17 juni 2016

Jihad-attacken i Orlando och fanatiska islam


Trots alla fakta som framkommit om Mateen, gör den politiska eliten och de traditionella medierna allt som står i deras makt för att säkerställa att Islam inte klandras.

National Review har en sammanställning av Omar Mateen's förehavanden. Han jublade över 9/11-anfallet 2001, och sade att Osama bin Laden var hans farbror. (Hans far gav honom en örfil för det.) -- Han "skröt" inför sina arbetskamrater om sina relationer med terrorist-organisationer. FBI kollade upp honom för första gången, då. -- Disney World kontaktade FBI tidigare i år; han tycktes vara ute för att rekognosera. -- Och en vapen-affär vände sig också till FBI i år; han ville ha sådant som inte var normalt; plus hans mobil-samtal på arabiska...
- Och Obama & Co undrar varför vanligt folk vill ha vapen för att kunna försvara sig...
/ SD
En typisk taktik för att dölja den verkliga jihadistens identitet är att benämna honom som “en amerikan”, "beväpnad", “skytt”, "amerikansk medborgare" och "psykiskt sjuk" för att undvika att kalla honom det han faktiskt var: En muslimsk jihadist.

President Obama konstaterade: "Det var en terrorhandling och en akt av hat". Återigen, ett direkt förnekande av vad det egentligen är: Ytterligare en mordisk handling av islamisk jihad.
Obama förvärrade förnekandet genom att säga att det var för tidigt i utredningen för att identifiera motivet.

Men istället för att fokusera på Muhammeds exempel och islams heliga texter, som motiverar och inspirerar muslimerna att attackera otrogna, fokuserar politiker och media på vapen: Det är inte människor, motiverade av en ideologi, som anfaller och dödar otrogna och homosexuella.  Nej, det är vapen.

 Att förbjuda vapen kommer inte att avskräcka fanatiker som drivs av en ideologi. De kan köpa vad de vill på den svarta marknaden. Jag vet att det är svårt att tro, men brottslingar har en konstiga vana att bryta mot lagen.
Frankrike har strikta vapenlagar men det hindrade inte fromma mujahediner från att genomföra tre attacker i Paris under 2015: Charlie Hebdo massakern,  skjutningen i en kosher butik och flera jihad-attacker den 13 november, som dödade 130 människor.

Genom att fokusera på vapenkontroll utnyttjar Obama och Vänstern den ohyggliga händelsen för att nå sitt mål, att avskaffa rätten för amerikaner att kunna försvara sig.

Sally Kohn, politisk kommentator för CNN tweeted:

Även om judar, kristna, hinduer, sikher och buddhistiska extremistgrupper inte slaktar kvinnor, homosexuella och troende, kan man inte övertyga Sally Kohn att problemet är religion eftersom det betyder islam för henne.  Tio muslimska länder, inkluderande Sunni Saudi Arabia och Shia Iran, har dödsstraff för homosexualitet.

Politiker och Media som sympatiserar med Vänstern är ansvariga för importen av islam i västvärlden. De hävdade att alla religioner är lika och att alla människor och kulturer är lika. Eftersom de med våld infört mångkulturalism i Väst, smutskastar de alla som vågar varna för farorna med islam och kallar dem intoleranta, hatfyllda islamofober.  Vi itutades att alla dessa mordiska handlingar inte hade något att göra med islam utan utförts av sådana som “missförstått” och förvrängt den verkliga innebörden av tron.

Hela Västvärlden måste vakna upp och inse den vidriga verkligheten och acceptera att så länge islam existerar, kommer det att vara ett permanent krig mot alla otrogna. De dårar som fortsätter att förneka detta faktum bidrar bara till att fler oskyldiga slaktas för den blodtörstiga gudomen Islam-Allah.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Bilder på vad ISIS har för sig hittar ni här; bilder de själva visar upp:
http://heavy.com/tag/isis/
Klicka på [den enskilda] bilden, så kommer det fram fler. -- "ISIS Amputates Hand of ‘Bandit’ in Afghanistan" såg jag först. Går man in där, når man fram till "report/7". (Småbilder finns under den stora.)

"ISIS Releases Official Video on Orlando Terror Attack" finns också. Tid (5:42). Engelsk textning. Alldeles i början slår man fast att det här var ett straff för "2011" [9/11 ? Tok heller. Anfallet mot Afghanistan, och senare Irak, o.s.v!] -- Mateen var "one of the Islamic States' lions, set to restore the gloria of the Ummah and avenge the death of Muslims."
"New York, Washington, Orlando, and other cities will not feel safety and comfort"!
http://heavy.com/news/2016/06/official-isis-islamic-state-orlando-terror-attack-english-video-youtube-mp4-download/
/ SD

Knute sa...

Både Honduras och Schweiz har 8,2 miljoner invånare. Honduras förbjuder medborgarna att äga vapen men har högst mordfrekvens i världen. Schweiz påbjuder medborgarna att äga vapen men har lägst mordfrekvens i världen.

http://soldatmamma.blogspot.se/2016/06/nastan-inga-brott-begas-med-lagliga.html

Knute sa...

Snart blir Stockholm som Paris som blivit som Kairo. Säkrast för kvinnor att dölja håret med en slöja när de åker tunnelbana.

"Halvparten av franske kvinner sier de velger bukser fremfor skjørt og tar et slør over kløften for å unngå uønsket oppmerksomhet og pågående oppførsel på offentlig transport."

https://www.document.no/2016/06/16/franske-kvinner-kler-bukser-skjuler-brystet-slor-a-unnga-uonsket-oppmerksomhet/

elina sa...

Var i Paris precis före EM. Förvånad över frånvaron av tiggare och heltäckande slöjor vilket är vanligt dagligen även i vår lilla centrum.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.