02 juni 2016

Dalai Lama på linje med Donald Trump

       

Dalai Lama: "Flyktingarna är inte som söta kattungar som varje hem borde ha minst en av. De har potential att göra enorm permanent skada på sina värdkulturer. Europa, till exempel Tyskland, ska inte bli ett arabiskt land. Tyskland är Tyskland."

4 Kommentarer:

Argus sa...

Buddhism är väl det närmaste en rättrogen vänsterliberal kan erkänna som religion utan att tvingas löpa gatlopp. När nu buddhisterna osårbare ledare dömer ut det upplägg som sysselsatt vänstern under överskådlig tid förorsakar det nog inte bara PK Syntax Error utan även härdsmälta.

Anonym sa...

Buddhisterna betraktar inte buddhism som en religion och de tillber inte någon Gud. Det har nog att göra med att Buddha levde 400 - 500 år för Jesus Kristus och på den tiden kunde personer, vars själar under meditation lämnade kroppen och for in i den andliga världen, inte se Guds ansikte, dvs. de kunde inte möta Gud. Detta ändrades i och med Jesu korsfästelse. Och personer som idag har gudomliga uppenbarelser (t. ex. under Nära Döden Upplevelser eller liknade) möter alltid gudomen i form av Jesu Kristi gestalt. Alltid, alltid, alltid. (kolla internet, läs böcker). Det kanske är detta som ligger i begreppet "Guds Son", även om detta begrepp har flera andra symboliska betydelser.
För övrigt är mycket av Buddhas och Jesu budskap extremt lika.
/SB

Knute sa...

Sveriges nationaldag står för dörren, och runtom i landet förbereder man sig därför nu frenetiskt för att i internationalismens tecken högtidlighålla det utländska. Den som väljer att följa det hela lär snart bli varse att så gott som ingen av de inblandade förmår att uppbåda någon egentlig entusiasm inför mötet mellan spelmanslaget från Dalarnas allmogemusik och den 18-årige rapparen från Husby.

http://fnordspotting.blogspot.se/2016/06/nationen-staten-och-libertarianismen.html

Anonym sa...

Det Svenska folket är det snällaste i världen och jag vet det efter mina utlandsvistelser i 35 år. Ändå säger de vi valt att styra att vi är svin. Svenskar är ett underbart folk men politiker ÄR stora svin. De vet om det men köttgrytan hägrar alltid. Fräga Jonas kommunist

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.