20 juni 2016

Obama skyddar islam

Var gång islamisk terrorism sticker upp sitt fula huvud, undviker Obama-administrationen och media att kalla det för vad det är och gör sitt bästa för att avleda kritik av islam.  Här är det senaste mest uppenbara exemplet:

Vi vet redan att Orlandoterroristen Omar Mateen lovade trohet till ISIS medan han var i full gång med att döda människor på nattklubben Pulse för en vecka sedan.  Obama-administrationen, genom justitieminister Loretta Lynch, har nu lovat att offentliggöra samtalet mellan Mateen och polisen men inte den del av samtalet där han försäkrar sin lojalitet med ISIS.

Hon uppträdde på NBC’s Meet the Press och erkände under påtryckning att man skulle redigera bort Mateens  ISIS referenser.


"Vad vi inte tänker göra är att ytterligare förkunna denna individs löften om trohet till terroristgrupper, och vidarebefordra hans propaganda", säger Lynch.
"Vi kommer att få höra honom tala om några av dessa saker, men vi kommer inte att höra honom avlägga sina löften om trohet”

Lynch medgav att, med tanke på att Mateen är död, har myndigheter mer utrymme att släppa information, men hon sade att de kommer fortfarande att redigeras.
Ingen audio av samtalen inte släpps vid denna tidpunkt.

Tips från SD

1 Kommentarer:

Tony Granbäck sa...

En video från Obamas tal efter Orlandomorden avslöjar hur Obama i sista stund av politisk korrekthet undviker säga radikal Islam.
https://youtu.be/5N27_u8Npa8

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.