18 juni 2016

Lördagsgodis

16 Kommentarer:

Anonym sa...

Soeren Kern på Gatestone har tittat lite vad som hänt i Tyskland under maj, på invandrings-fronten. Några exempel:

- [May 2] En polischef i Köln rapporterade om övergreppen där vid nyår. Han fick ett ilsket samtal från inrikesministeriet (Nordrhein-Westfalen): "Det här är inte fråga om våldtäkt. Skriv om rapporten!" -- Jfr "May 12", och "May 15", och "May 31" (om övergrepp). Och Wiki om Köln:
https://en.wikipedia.org/wiki/New_Year%27s_Eve_sexual_assaults_in_Germany

- [May 11] Generaldirektören för "migrationsverket" (BAMF) i Tyskland säger att man kommer att ta itu med över en miljon "fall" i år, 2016. 430.000 (från 2015) är redan igång, 300.000 också från 2015 blir nya fall för BAMF, och 500.000 gäller "flyktingar" som kommer till Tyskland 2016.

- [May 22] En läkare i Köln fick en muslimsk kvinna som patient. Men hon vägrade att ta honom i handen. Hon var ju muslima! Läkaren påpekade att det står inget om handskakningar i Koranen. Då blev kvinnan ursinnig. Så läkaren sade "tack och adjö". Nu har hennes man stämt doktorn för "religiös diskriminering" och vill ha €2,000 (20.000 kr) som ersättning.

http://www.gatestoneinstitute.org/8279/islam-germany-may-2016
/ SD

Anonym sa...

I fyra av landets sju polisreligioner (Göteborg–Uppsala och norrut) säger polisen att grovt kriminella driver asylboenden (via bulvaner), eller arbetar med dem. Det "handlar om rent grovt yrkeskriminella och andra samvetslösa personer som tar sig in i den här branschen med tanke på att det går att tjäna stora pengar och man gör det snabbt, säger han."
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6454778
/ SD

Berit sa...


Det ska vara polisregioner i kommentaren ovan, inte “fyra av landets sju polisreligioner". Datorn skriver på egen hand ibland.

Anonym sa...

Justitiedepartementet rensar ut alla referenser till Islam ur utskrifterna av det Omar Mateen sade till polisen under Orlando-massakern. Justitieminister Loretta Lynch konstaterar detta. Det blir alltså ingenting att läsa om att han sade sig vilja följa ISIS, eller några andra "religiösa" påståenden.
- Nej, säger Lynch, vi tänker inte sprida hans lojalitets-förklaringar till ISIS.
- Överheten kan ju verkligen inte se terroristhandlingarna som något med roten i radikal islam; nej, det hela är en fråga om vapen-kontroll.
http://www.foxnews.com/us/2016/06/20/fbi-to-release-partial-transcript-between-orlando-nightclub-gunman-and-police.html
/ SD

Anonym sa...

Hur dumma tror de att vi är?

Lisa/

Anonym sa...

Kvinna misstänks för mord på spädbarn. Uppgifter: Barnet hade svåra skallskador
- En kvinna i 30-årsåldern har anhållits misstänkt för mord. Flickan, som föddes i början av året, kördes till Centralsjukhuset i Karlstad från ett asylboende i Värmland natten mellan lördag och söndag.
- Enligt uppgifter till Aftonbladet var flickan medvetslös och hade svåra skallskador när hon kom in till sjukhuset.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23036392.ab
http://www.svt.se/nyheter/lokalt/varmland/bebis-dod-brott-misstanks
http://www.svt.se/nyheter/lokalt/varmland/migrationsverket-en-valdigt-tragisk-historia
/ SD

Anonym sa...

Ettåring utsatt för grov misshandel: En man misstänks ha misshandlat ett barn som är 15 månader på en flyktingmottagning i i den norra länsdelen på söndagskvällen. [Frövi i Lindesberg] Barnet fördes med okända skador till USÖ. [Universitetssjukhuset Örebro]
- Under natten beslutade åklagare att mannen skulle anhållas misstänkt för grov misshandel. -- Nerikes Allehanda, 20 juni.
http://na.se/nyheter/lindesberg/1.3989501-ettaring-utsatt-for-grov-misshandel
/ SD

Anonym sa...

Läste om "kulturkrocken" mellan (t.ex.) Kurdistan/Iran och Sverige, hos "Kasiva", 28, som är därifrån. (Hon har varit här 10 år.) "Om man ska byta land och komma till en helt annan kultur där man ser helt annorlunda på nästan allt i samhället så ska man göra det som ung. Annars är det nästan kört."
[Kaziva's svenska är perfekt. Hon får hjälp av sin man?]
http://www.kaziva.net/blog-native/2016/6/11/ta-dina-tankar-tillbaka-till-sverige
/ SD

Anonym sa...

Hotellet Radisson Blu, Frösundaviks Alle 15, Solna (norra Hagaparken, vid Brunnsviken) har sagts upp av fastighetsägaren. 80 hotell-anställda sägs därför upp nu.
- 852 "flyktingar" ska i stället in där. I de 200 rummen.
- (Bild finns ännu idag här: https://www.radissonblu.com/sv/royalparkhotel-stockholm
Ståtligt bygge!)
http://www.dn.se/sthlm/asylboende-planerat-i-nationalstadsparken-solna-kommun-rasar/
/ SD

Anonym sa...

"Venezolanerna plundrar affärer när hunger griper tag om landet."
- 87% av dem säger att de inte har råd att köpa nog med mat. 72% av lönen går till att köpa mat.
- Det låga oljepriset, förstås, men också år av vanstyre har förstört mat-utbudet: Sockerfälten ligger i träda; det finns ingen gödsel. Vete och ris, som man en gång exporterade, måste nu köpas utifrån. "Big Boss" [Gran Jefe] Maduro har greppat livsmedels-distributionen; slutresultatet är att "mat får du om du är min vän". "Under karnevalen brukade vi kasta ägg på varandra, bara på skoj", säger en 24-åring. "Idag är ägg värda guld." O.s.v.
- New York Times, 19 juni
http://www.nytimes.com/2016/06/20/world/americas/venezuelans-ransack-stores-as-hunger-stalks-crumbling-nation.html?_r=0

Sydsvenskan 2 juni:
”Revolutionen i Venezuela smutskastas för att avleda uppmärksamheten från kapitalismens kris”:
"Vad krisen i Venezuela verkligen visar är att kapitalismen inte fungerar och att en liten parasitär elit som äger alla tillgångar är beredda att göra vad som helst för att behålla sin oinskränkta makt." (V)
http://www.sydsvenskan.se/2016-06-03/revolutionen-i-venezuela-smutskastas-for-att-avleda-uppmarksamheten-fran-kapitalismens-kris
/ SD

Knute sa...

1. Ett 60-tal fall av könsstympning av unga flickor har upptäckts i Norrköping sedan i mars. I en skolklass med 30 flickor hade samtliga könsstympats. 28 av dem hade utsatts för den grövsta formen, då klitoris och blygdläppar skärs bort, och underlivet sys ihop sånär som på en liten öppning.
2. 132 gifta barn i Sverige. Migrationsverket har identifierat 132 gifta barn i 80 kommuner, barn som i de flesta fall har placerats med sina vuxna "makar".

Stormaktsledare Löfvén, du är inte värd ett ruttet lingon av din lön.

När ska dessa"rättänkande" charlataner, Jackelén och Ernman, inse att Sverige inte är redo, och är ett fullständigt omänskligt och ovärdigt mottagarland. När ska dom två SE dessa barn?

http://soldatmamma.blogspot.se/2016/06/stormaktsledare-lofven-du-ar-inte-vard.html

Anonym sa...

Könsstympningen i Norrköping rapporterades i SvD den 20 juni 2014:
http://www.svd.se/flera-fall-av-konsstympning-i-norrkoping
Den kan ha skett i hemlandet, säger ett blad (NA).
Har någon sett om Feministen fru Schyman ogillat det här? Eller någon annan av de kvinno-vänliga?
/ SD

Anonym sa...

En muslimsk entreprenör i UK har lagt upp två pigga sajter: SecondWife.com, och Polygamy.com. SecondWife är till för muslimer, men Polygamy är öppen också för oss andra. (Män som kvinnor, eller hur?)
- Det lilla problemet är förstås att månggifte är olagligt i England, och kan straffas med upp till sju år i buren.
- Men redan nu har 35.000 eng... eh, personer anmält sig som medlemmar.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3649193/Controversial-Muslim-entrepreneur-creates-dating-site-help-men-second-wife-close-35-000-British-members.html
/ SD

Anonym sa...

Lars Vilks drev med muslimerna; med Profeten själv. Det får man inte göra idag. Så nu lever han på hemlig ort, alltid polisbevakad. Flera poliser omkring honom.
- Och den 20/6 fyllde han 70 år. Det firade han - inte i Sverige, förstås, utan i Köpenhamn, på Forfatterforeningen. "Strandgade myldrede med politi og var spærret for normal parkering. Højt oppe svævede en politihelikopter. 'Globaliseringen' er ankommet, og den glemte fuldstændigt at tage højde for islam. 'Fjenden er i landet,' for at citere en bevogtende, dansk politibetjent."
http://snaphanen.dk/2016/06/21/lars-vilks-70-aar-fem-taler/

I svenska tidningar finns bara detta:
http://www.expressen.se/kultur/det-som-var-rasism-ar-regeringspolitik-nu/
- KIT.se har en lång intervju, som Expressen bygger på:
https://kit.se/2016/06/21/51757/lars-vilks-om-hot-hat-och-att-bo-i-en-box/
/ SD

Anonym sa...

Skriver ovan om Venezuela. Daily Mail (UK) har nu artikeln "Varför skulle inte vi ha kul, fastän landet brinner upp?" "Super-rika socialister klunkar champagne på klubben medan medelklass-mammor söker i soptunnorna... och t.o.m. hundarna svälter."
- "Under 20 år förstördes Venezuelas ekonomi gradvis av 'Chavismo', en auktoritär form av socialism som knäckte den privata sektorn med nationaliseringar och regleringar. Priserna kontrollerades av regeringen - ofta under produktionskostnaden - och det var illegalt att avskeda någon. Bensin gavs bort för 2:50 per gallon, och fattiga fick gratis mat och hälsovård." O.s.v.
Bilder, många bilder! (Hundarna svälter, ja...)
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3640941/Super-rich-quaff-champagne-Venezuela-country-club-middle-classes-scavenge-food-rubbish-dumps-DOGS-starving.html
/ SD

Knute sa...

Personalen på en förskola i Norrköping kallade barnen för horungar och föräldrarna för horor.
Stena oss, och bränn upp våra bilar - vi svenska väljare förtjänar det.

http://soldatmamma.blogspot.se/2016/06/livet-i-den-hyllade-mangfalden-vi.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.