06 juni 2016

Ord och Bild


Hur kan man fortsätta att stödja Bernie Sanders samtidigt som kollapsen av “demokratisk socialism” i Venezuela utspelar sig inför våra ögon? En enda bild av två av hans supportrar ger svaret.
 De förbereder sig för att protestera ett Trump-rally i Redding, Kalifornien medan de gör sitt bästa för att stava till “Sanders".

5 Kommentarer:

HazeP sa...

Hur många "normala" stater finns det kvar i USA; Oklahoma, North Dakota, Idaho, Oregon, Nebraska och några till? (I Nordöstra USA har väl också liberalerna tagit över, eller?) Och med "normala" stater i dag får man nästan syfta på redneck-stater, med tanke på hur kulturmarxisterna alltmer sprider sina giftiga tentakler.

Berit sa...

Kusterna är helt förlorade. Till din lista kan vi kanske lägga till Utah, Texas, Arizona

HazeP sa...

Tack för ditt snabba svar!

Ja, och nu börjar Sverige importera den kanske mest förödande kulturmarxistiska varianten från USA; trigger warnings, safe spaces och liknande företeelser. Jodå, det finns yngre, välutbildade kvinnor i min släkt som har anammat detta fullt ut! Det är förstås helt meningslöst att diskutera med dem. De vet redan allt, inklusive att socialism och radikalfeminism är framtidens melodi ...

Berit sa...

Kan inte minnas var just nu, men läste en artikel nyligen om att de unga kvinnor som får hysteriska utbrott för struntsaker och som kräver “safe space” är produkten av dagisuppfostran. Bortlämnade till främlingar som små, en mamma som aldrig hade tid med dem och som kompenserade sin skuld med prylar och undfallenhet.
De lärde sig tidigt att om man “Sparkar och skriker” får man som man vill.

Knute sa...

Kille kände sig som tjej, fick tävla med tjejer.

High school girls in Alaska are crying foul after a male sprinter took home all-state honors in girls’ track and field.

Så långt har det gått. Om en kille känner sig som en tjej får han tävla med tjejerna. Att muskelmassan och annat fortfarande är manlig kvittar. Det verkar som hela västvärlden blivit tokig.

http://store.blogg.se/2016/june/kille-kande-sig-som-tjej-fick-tavla-med-tjejer.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.