-ar-att-det-smaller-for-ungern/

Anonym sa...

Knute,
profetior är intressanta. Med åren har man förstått att en del stämmer inte - och en del stämmer. Och frågan är då - hur kan det komma sig att en del stämmer? De är alldeles för specifika för att förklaras med slumpen. Det är istället något annat.
Jag minns att jag någon gång kring 1995 fick för mig att läsa Nostradamus profetior. De var väldigt diffusa och var svåra att tyda. Men två profetior var väldigt klara. Den ena sade att om 500 år (detta skrevs för 500 år sedan) skulle muslimerna välla in i Europa men efter 30 år drivas ut igen. Det ena har redan hänt - vi får se hur det går med det andra. Den andra profetian berättade att i den 7:e månaden år 1999 skulle de två tornen i "Den Nya Staden" i "Det Nya Landet" som sträckte sig nästan upp i himlen rasa ihop. Jag tolkade detta som Amerika och New York. Det fanns dock en oklarhet - den 7 månaden. Ty ungefär vid den tid som Nostradamus levde bytte man från romersk tideräkning (med mars som första månad) till vår tideräkning (med januari som första månad). Det var bara att vänta - Någonting skulle hända i juli eller september 1999 - om profetian stämde. Den kunde naturligtvis som många andra tidigare profetior vara fel. Det var bara att vänta och se.
1999 kom - ingenting hände. Då var det väl fel då, tänkte jag. Men ändå inte, ty 2 år senare hände det som Nostradamus förutspått.
Häromdagen fick jag som e-mail ett utskick från YouTube som innehöll en profetia om Donald Trump - en profetia om att han kommer att vinna en jordskredsseger och kommer att blottlägga hela det korrumperade politiska spelet i USA. Och att Gud "utvalt" honom till detta - inte så mycket för att han är hyperreligiös utan för att han både har kraft, intelligens och hederlighet att rensa upp. Titta på den. Jag tror att det kan vara riktigt men tänker inte slå vad. Den som lever får se.
https://www.youtube.com/watch?v=tqwFWD_Htfo
/SB

Anonym sa...

Knute,
När jag igår kollade på musik videos på YouTube dök plötsligt en annan profetia upp i sidofönstret som precis som den andra påstår att Gud "utvalt" Donald Trump till att inleda USAs återtåg till sundare vätskor. Det är en frikyrkopastor från en helt annan del av USA som talar ganska ledigt inför sin församling och berättar vad han i en uppenbarelse fått se om USAs närmaste framtid. Han berättar att det sedan 2004-2005 är två krafter som slåss om att få kontrollen över USAs regering, "the Spirit of Jezebel" och "the Spirit of "Phariséism". På samma sätt som den förra menar han att Donald Trump kommer att vända upp och ner på hela det korrumperade etablissemanget och har redan dragit på sig "the dogs of Hell". Jag skall inte föregripa. Titta på den. Den kommer att få betydelse eftersom den sprids på nätet.
https://www.youtube.com/watch?v=4gJp-ATeD14
/SB

Anonym sa...

Knute,
man undrar förstås vad de här videosnuttarna får för betydelse i bibelbältet. Den första video - som egentligen bara är en MP3-fil - har på mindre än en månad spridits till mer än 1 miljon Internetanvändare och kommer att spridas med ljusets hastighet på Facebook. Just de kristna väljarna (80% av USAs befolkning) står just nu och väger om de skall våga rösta på den "oborstade" Trump, som säger vad han tycker och inte lindar in allting i intetsägande floskler. Det vågar de nog om de tror att han är "beskyddad av Gud". Och Mitt Romney har ju tagit klart avstånd, vilket han säkert kommer att få äta upp. Spännande val.
/SB

Knute sa...

Socialdemokraterna har ett starkare stöd hos muslimer än hos LO-medlemmar. Från 1980-talet och framåt hände något som Socialdemokraterna inte tidigare varit med om. De fick ett enormt stöd i en växande väljargrupp vars gemensamma identitet var religiös. En majoritet av de svenska muslimerna kom att sympatisera med Socialdemokraterna.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2016/05/17/11315289-sa-rostar-muslimerna-i-sverige/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.