01 juni 2016

Detta är inte propaganda för Brexit, bara oskyldig reklam för ett spel


4 Kommentarer:

gäster sa...

EU är byråkratiskt, inte demokratiskt. Där har vi ingen rösträtt. "När politisk centralplanering får härja obehindrat tillräckligt länge uppstår med tiden kaos. Det är närapå en naturlag. Centralstyrning kräver byråkrati, likriktning och detaljerade reglementen för att fungera. Det uppstår ett hjärndött paragrafrytteri som främst tjänar paragrafryttarna själva. Lokala behov kan inte tillgodoses, brott kan inte bestraffas, samhället förkalkas. Resultatet blir social förlamning och förödelse."

http://www.mises.se/2016/06/02/ar-alt-hogern-mer-relevant-an-libertarianism/

"Byråkratier kan inte bemötas med vackert tal. Byråkratier kan bara bekämpas med hård makt. Demokratiska stater måste sätta sig upp mot den antidemokratiska byråkratin i Bryssel och få den på fall. EU har utvecklats i fel riktning de senaste 20 åren. Det är tid att börja om."

http://erixon.com/blogg/2016/05/en-sjalvkritisk-eu-pamp/

Knute sa...

När svenskarna 1994 röstade ja för ett inträde i unionen var det nog många som missat Maastrichtfördraget från året innan. EU skulle förvandlas till en politisk union. Ännu värre blev det år 2007 med Lissabonfördraget.

Anonym sa...

Röstade för medlemskap i EU för att slippa de tjuvaktiga socialisterna i Sverige. Det var borgarpolitikerna som gjorde vad dom kunde för att övertyga oss. Vilken katastrof. Det blev ju tio resor värre med socialismen. Och vi arma svenskar skall tvingas att tro på Batra, det är ju inte klokt!
SU

Berit sa...

Lyssna till Pat Condell, The Moment of truth

https://www.youtube.com/watch?v=JFt-pRIvL9E

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.