07 maj 2016

Välkommen till Framtiden


Efter att ha blivit misshandlad och rånad av invandrare, hävdar en student att den österrikiska polisen skyllde den brutala attacken på hennes "blonda hår och sexiga kläder”.
Polismännen sade upprepade gånger, att för att undvika sådana attacker - som nu är en daglig företeelse i Wien - borde hon stanna inomhus efter 8:00 på kvällen och färga sitt blonda hår.
Breitbart

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Och för att polisen ska undvika attacker ska dom inte bära uniform och ej ge sig in på no go zoner.

Anonym sa...

Läser idag i Smålandsposten att Vänsterpartiets Eva-Britt Svensson vill att tjejer/kvinnor ska få gratis självförsvarskurser för att kunna freda sig! Givetvis undviker hon nogsamt att tala om varför det blivit så här...dessa idioter har alltså skapat ett problem och lösningen tycks vara att du som medborgare får klara dig själv om du blir överfallen av ett gäng skäggbarn. Varför inte dela ut pistoler till tjejerna i stället? Och skulle det vara så att någon tjej lyckas freda sig och ge överfallarna stryk skulle hon garanterat dömas för misshandel av det svenska "rättssystemet".

Benny

Anonym sa...

Samtidigt är det ju uppenbart att det är farligt numera för "tjejer" att vara ute, ensamma, när det blivit mörkt.
- Eller mer än så: Att springa i "Södra Promenaden" (inne i sta'n) hos oss - det är ok, när det finns folk ute. Men att springa i "Stadsskogen" - tveksamt. Kan vara farligt även dagtid.
- Polisen i Wien är realistisk, och att klaga på dem är löjligt. De ligger inte bakom "importen" av... eh, "barn", som DN kallade dem.
/ SD

Knute sa...

Den migrerande våldtäktsepidemin i Österrike.

http://www.gatestoneinstitute.org/7995/migrants-rape-austria

Första åtalet efter migranternas massexövergrepp i Köln.

http://avpixlat.info/2016/05/07/forsta-atalet-efter-migranternas-massexovergrepp-i-koln/

Knute sa...

Demonstranter till angrepp på polisen i Brennerpasset vid gränsen mellan Italien och Österrike.

«Vi skal rive ned grensene» lød parolen til opptoget arrangert av den mest hardbarkede vingen tilhørende «No Borders», bevegelsen som protesterer mot grensekontrollen mot migranter.

https://document.no/2016/05/07/demonstranter-angrep-pa-politiet-brennerpasset/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.