13 maj 2016

Vem som helst utom Hillary


Att Donald Trump vann valen  i både West Virginia och Nebraska i tisdags kom inte som någon överraskning, han är ju siste man på plan, men Hillary å andra sida har mycket markarbete kvar.
(måste ljuga mycket mer för att vinna)

Hon inte bara förlorade, hon förlorade stort. Senator Bernie Sanders, som visar överraskande energi för en gammal man slog henne med mer än 15 poäng.  Hans segermarginal på nästan 40.000 röster var så stor att de som drar i  Democrat-trådarna bakom kulisserna inte kunde trolla bort det till sin fördel. En detalj som dessutom undgått de flesta bedömarna är, att 13 procent av West Virginia-democrats valde varken Clinton eller Sanders.

Hillary driver samma politik som Obama vad gäller kol och energi och hennes uttalande tidigare under våren:
Vi kommer att försätta en massa kolgruvearbetare och kolföretag i konkurs” visar antingen en djupgående brist på insikt eller ett kolsvart hjärta, eller båda. I en stat där kol regerar kommer detta uttalande att ligga henne i fatet även i november.

“Hon ljög oss rätt upp i ansiktet”!

Det lustiga är att i en Democrat-stat som West Virginia säger nu nästan hälften av de väljare som backade Sanders, att de kommer att rösta på Donald Trump i höstens presidentval, (enligt en undersökningar som rapporterats av CBS News.)
Fyrtiofyra procent av Sanders tillfrågade supportrar sade att de skulle hellre stödja den presumtiva GOP kandidaten i november, men bara 23 procent säger att de skulle stödja Hillary Clinton.
Och 31 procent sade att de inte skulle rösta på vare sig den ena eller den andra.
4 Kommentarer:

Anonym sa...

Det är väl bara korkade "journalister" inom MSM-media som fortfarande inte begriper att Clinton är världens farligaste kärring. Vi andra har genomskådat denna skojare och krigsmånglare för länge sedan.

Benny

Berit sa...

Tyvärr Benny, det är skamligt men sant att det finns alltför många kvinnor som kommer att rösta på Hillary bara för att hon är kvinna.
Titta på den här videon:
http://www.westernjournalism.com/watch-students-support-hillary-just-because-she-is-a-woman/

Det spelar ingen roll att hon är kriminell, lögnare, ondskefull, opålitlig, självisk….och kommit till den position hon har tack vare att hon stått ut med “rätt’ karl.

Anonym sa...

Jag tror personligen att oligarkerna satsar på Bernie Sanders eftersom han ligger så nära deras mål som det är möjligt - socialism. Detta betyder oinskränkt makt över befolkningen - jfr. Sovjet - och förintandet av medelklassen, t. ex. miljardärer som Trump. Detta är deras dröm - och för at förverkliga denna dröm måste de låta Bernie Sanders gå ut med att han är "antik-establishment". Det är han inte alls, tvärtom. Varifrån har han förresten fått sin kampanjkassa? Han är en ulv i fårakläder. Faktum är att Hillary Clinton är förbrukad och kan aldrig vinna över Donald Trump. Detta vet de globala oligarkerna, som gömmer sig i Illuminati, Bilderberggruppen, Council on Foreign Relations etc. Däremot skulle Bernie Sanders med budskapet "allt åt alla - gratis" kunna ge Donald Trump en match. Nu tror jag att Donald Trump dock är ostoppbar. Han har sin charm - fullständigt orädd, öppen som en bok med vad han tycker och mycket klarsynt, intelligent och verbal. Han kommer att gå hem.
/SB

elina sa...

Löfven, vår klant till Statsminister har sagt att han hoppas på vinst för Clinton.
Han har inget att göra med det. Det kommer att bli surt efteråt.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.