30 juni 2016

BenghazirapportenHillary Clinton hävdar att utredningen om vad som hände i Benghazi  “inte har hittat någonting“ så det är dags att "gå vidare".
Tvärtom fann rapporten mer än tillräckligt för att sätta stopp för hennes karriär, om det vore så att vi lever i en sund värld.
The Federalist beskriver 5 viktiga fakta. (mer detaljer här)

1. Administrationen missledde allmänheten omedelbart och kontinuerligt.
2. De undermåliga säkerhetsåtgärderna visar på Clintons politiska överväganden.
3. Militären skickade aldrig män eller vapen för att hjälpa.
4. Terroristerna har inte ställts inför rätta.
5. Administrationen har hindra utredningen.

I slutändan ligger skulden hos Obama, men hela historien hänger runt Hillarys hals som en albatross.
Hon bidrog till att avsätta Gaddafi, som hade samarbetat mot islamiska radikaler, så att göra Libyen till grogrund för terrorister var hennes politiska prestation som utrikesminister.

Democrats har gjort en egen minoritetsrapport, där de lyckas nämna Donald Trump 23 gånger, trots att han inte hade något som helst att göra med vad som hände i Benghazi.

På tal om det, vi vet fortfarande inte vad ambassadör Stevens gjorde i Benghazi. Tills det offentliggörs kommer misstankarna att  kvarstå, att det hade att göra med hemliga vapenleveranser till "syriskt motstånd" - som till stor del nu är känt som ISIS.


1 Kommentarer:

Anonym sa...

Knäpp tyst i korrupta svenska media om Mrs. Bill Clintons eskapader, hur kan det vara?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.