29 maj 2016

Tyskarna flyr till Ungern


Tyska sändningar från  Bayerische Rundfunk rapporterar att allt fler tyskar flyr till Ungern för att undkomma flyktingkrisen. International Business Times beskriver det här.

I stället för att stoppa mängderna av migranter som tar över deras land lämnar de över nycklarna och säger:
"Det är OK, ni kan ta över. Vi flyttar..”

Fastighetsmäklare i det pittoreska Balatonområdet i västra Ungern säger att det hade varit ett uppsving och att tyskar har flyttat till området sedan september, efter att miljontals flyktingar, som flyr konflikter i Mellanöstern och Afrika, har kommit till Tyskland.

Det fina vädret och det stora tyska samhället lockar nya tyskar och det faktum att majoriteten av ungrarna är kristna och att ”det finns knappt några invandrare" i landet ses som ett stort plus.

Ungern, med sin taggtrådsförsedda säkerhetsmur, har varit ett land som konsekvent vägrat att släppa in migranter.  Tyskland, å andra sidan, har det högsta antalet asylansökningar.

Tysklands förbundskansler Angela Merkel medgav en gång att den tyska experimentet med mångkulturalism har varit ett "fullständigt misslyckande", men även det har uppenbarligen inte avskräckt henne från att fullfölja sitt lands självmords-mångkulturpolitik, eller hennes folk från att fly konsekvenserna.

7 Kommentarer:

Anonym sa...

Din nazistiska hatartikel blir ju inte direkt trovärdig av att du inte förmår lägga in källhänvisning till programmet?

Berit sa...

Anonym du är dummare än tåget. Kolla andra raden i min posting där hänvisningen till Business Time ger dig en länk.
Läs också på om vad nazism betyder och står för.

Berit sa...

För den som är intresserad, Hallå Anonym! här är en ypperlig artikel om Islam och nazisterna som kanske gör det lättare för dig.

Berit sa...

Här är länken:

http://www.theblaze.com/blog/2015/01/19/the-ignored-historical-nazi-islamic-supremacist-alliance/

Arlav sa...

... men likväl sitter Mutti Merkel kvar?
När kommer nästa tillfälle att sparka henne åt h-e?
Om man nu ska göra en jämförelse, tyskarna byggde upp ett totalförstört land efter kriget til ett land med Europas högsta levnadsstandard, invandrarna lämnar SITT land för att istället rasera Tyskland?
Förstår att man flyttar..
Ordnung muss sein...

Knute sa...

Ungerska huspriser stiger mest i EU.

http://affarsliv24.vk.se/1767006/ungerska-huspriser-stiger-mest

Knute sa...

It seems that the Hungarian government's delaying strategy bearing fruit. According to new regulations that went into effect a few days ago, illegal immigrants captured within 8 km of the border will be returned to the so called transit zones, where they have to submit asylum applications, which might take weeks to be reviewed. And even then, there is no guarantee that they get accepted and allowed to enter Hungary.

http://www.hungarianambiance.com/2016/07/migrants-turning-back-from-southern.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.