03 juni 2016

Latinos för Trump

Om man lyssnar på de traditionella nyhetsförmedlarna får man den uppfattningen att varje Latino i USA avskyr  presidentkandidat Donald Trump. Men enligt de människor vi ser i nedanstående video  är situationen helt annorlunda.

Videon, gjord av  # Latinos4Trump, visar latin-amerikaner som inte håller med Democrats om att en seriös gränspolitik är rasistisk.“Mitt namn är Angelo Gomez och jag har ett mycket klart meddelande till liberala (socialistiska) media och Hillary Clinton: Ja, jag är en amerikansk Latino som stöder Donald Trump", säger den första personen i videon.

"Ja, jag kommer från en familj av invandrare och jag stöder Donald J. Trump att bli nästa president i USA", fortsätter han. "Jag stöder Donald Trump av hela min själ av den anledning som detta land, dess konstitutionen, att denna flagga bakom mig grundades på, och det är att sätta det amerikanska folket först. Det är att sätta detta land först. "

Trumps tuffa invandrings-diskussion är inte bara tilltalande för de invandrare som vidtagit åtgärder för att bli amerikanska medborgarskap. GOP-kandidaten har också enligt uppgift uppmuntrat ett växande antal olagliga invandrare i USA att bli medborgare.

Enligt Washington Post:

Ansökningar om US medborgarskap ökade under de första tre månaderna av året jämfört med 2015, vilket ser ut att bekräfta förutsägelser av flera democrat-grupper, att antalet skulle öka till följd av Donald Trumps presidentkampanj…
Om trenderna fortsätter räknar man med att det kommer att finnas nästan 1 miljon nya medborgare i år - ungefär 200.000 mer än genomsnittet under de flesta år. Denna uppgång är bara den senaste signalen om att Trumps kampanj  har förändrat de amerikanska väljarna.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.