28 juni 2016

Ramadan-tider

 

24 Malmö, Carina-Fina: Natten till måndagen gick en man till vild attack mot Sankt Pauli kyrka. Han bröt sig in och slog sönder minst 16 rutor. När polispatrullen kommer in så befinner han sig högst upp i kyrkan, skrikandes Allahu akbar.

Även i Italien:2 Kommentarer:

Knute sa...

Asylköping – ett katastrofområde. Mordfrekvensen i Sverige är ungefär 1 på 100 000 invånare och år. För de boende i Asylköping är frekvensen som i delar av Latinamerika.

En svensk stad med samma mordfrekvens skulle betraktas som ett katastrofområde. Det offentliga Sverige väljer i stället att placera barn och kvinnor där.

http://www.svd.se/asylkoping--ett-katastrofomrade

Knute sa...

Mannen som slog sönder St Pauli kyrkan släpps fri. Det meddelade tingsrätten under torsdagens häktningsförhandling. Tingsrättens bedömning är att mannens brott inte är tillräckligt för att hålla honom inlåst under fortsatt utredning.

Han är fortsatt misstänkt på sannolika skäl för grov skadegörelse och försök till våld mot tjänsteman, åklagaren och förundersökningsledaren Victoria Ingered ser problem med tingsrättens bedömning.

– Jag tror det kommer vara väldigt svårt att få tag på personen igen, säger hon.

http://www.sydsvenskan.se/2016-06-30/man-som-slog-sonder-kyrkan-nu-frislappt

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.