21 juni 2016

Låtsas som det regnar

När regeringen beslagtar alla vapen får vi göra som i Storbritannien, försvara oss med ett paraply.

    Polisen i en av Londons mest välbärgade stadsdelar råder invånarna att beväpna sig med "nycklar och paraplyer", efter att området utsatts för en mängd rån och överfall.

    Scotland Yard meddelar att en grupp av två till fyra maskerade män i tjugoårsåldern har setts stryka omkring i förorten Hampstead Garden. De överfaller kvinnor och tar deras smycken. 

  Området norr om Hampstead Heath, där husen kostar uppemot 20 miljoner £, är hem för många kändisar.

  Pc Edward Bromilow skickade ut ett nyhetsbrev där han varnar invånarna för denna ”oroande" mängd av rån.

    Hans råd till dem: “Ni kan använda så mycket våld som möjligt för att komma undan, så länge det “är  rimligt jämfört med hotet”. Ni kan även använda saker som nycklar och paraplyer, så att ni inte behöver bära med er objekt specifikt för att försvara er. "

Som framgår av bilden finns det inget behov för laglydiga medborgare att ha skjutvapen.

I Storbritannien, behöver inte brottslingar ha vapen heller, eftersom de vet att deras byte har avväpnats av regeringen. När en 20-årig man rånar en 70-årig kvinna är knytnävar tillräckliga vapen.

1 Kommentarer:

Knute sa...

Arabiska används vid mobbning och trakasserier i skolan. När tvåspråkiga elever går över till att tala arabiska, är det ofta för att förolämpa läraren, trycka ned andra elever och trakassera arabiska flickor. Lärarna förstår inte vad som sägs och vad som händer eftersom det sker på arabiska.

https://petterssonsblogg.se/2016/06/21/arabiska-anvands-vid-mobbning-och-trakasserier-i-skolan/

http://www.b.dk/nationalt/arabisk-bruges-til-mobning-ikke-skolearbejde

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.