13 juni 2016

Och skulden läggs på….?

En muslim, född i USA av afghanska föräldrar, som har svurit trohet till Islamic State, har dödat minst 50 människor i en terrorattack mot en homosexuell nattklubb i Orlando.

Eftersom han använde skjutvapen skyller naturligtvis Democrat Party och dess anhängare de traditionella medierna,  på Second Amendment (rätten att bära vapen).  Att mördaren arbetade för ett bevakningsföretag och kan ha haft tillgång till skjutvapen, ignoreras fullständigt och man skyndar sig att utnyttja den tragiska händelsen för att göra oss mer försvarslösa mot framtida attacker. Men förnuftiga människor placera skulden där den hör hemma: på Islam.
Alla ställen som serverar alkohol i Florida är vapenfria zoner.

Skulle fler förbud mot vapen ha hindrat Omar Mateen, vilket Vänstern försöka få oss att tro?
Naturligtvis inte. Titta på städer som Chicago, som har några av de tuffaste vapenlagar man kan tänka sig, men som har den högsta mordfrekvensen i landet.  Brottslingarna får alltid tag på vapen.
Även om Obama och Hillary vägrar att ens ta orden "islamisk terror" i sin mun kan det inte förnekas vad vi har att göra med.
Från Washington Post:

Skytten, 29-årige Omar Mateen, ringde tydligen 911 före attacken,  identifierade sig och lovade trohet till ledaren för Islamic State, enligt amerikanska poliser.
     Mateen gjorde också en hänvisning till 2013 bombningen av Boston Marathon. Han undersöktes av FBI 2014, men vad som var anledningen till den utredningen och dess omfattning var inte klar.
Den islamiska staten har tagit åt sig äran för attacken, den största massskjutningen i USA:s historia. ISIS delar inte den nuvarande, moderna tillgivenheten för homosexuella.

En muslimsk predikant  i Orlando säger att det är en akt av barmhärtighet att döda homosexuella på uppdrag av islam:

 

Democrat-ledarnas vägran att ta itu med, eller ens erkänna den fara som islam innebär, fördjupar den spricka av misstro som redan finns bland allmänheten.

By the way…Det är föga förvånande att Omar Mateen var en registrerad Dem.  ett karaktärsdrag han troligen hade gemensamt med de flesta av sina offer.

Kan bara inte låta bli att lägga ut den här bilden:
4 Kommentarer:

Argus sa...

Den sista bilden påminner mig om historien om spindeln och flugan men i detta fall så är det omvänt: "— Kom in, kom in, sa flugan till spindeln."

Anonym sa...

En pro-ISIS grupp har släppt en lista med mer än 8.000 namn, och uppmanat sina följare att "följa" dessa, och "döda dem som hämnd för muslimer"! "United Cyber Caliphate" kallar man sig. Man har tidigare (2014) bl.a. stoppat sociala media för US Central Command (Youtube, Twitter, Facebook) en hel dag.
- Man listar nu namn, email och adress för 8.138 personer, mest från USA. Det handlar nu om civila, vilket gör det hela värre: Dessa har i regel inga speciella säkerhets-åtgärder installerade.
http://news3lv.com/news/nation-world/isis-kill-list-targets-palm-beach-treasure-coast-residents-ex-fbi-agent
http://www.ibtimes.co.uk/isis-longest-ever-kill-list-targeting-over-8000-people-released-by-united-cyber-caliphate-1564450
https://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_State_Hacking_Division
/ SD

Anonym sa...

Orlando var en anti-gay manifestation, slår media fast. Frihets-fiender! Anti HBTQ! Usch, usch, usch.
- Att en profetens vän var engagerad, en med ISIS-bakgrund - äh! Sekundärt! Behöver vi inte nämna mer!
- Fråga Obama! Eller Hillary! De vet att det i grunden handlar om "Second Amendment" - det finns alldeles för mycket vapen ute bland folk! Från 1791! Så otroligt gammaldags!
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6452819
/ SD

gäster sa...

Jonas Gardell och hans vänner: "Heja islam friskt humör! Det gör inget om vi dör!"

http://soldatmamma.blogspot.se/2016/06/jonas-gardell-och-hans-vanner.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.