07 juni 2016

De har aldrig vuxit upp


Kommentar från John Smith:
Ja, och nu börjar Sverige importera den kanske mest förödande kulturmarxistiska varianten från USA; trigger warnings, safe spaces och liknande företeelser. Jodå, det finns yngre, välutbildade kvinnor i min släkt som har anammat detta fullt ut! Det är förstås helt meningslöst att diskutera med dem. De vet redan allt, inklusive att socialism och radikalfeminism är framtidens melodi …”

Här i USA kallas de Social Justice Warrior (SJW), ett namn för en person som hektiskt argumenterar om social rättvisa på Internet. Ofta är det inte särskilt väl genomtänkt, men det egentliga syftet är att höja sitt eget personliga rykte.
En SJW är inte nödvändigtvis övertygad om allt som de säger, och bryr sig inte om de grupper de kämpar för.  De upprepar bara något från den som för tillfället är den mest populära twittaren, i hopp om att själv "få SJW-poäng” och bli populär.  De är mycket noga med att lägga sig till med synsätt  som är "rätt" i deras  umgängeskrets.
De politiserar narcissism och osäkerhet och lever i en såpopera som de själva skapar och spelar upplysta offer-aktivister som kämpar mikro-kamper mot mikro-aggressioner inom områden som de flesta människor inte ens har tänkt på.
Politiseringen av osäkerhet gör att alla kan vara ett offer. Vem som helst kan vända sina känslor av skam eller utfrysning till politisk medvetenhet.

Vänstern får alltid som den vill och är aldrig nöjd. Syftet med denna idiot-aktivism är att skapa drama.
Det handlar inte om rättigheter, det handlar om konflikter. Det handlar inte om att ge till någon. Det handlar om att ta från någon annan.
Att hata andra blir terapi. Ingen botas, men att göra saker bättre var aldrig meningen.

"Bland de många skadliga effekterna av nedbrytningen av den traditionella familjestrukturen kan vi också inkludera det infantila beteende som SJW uppvisar," enligt Paul Joseph Watson, som tillskriver SJW-fenomenet att barn växer upp i daghem i stället för hemma med sin mamma. Det ligger nog mycket i det.4 Kommentarer:

Anonym sa...

Ensamkommande under 40 räknas som barn.
- Det är en rubrik i Samtiden.nu. Källan är vad Sveriges Radio skriver.
- De senaste åren har 40.000 registrerats som "barn". De flesta har ingen ID.
- Vi har ju sett på bilderna hur "barnen" ser ut...! (I gamla tider, 50-talet, var gränsen för 'barn' 15 år; sedan var sex inte illegalt längre.)
- En positiv sak finns dock i det hela: Jag har lärt mig att inte köpa dagstidningar mer...! Om det här är för svårt för dem, vad kan de då klara av att rapportera rätt?
http://samtiden.nu/25441/ensamkommande-40-ar-raknas-som-barn/
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6448519
/ SD

Anonym sa...

En häxprocess i vår tid, heter en text i Avpixlat, 7 juni. En kvinna, 56, skriver (invandringsfientligt) för sin grupp på Facebook -- och avskedas efter 32 år, fjorton dar senare. Från kommunen.
- Ni som skriver, tänker väl på den här risken?
- Skulle saken dragits inför domstol är det väl ändå inte möjligt att det hade gått igenom?
- Men tänk själv på att aldrig vara hårt ohövlig, aldrig använda alltför starka uttryck. (På EveryKind har jag aldrig märkt något sådant, vad jag kan minnas.)
http://avpixlat.info/2016/06/07/en-haxprocess-i-var-tid/
/ SD

Anonym sa...

Venezuela: Socialist Party ‘Committees’ to Control Nation’s Food Supply.
- Caracas har haft problem med livsmedels-handeln. Man har varit tvungen att stå i kö länge (upp till 8 timmar ibland!) för att få köpa sina specerier. Ofta har sådant som ris, matolja och mjölk tagit slut när man kommit fram.
- Nu har president Maduro hittat en lösning: Partiet ska få kommittéer (CLAP) som ska gå runt med mat-påsar som ska räcka i 21 dagar! 3 kg ris, 1 kg socker, 1 kg (!) mjölk, lite bönor, och 1 lit matolja.
- CLAP ska också hålla reda på all "mat" i området, och se till att ingen som inte registrerats av myndigheterna får något.
- Venezuela har världens största olje-resurser, säger Wiki... Men oljan är ju billig numera...
http://www.breitbart.com/national-security/2016/06/07/venezuela-socialist-party-control-food-supply/
http://www.forbes.com/sites/timworstall/2016/06/08/congratulations-to-bolivarian-socialism-maduro-introduces-food-fascism/#3c2a7ea3eac7
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_proven_oil_reserves
/ SD

Ann-Marie sa...

"Selfie"generationen som är extremnarcissister? Och det är detta som curlingmammorna har "lyckats" att åstadkomma......
Framtiden ser ytterst mörk ut.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.