31 juli 2016

Tvångsarbete i Venezuela

Från CNBC:

   Venezuelas regering har utfärdat en förordning som innebär tvångsarbete " i ett försök att stoppa den katastrofala matsituationen."
     Ett venezuelanskt departement införde i förra veckan en resolution nr 9855, som påbjuder att man inrättar  ett tillfälligt ”övergångssystem vad gäller arbete" för att återuppliva jordbruks- och livsmedelssektorn.
   Förordningen säger att regeringen måste göra allt som är "nödvändigt för att uppnå strategiska nivåer av självförsörjning" och konstaterar att arbetstagare kan tvångsförflyttas från sina jobb för att arbeta inom jordbruket eller på andra platser inom jordbrukssektorn i perioder om 60 dagar.

Så, de tvingas arbeta för att sedan stå i kö i timmar för att betala för den mat de producerar. Jag undrar om politikerklassens söner och döttrar också måste gå ut på åkrarna?

30 juli 2016

Lördagsgodis



Hillary säger: “Stå Upp och Ifrågasätt”


Ja, Amerika - det är dags ... Var inte rädd!

Förståsigpåare säger att Hillarys budskap handlade inte så mycket om hennes egen vision, utan mer om att utmana sin motståndare.
Lyssna på hennes tal om ni orkar, så finner ni att det är sant.

Hon sade:

"Vi ser helt klart vad vårt land står inför, men vi är inte rädda. Vi kommer att anta utmaningen, precis som vi alltid har gjort."

Vad är det vårt land står inför Hillary? Kan du vara specifik? Och om vårt land “står inför” något - varför skulle vi vilja att du ska vara den som ta ansvarar för att ”fixa" det?
Din politik är densamma som Obamas politik, så varför skulle vi fortsätta den galenskapen?

Om du inte ens kan räkna ut hur man använder e-post, vad gör dig kapabel att hantera vad vårt land “står inför”?

Om du måste fuska och konspirera med medlemmar av DNC för att "stjäla" nomineringen, varför ska vi lita på att du kan ta itu med vad vi är "upp emot?" Skulle du inte bara gömma och glömma det?

Hillarys tal stämmer inte med vem Hillary är, och vad Hillary alltid har varit  - girighet, makt och skandaler.

Men du har rätt om en sak Hillary - vi är klarsynta och vi ser vad Amerika “står inför”.
 DU är vad som står i vägen! och det dags för alla att stiga fram och ifrågasätta.

Uppror i Democratic Party


Democratic Party är fortfarande långt ifrån eniga efter en lång och utdragen primär-säsong. Massor av Bernie Sanders supportrar är inte redo att stötta Hillary Clinton.
 Dessa delegater från Kalifornien hittade ett sätt att visa sitt missnöje över sitt eget partis val av kandidat.  De täckte en del av bokstäverna i "HILLARY" och ändrade det till  LIAR (”lögnare.”)




Hillary Clinton gav sitt tacktal på Democratic National Convention, den största händelsen i hela hennes liv, så det låter som ett bra tillfälle för en tupplur, eller hur?

Maken Bill Clinton tyckte att det var det. ABC News kameror fångade förre presidenten och möjligen den blivande ”första gubben” slumra under detta historiska ögonblick. Han flankerades av sin dotter, Chelsea, och Hillarys utvalde VP , Tim Kaine.

 Kaine, ser lite irriterad ut  och verkar luta sig framåt för att blockera kameran.

Men även om Bill bara "vilade ögonen," fanns det några andra vinklar där den förre presidenten inte ser så bra ut.



29 juli 2016

Det är inte hunger som är problemet


Hunger i Amerika är en påhittad fiende. Marxisterna hävdar rutinmässigt att en av sju amerikaner är hungrig. Detta i ett land där de fattigaste kommunerna har de flesta överviktiga.

Aktiva socialist-grupper behöver problem och finns det inga skapar man dem.  Om all fattigdom försvann i morgon, skulle miljontals välbetalda, medelklassbyråkrater, socialarbetare och insamlare till ideella fonder vara utan arbete. Då skulle vi ha ett problem...

Det finns 123 program som tar pengar från skattebetalare för att hjälpa fattiga -  program som Temporary Assistance for Needy Families (TANF), Job Opportunities and Basic Skills Training (JOBS), Emergency Assistance to Needy Families with Children (EANF), Section 8 Housing, and Food Stamps som nu kallas SNAP  - men bara 25-30% av pengarna når fram till någon “behövande” person.

Först filtreras skattepengarna genom tusentals federala, statliga och lokala myndigheter för att betala för tvåpartiernas “rättvisa” löner, bygga offentliga byggnader, betala vatten och avlopp,  löner till PR-folk som främjar programmen, ändra alla regler i miljontals publicerade dokument från matkuponger till SNAP, samt löner och pensioner till alla  de olika politiker vi röstade på så att de kan beskatta oss.

Enbart SNAP-förmåner kostade $ 74,1 miljarder år 2014 och gav cirka 46.500.000 amerikaner ett genomsnitt av $ 125,35 per person, per månad i mathjälp.  Det är det största av de 15 matprogram som administreras av FNS (Food and Nutrition Service ) och en viktig komponent i det federala social-skyddsnätet för låginkomsttagare.

FNS administrerar också över följande program,
 National School Lunch Program (NSLP) — Lunches subsidized by the NSLP are nearly ubiquitous in public schools. The program has operated since 1946.
School Breakfast Program (SBP)
Special Milk Program (SMP)
Summer Food Service Program (SFSP)
Special Supplemental Nutrition Program for Women, Infants and Children (WIC)
Farmers' Market Nutrition Program / Senior Farmers' Market Nutrition Program (FMNP)/(SFMNP)
Child and Adult Care Food Program (CACFP)
Commodity Supplemental Food Program (CSFP)
Temporary Emergency Food Assistance Program (TEFAP)
Food Distribution Program on Indian Reservations (FDPIR)
Food Assistance for Disaster Relief (FADR)
Nutrition Assistance Block Grants, including Nutrition Assistance for Puerto Rico
Fresh Fruit and Vegetable Program (FFVP)

 Så det är uppenbart att ingen behöver gå hungrig i USA.
Vad vi har i dag är en situation där det finns en grupp människor som drar nytta av att det finns en underklass. Och så länge det finns sådana snedvridna drivkrafter för upprätthållandet av en underklass, kommer vi att ha en.


Jag trodde att vi redan betalar….


Vita personer som känner sig skyldiga har nu möjlighet att mildra sin skuld. En webbplats startad i socialist-paradiset Seattle erbjuder ett antal olika sätt för vita människor att sona för slaveri - en institution som upphörde för över 150 år sedan (men det nämner man inte).
 Enligt sajten har vita möjlighet att erbjuda sig att betala hyra, köpa mat eller låta sig användas som “syndabock” och bli utskälld.

Ingenstans nämner man att den första officiella slavägaren i koloniala Amerika var en svart man, inte vit; att den arabiska slavhandeln var mycket mer omfattande och pågick mycket längre än den transatlantiska slavhandeln ; att grundaren av den södra delstaten Georgia förbjöd både slaveri och afrikaner i staten; att ett stort antal "fria svarta" ägde svarta slavar; och mindre än 5 procent av pre-Civil War amerikanska familjer hade slavar.

Fakta från år 1860: Endast en minoritet av vita ägde slavar. Enligt US Census-rapporten för det sista året före inbördeskriget, fanns det nästan 27 miljoner vita i landet. Bara åtta miljoner av dem bodde i stater där det var tillåtet att äga slavar.

Infowar skriver:

People of Color (POC)3:  "Jag behöver mat."
Vit Person 3:  "Jag ska skaffa det åt dig. Skicka mig ett meddelande och jag kommer att skicka en Amazon Fresh eller Safeway leverans. Välj bara ut vad du vill ha. Jag har en $ 200 gräns."

POC 4: "Jag är för upprörd för att laga middag. Jag bor i Seattle."
Vit Person 4: "Kom hem till mig på middag, ta med en vän om du vill. Skicka mig ett meddelande och jag kommer att skicka dig adressen, eller kan jag beställa leverans hem till dig? Vilken typ av mat gillar du?"

POC 6: "Jag vill skrika och svära åt någon."
Vit Person 6: "Jag ställer upp frivilligt. Hur kan vi arrangera detta?"

28 juli 2016

Lita inte på banker


Hela bankväsendet är en bisarr bransch när man tänker på det. Vanliga människor som du och jag lånar regelbundet våra surt förvärvade slantar till banker. De tar våra pengar och göra en massa vansinniga saker med dem, som att låna ut dem till arbetslösa, hemlösa, eller köpa skuldsedlar med negativ avkastning från konkursmässiga regeringar.  Vi vanliga människor skulle aldrig göra något så dumt med egna medel.
Och när deras investeringar går åt skogen kommer de till oss med hatten i hand för en räddningsaktion.
Det visar sig att de har minne som en höna, för nu gör de samma saker som för 10 år sedan, förutom att nu har det drivits till en ännu högre nivå och Deutsche Bank är den värsta.

Den största och viktigaste banken i det största och viktigaste landet i Europa fortsätter att falla samman mitt framför våra ögon och på många sätt liknar det vad som hände med Lehman Brothers, 2008.
Jämfört med denna tid förra året, har deras vinst minskat med 98 procent.
När Deutsche Bank slutligen går under för gott, kommer det att vara "skottet som ekar genom hela den finansiella världen", och det kommer att bli en katastrof många gånger större än Lehman Brothers kollaps 2008.

Ta en titt på Italien. I grund och botten håller hela banksystemet på att rasa. Den finanskris som håller sitt järngrepp över Europa, Asien, Sydamerika och de flesta andra länder sedan andra halvan av förra året, accelererar.

Visserligen har aktiemarknaden i USA slagit alla möjliga rekord på sistone men det ändrar inte vad som händer i resten av världen. Det amerikanska systemet kommer också att rasa, men Feds proppar upp bankerna med pengar för att hålla det igång så att det inte kollapsar innan Hillary blir vald till president.  Om Trump vinner låter man det oundvikliga hända omedelbart.

USA kommer också att uppleva verklig smärta i en inte alltför avlägsen framtid .
Även om det verkar lite lugnt i den finansiella världen denna sommar, är sanningen att det pågår en hel del under ytan.

27 juli 2016

Terror i Tyskland

Sanningen de döljer


Det finns både goda och onda martyrer

      

De onda är förstås islamiska mördare som hoppas komma till paradiset. Sedan finns det goda martyrer. "Eftersom svenska medier vill få oss att glömma, bör vi ägna den 86-årige prästen Jacques Hamel en tanke. Idag fick han halsen avskuren," skriver Tobbe.

Kristendom är civilkurage, inte mesig pacifism. Jacques Hamel delade knappast "den västerländska besattheten av att alltid förstå den andre och själv ta på sig hela världens skuld," som är Tobbes träffande beskrivning av svenska medier.

FT: "Han tog evangeliet på stort allvar... och avstod från att delta i de interreligiösa dialoger mellan kristna och muslimer som anordnades." Sådana dialoger är inget annat än dialögner, eller med ett arabiskt ord, taqqya, "heliga" lögner som får användas av muslimer gentemot icke-muslimer för att invagga dem i falsk säkerhet.
SVT förskönar som vanligt: "Mördade prästen Jacques Hamel arbetade för samförstånd mellan religioner." Man kan undra vilket samförstånd som kan råda mellan "du skall inte döda" och "slå ihjäl de otrogna". Den rätta formuleringen borde vara "samförstånd mellan människor med olika religioner".

Staden är franska Rouen. Signaturen SD beskriver vad som hände: Prästen, Jacques Hamel (f 1930) tvingades på knä vid altaret. Sedan skar muslimerna halsen av honom. En ropade "Allahu Akbar". Så höll man en "predikan" på arabiska, fortfarande vid altaret. De filmade händelserna.
En nunna skadades svårt. De två förövarna dog... En, Adel K (français?), hade tidigare stoppats av 'Säpo' när han ville ta sig till Syrien.
ISIS har tagit ansvaret för händelserna, genom 'Aamaq', deras news agency.
PS. Igen: Vad tror sig muslimerna vinna på så'nt som detta? / SD

För att stå emot islam behöver vi lite av den äkta varan. Jesus Kristus är det fullkomliga exemplet på någon som alltid var rakryggad trots de svåraste motgångar. Han är den som förkroppsligar redbarheten, styrkan och modet.

26 juli 2016

Tyska tonåringar förbereder sig



Barnkunskap med bruna babydockor i en tysk skola. So jung und schon Mama?

Värdegrundsbloggen

Koling

Expressen: “I spåren av det varma vädret sköljer en våldtäktsvåg över Sydsverige. På åtta dagar har det inträffat sex grova överfall mot kvinnor. Offren är både tonåringar och mogna kvinnor... Det handlar nog bara om att vara förståndig och inte vara ensam på konstiga ställen.”

“Men för fasen hela Sverige är ju konstigt. Var ska kvinnor vara då?” skriver en kommentator på bloggen Snaphanen. En av kvinnorna som råkade ut för gruppvåldtäkt var ute och plockade svamp. Det är vädret...

Om man klickar på länken till Expressen kommer man till en omredigerad artikel där orden om “konstiga ställen” är borttagna, tidningarna brukar göra så när de läst reaktionerna på nätet, men originalet finns säkert sparad någonstans.

25 juli 2016

Clinton Cash


Under sin tid som landets toppdiplomat, misslyckades Hillary Clinton med att skydda amerikanska liv utomlands, lyckades destabilisera hela Mellanöstern, orsaka omfattande skador på relationerna mellan US-Ryssland och äventyra sekretessbelagda uppgifter för personlig vinning. Ändå säger tyvärr många amerikaner att hennes arbete inom utrikesdepartementet är det enda jobb där Clinton någonsin var verkligen duktig.

En Rasmussen-analys visar att trots sin livslånga plats i det politiska rampljuset, har amerikaner ett tufft jobb att namnge något verkligt bra som Clinton gjort för de människor hon påstår att hon tjänar:

 “16% anser att hennes roll som första dam är den viktigaste.  Tolv procent (12%) ser hennes tid som amerikansk senator som viktigast, medan nästan lika många (11%) säger att det är hennes karriär som advokat.  23% är osäkra. "

Personer som själva identifierar sig som Clinton-supportrar var mycket mer benägna att betygsätta hennes arbete för State Department som en framgång och 67 procent säger att Clinton största prestation var att uppnå titeln Madame Secretary.

Bara 8% av Trump-supportrar betygsätter hennes tid inom State Department som en framgång.
Trump själv karakteriserar det hon lämnar efter sig som "död, förstörelse, terrorism och svaghet".

 Hillary Clinton påpekar närhelst tillfälle ges, att hon lämnade  utrikesdepartementet, 2012, med överraskande 65 procent godkänt betyg trots att en rad kontroverser redan börjat koka över. 
När hon officiellt meddelade sina presidentambitioner och efter ytterligare avslöjanden om misskötsel av offentlig e-post, hade hennes godkännande-siffror sjunkit till under 50 procent.

Det är verkligen förvånande, att efter allt som amerikaner vid det här laget vet om hennes katastrofala tid på State Department och hennes chef katastrofala tid i White House, är hon ändå en allvarlig utmanare till presidentposten.
————
Ta er tid att se den här filmen och sprid den vidare.
Den är en timme och fyra minuter lång men sanningen kommer fram. Den ger en tydlig bild av den typ av människor som kanske kommer att kontrollera (och utnyttja) den federala regeringen under de kommande fyra åren:




Håll fårskocken borta


Democratic National Committee har uppfört ett fyra miles långt staket runt sin kongressplats på Philadelphias Wells Fargo Center. (Är det en ren tillfällighet att de gör så mycket för att skydda en plats uppkallad efter en bank?)

DNC- eliten tycker att det är en bra idé att hålla genomsnittliga amerikaner bort från partimötet men man ska inte skydda den södra gränsen från inkräktande terrorister, våldtäktsmän och mördare.
Stängslet, som är ca 8 fot högt, är avsett att hålla borta de personer som Democratic-partiets ledare, delegater och resten av socialist-eliten helst inte beblandar sig med.

Reglerna är till för de små människorna. Vapen och stängsel är för några få utvalda.


24 juli 2016

John Kerry, ISIS och Luftkonditionering


Under de senaste två åren har ISIS gjort sig känt som ett stort fruktansvärt monster.
 I Mellanöstern är de kända för att brutalt tortera sina motståndare och för att tvinga kvinnor och flickor till sexslaveri. Runt om i världen terroriserar de människor med sina snabba och förödande terroristattacker. Se bara vad som nyligen hände i Kabul.
Uppenbarligen är ISIS ett av de största hoten mot den allmänna säkerheten på planeten.

Men tydligen utgör luftkonditionering ett lika stort hot. Det är åtminstone vad John Kerry anser.
 Han besökte nyligen Wien för att ändra 1987 års Montreal-protokoll, så att fluorkolväten kan gradvis elimineras.
Dessa kemikalier används i luftkonditioneringsenheter och kylskåp, men de är uppenbarligen en växthusgas.
Under mötet sade Kerry:
"Igår sammanträffade jag i Washington med 45 nationer - försvars- och utrikesministrar  - och vi arbetade tillsammans med utmaningen från the Islamic State och terrorism ... 
Det är svårt för vissa människor att förstå det, men vad vi - du - gör här just nu är lika viktigt,  eftersom det har förmågan att bokstavligen rädda livet på planeten själv."

Ja, du läste rätt. John Kerry tror faktiskt att mordlystna fanatiker är lika farliga som din luftkonditionering.

John Kerry borde föregå med gott exempel och se till att det inte finns luftkonditionering eller kylskåp på den 7 miljoner dollar-yacht han äger.





En värld utan polis


 För några dagar sedan arresterades ca 10 personer i Chicago ,sedan de kedjat sig tillsammans och blockerade ingången till stadens polishus.

Vi föreställer oss en värld utan polis", säger Camesha Jones, 24, från Bronzeville. "Staden Chicago har spenderat (miljontals) dollar för  förlikningar på grund av tjänstefel från polisens sida.  Jag är här för att jag kan föreställa mig en värld där dessa pengar kunde gå till utbildning, mental hälsa, för att öppna skolor, kliniker, skapa arbetstillfällen."
Demonstrationen sammanföll med liknande protester onsdag i New York och Washington, D.C
Det finns faktiskt en mycket enkel lösning på detta. Om vissa samhällen inte vill ha polisen där, bör de få denna önskan uppfylld.
Då kan de leva tillsammans i fred och harmoni och kärlek, utan alla dessa fruktansvärda rasistiska poliser.

Det skulle vara ett intressant experiment.
----------------
Skylten som är från Munice, Indiana fick inte sitta uppe särskilt länge.





23 juli 2016

Extra Lördagsgodis

Guvernör Mike Pence får sitt kampanjflygplan levererat idag. Inte illa! Det var nästan färdigt här:



Hillary vill ju inte vara sämre så Tim Kaine får sitt eget transportmedel från hennes privata park.


Lördagsgodis

Vad man kommer att minnas honom för

Det kommer inte att vara det katastrofala försök att ge USA en socialiserad sjukvård, med alla de brister vi kan se i Sverige.   Det kommer inte ens att vara den uppenbara strid hans administration har fört mot traditionella kristna värderingar vad gäller  preventivmedel, abort, homosexuellas rättigheter, och andra aspekter av den pågående sexuella revolutionen. Vad vi kommer att minnas honom för är ras-segregering och motsättningar.

Det var inte svårt att förstå redan 2008, att ras uppenbarligen var viktigare än det någonsin varit tidigare när republiken, för första gången, valde sin president till stor del på grund av hans hudfärg.
Justitieminister Eric Holder Jr. gav oss ytterligare en ledtråd när han läxade upp amerikaner och kallade dem en "nation av fegisar" som "ännu inte har kommit till rätta med sitt ras-förflutna" och uppmanade till ett "nationellt samtal” om ras. Vad Obama och Holder menade med "samtal", var naturligtvis inte en dialog,  där olika synvinklar respekterades, utan en monolog där svarta uttrycker sina klagomål och alla andra lyssnar och skäms.

Detta gav upphov till "Black Lives Matter", som började som en banal kliché och som sedan växte till en radikal proteströrelse. Rörelsen är grundad på uppfattningen att USA i dag är en vitt herravälde där svarta liv nedvärderas och polisen är agenter för vit överhöghet och systematiskt brukar oproportionerligt våld mot svarta.  Detta är naturligtvis helt osakligt, även om varje självbelåten, självsäker, progressiv person på planeten verkar vara övertygad om att det är sant.

(Tidigare skriverier här om detta:
“Svarta människor dödar svarta 1240 procent oftare än vita dödar svarta. Dessutom dödar svarta människor vita människor mer än dubbelt så ofta som vita dödar svarta. Det passar dåligt in i Jackson / Sharpton / New Black Panthers påståenden”)


Rörelsen har emellertid aldrig handlat om att nedbringa dödsantalet för svarta i Amerika utan i stället röra upp bitterhet, ilska och hat mot vita människor och särskilt mot vita poliser.  Att medvetet göra det är en handling av ren illvilja, särskilt mot bakgrund av de dödliga konsekvenser som vi har sett under de senaste veckorna.



Om de människor som marscherar under parollen "Black Lives Matter" verkligen tror på sin egen slogan, skulle de kräva förändring bland sina egna svarta bröder och inte vita poliser.
Obama har gett USA ett raskrig och det är vad han kommer att bli känd för.

22 juli 2016

Trump skulle kanske ha utsett henne till sin VP



Laura Ingraham hade verkligen publiken med sig under sitt tal vid Republican National Convention. Hon talade om för  #NeverTrump republicans vad hon tyckte :  “Även om ni pojkar har sårade känslor och ett ego som fått sig en törn  -  vi älskar er, vi älskar er - men ni måste uppfylla ert löfte att stödja Donald Trump nu.

Global uppvärmnings-expedition stoppas av Arktisk havsis


En grupp äventyrare, sjömän, piloter och klimatforskare gav sig av på en resa runt Nordpolen
för att visa "att den arktiska havsisen krympt så långt nu under sommarmånaderna att den del av havet som permanent var täckt av is nu tillåter att man kan passera.“
Men det var lite problem. Skeppet sitter för närvarande fast i Murmansk, Ryssland, eftersom det är för mycket is som blockerar nordöstra passagen, trots att gruppen fastslagit att den isen inte existerar under sommarmånaderna (enligt Real Climate Science.)

Polar Ocean Challenge är inte den första globala uppvärmnings-expedition som konfronteras med iskalla problem. År 2013 fastnade ett forskningsfartyg, Akademik Shokalskiy, i isen. Problemet var så allvarligt att man faktiskt tvingades rädda de 52 besättningsmedlemmarna.

År 2015 måste en kanadensisk isbrytare, CCGS Amundsen, omdirigera sin färd för att  hjälpa ett antal proviantfartyg som hade fastnat i isen.
—————

Under de senaste åren har vi många gånger dokumenterat de verkliga motiv som driver den globala uppvärmningshysterin.
Christiana Figueres, verkställande sekreterare i United Nation's Framework Convention on Climate Change, och som aspirerar på att bli UNs generalsekreterare, har erkänt att målet för miljöaktivisterna är att krossa kapitalismen.
* * * *
Ottmar Edenhofer, ordförande i IPCC arbetsgrupp för begränsning av klimatförändringar 2008-2015, har medgivit att klimatkorståget är ett försök att kontrollera kapitalismen och etablera en global välfärdsstat.

Milton Friedman förklarade det enkelt: “Kapitalismen har gjort mer än något annat i historien för att lyfta människor ur fattigdom.”

21 juli 2016

Vad säger Feministerna om detta?

Lite mer importerad kulturberikning.

En kvinna och hennes tre döttrar har knivhuggits i en fransk turistort, för att de var för "lättklädda".
En man attackerade tre flickor utanför familjens lägenhet innan han gick in i byggnaden och attackerade mamman.
Laragne-Monteglins vice borgmästare sade, att den misstänkte mannen var upprörd därför att de var klädda i shorts och t-shirts.
En gång i tiden kunde man vara klädd som man ville i Europa, men så är det inte längre - åtminstone inte om man är kvinna.
Amaury Navarranne från regions-styrelsen sade: "Det är ingen tvekan om det religiösa motivet för attacken”

Jag undrar vilken religion det kunde ha varit. Eftersom vi veta att alla religioner är likvärdiga, går det verkligen inte att gissa.

Angriparen beskrivs som en 37-åring av marockansk härkomst.




20 juli 2016

Erdogans Kupp

Det blir mer och mer uppenbart att om det verkligen var en “militärkupp” i Turkiet, var det den sämst organiserade kupp jag någonsin sett. Fox News påpekade att inte en enda regeringsmedlem på hög nivå har dödats eller fängslats ...


Det är mycket troligare att tumultet var organiserat av Erdogan för att få en ursäkt att göra sig av med obekväma medborgare, dvs. opponenter.
1.845 "journalister, författare och kritiker" har gripits för  att de ”förolämpade" president Erdogan under de senaste två åren, och kritiserade honom för att han för ett par år sedan lät uppföra ett monstruöst presidentpalatset med 1100 rum.  Byggnaden är 30 gånger större än White House.

 För varje dag som går kommer det fram mer bevis som tyder på att "kuppen” var iscensatt för att göra det möjligt för Erdogan och hans allierade att eliminera sina fiender och konsolidera sitt järngrepp över nationen. Det sägs att antalet offer för "Erdogans utrensning" rör sig om 50.000, men det slutliga antalet kommer vi kanske inte ens att få veta.

Det rapporteras att soldater som deltog i kuppen hävdade "att de trodde att de deltog i militära övningar", och de som organiserade "kuppen” tillät  Erdogans plan att flyga över hela landet utan incidenter. Här är mer från Fox News .

Det fanns oppositions-soldater som ockuperade den internationella flygplatsen Ataturk under en kort tid, men de lämnade flygplatsen precis i tid för Erdogans plan att landa.

I ett svep, eliminerade Erdogan så mycket institutionellt motstånd som han kunde.  Och han inte bara tog ifrån dem deras jobb - han  arresterade också  många och CNN rapporterar att han faktiskt yrkar på dödsstraff för alla som har någon koppling till "förräderi" ...

Erdogan har varit en radikal islamist under hela sin politiska karriär, och hans mål har alltid varit att förvandla Turkiet från ett mycket sekulariserat samhälle till ett mycket islamiskt.
Tyvärr  har han nu makt att göra just det.

Ett land som redan är medlem av Nato och som var på väg att bli medlem i Europeiska Unionen håller snabbt på att bli en obeveklig radikal islamisk diktatur.

19 juli 2016

Med ett ord: Socialism

Vi ser hur en hel nation, Venezuela, kollapsar mitt framför våra ögon. Det sker trots att Venezuela inte har drabbats av krig, en större naturkatastrof, en terrorattack eller någon annan typ av betydelsefull  "Black Swan" händelse. När skuld är utom all kontroll, går valuta-manipulation för långt och statlig inblandning når löjliga ytterligheter, det är vad som kan hända med en ekonomi.

Butikshyllorna är tomma, undernäring är värre än någonsin, människor är arga och hungriga och det har resulterat i många våldsamma demonstrationer. Skolorna är stängda på fredagar för att spara  elektricitet och fabriker är stängda pga. råvarubrist.
Inga av dessa problem för Venezuela är nya, de har pågått i flera år. Jag såg vartåt det lutade redan för 20 år när jag tillbringade en hel del tid där, men nu är förhållandena absolut outhärdliga.

De står också inför en av de högsta antalet mord i hemsfären och har inget skydd mot våldsbrott
och i flera räder över hela landet, påstås det att säkerhetsvakterna deltar i plundringarna.

Våldsbrotten ökar i rasande fart och polisen kan inte stoppa folk som roffar åt sig eller andra som dödar för en påse mat.
Plundring av bagerier, apotek och i synnerhet stormarknader sprids över landet. Vid långa köer av människor som väntar på att köpa mat, är armén utplacerade för att upprätthålla ordningen.

Mer än 100.000 venezuelaner korsade gränsen till Colombia under helgen för att försöka köpa livsmedel och medicin, som är bristvaror där hemma.

Det var den andra helgen i rad som Venezuelas socialistiska regering öppnade den sedan länge stängda gränsen mot Colombia och redan kl. 6 på söndag morgon, ringlade en lång rad av blivande köpare genom hela staden San Antonio del Tachira. Några hade rest i 10 timmar i chartrade bussar.

Venezuelas regering stängde alla gränsövergångar för ett år sedan för att slå ner på smugglare längs gränsen (2219 km lång). Det klagade över att spekulanter orsakade brist genom att köpa upp subventionerad mat och bensin i Venezuela och ta med det till Colombia, där de kunde säljas för betydligt högre priser.

18 juli 2016

Om ditt enda verktyg är en hammare….


 …ser alla problem ut som spikar

Vem tjänar på attackerna som vi sett i Nice? Politikerna missar aldrig en minut när det gäller att utnyttja dessa händelser för att kräva fler restriktioner vad gäller våra friheter.
Förbjud vapen, övervaka våra telefonsamtal, begränsa vad vi kan göra, censurera Internet. Men en sak som de aldrig gör är att granska vår utrikespolitik, eller centralbankssystemet som ruinerar oss, eller de skador som drogkriget orsakar. Politikerna på både Höger och Vänstersidan är hammare och allt de ser är spikar. Vi är spikarna!

Sounds Like Silence



"En sak är säker och det är att många muslimer försöker tysta oss på alla möjliga sätt, en del genom att skada oss fysiskt, andra genom att påverka vad som skrivs i media, censurera kommentarer och förbjuda yttrandefrihet…. det är hela poängen med den här låten”

17 juli 2016

Det blir en tuff tid

Daniel Pipes från Gatestone Institute talar om det vägskäl som Europa står inför.
Kommer européerna att ge vika för islamisering, eller kommer de att stiga fram för att bekämpa radikala islam och behålla västerländska värderingar?



 Euro-nissarna måste säga "nej". Vi hör en massa om muslimsk solidaritet, så det är dags för dem att kliva fram. "Fat chans." De har dödat varandra mer nu än tidigare.
Västerländsk civilisation måste säga nej. Den muslimska kulturen och islam som en religion är oförenliga med demokrati.

1. Islam förkastar demokrati och därför diskvalificeras dess anhängare.
2. Islam förbjuder ett löfte om lojalitet till någon nationalstat.
3. Islam befaller sina anhängare att döda otrogna.

Samma logik och kvalifikationer måste tillämpas här om USA ska att överleva. För det första måste Vänstern mista sin makt inom politik, den akademiska världen och media och sedan kan sunt förnuft appliceras.

Rätten till självförsvar

I Helsingborgs Dagblad kan man läsa följande:

"I inget annat utvecklat land är dödsfall orsakade av skjutvapen så många. Statistik från myndigheten Centers for Disease Control and Prevention målar upp en blodisande bild:

Ett genomsnitt för de senaste fem åren visar att det varje dag dör 7 barn eller tonåringar av skottskador. 91 personer mördas med ett skjutvapen. 51 kvinnor skjuts varje månad ihjäl av sin partner. Svarta löper statistiskt 10 gånger högre risk att dö av skjutvapen än vita. Omkring 12 000 människor dödas varje år av handeldvapen.

Det dödliga våldet överskuggar med råge till och med risken för amerikaner att dö i krig. Sedan befrielsekampen från Storbritannien på 1770-talet har 1,4 miljoner amerikaner stupat i strid. Från 1968 – året då presidentkandidaten Robert F Kennedy sköts till döds – har 1,5 miljoner amerikaner dött till följd av mord eller självmord med handeldvapen."

Vad man väljer att utelämna är följande:

*Laglydiga medborgare använder vapen för att försvara sig mot brottslingar 2,5 miljoner gånger per år  - eller cirka 6850 gånger per dag.  Detta innebär att varje år används skjutvapen mer än 80 gånger oftare för att skydda liv än för att ta liv.

* Av de 2,5 miljoner gånger en medborgare använder sitt vapen i självförsvar behöver den överväldigande majoriteten bara visa sin pistol eller skjuta ett varningsskott för att skrämma bort sina angripare. Vid mindre än 8% av tillfällena kommer en medborgare att döda eller såra hans / hennes angripare.

* Så många som 200.000 kvinnor använder en pistol varje år för att försvara sig mot sexuella övergrepp


Kampen för rätten att äga ett vapen är ett sätt att hävda kontroll mot ett samhälle som många tycker inkräktar på deras värderingar och friheter.
 Debatten om vapenkontroll handlar inte om vapnet som sådant, utan pistolen är en symbol. En symbol för den djupa och passionerade konflikt som splittrar landet.  En kamp över olika åsikter om den typ av samhälle vi vill leva i och som intimt hänger ihop med en känsla av kontroll - vem som ska ha kontroll över oss - och hur säkra eller hotade vi känner oss inför att förlora denna kontroll.

USA:s antal mord beror inte på att husägare i förorter och på landsbygden kan köpa vapen på sportaffären eller vapenshower - som media skyller på efter varje skjutning - utan på gäng i stadsområden som kontrolleras av Democrats.(se Chicago!) 

De ligor som driver upp USA: s mordfrekvens ser inte alls ut som någon enstaka psykiskt sjuk vit förortskille, som slutar ta sin medicin och bestämmer sig för att skjuta i en skola.  Lanza, liksom de flesta massmördare, är en sensation upphaussad av media,  men är inte normen. Nationell mordstatistik visar att svarta är sannolika mördare mycket oftare än vita och det är också mycket mer sannolikt att de blir dödade.

När mord överväldigande begås av svarta och latinamerikaner, har vi ett vapenproblem , eller ett svart-spansktalande problem? När terrorism överväldigande begås av muslimer, är problemet islamofobi, eller muslimer? När gallerior plundras och städer bränds överväldigande av en svart mobb, är lösningen att förbjuda gallerior och städer, eller  att kontrollera folkmassor?

Eftersom vi har bestämt att vi ska lita på vapenlagar för att kontrollera beteende, vad bör göras för att reglera klubbor och hammare?  FBIs brottsstatistik visar att fler människor mördas av klubbor och hammare än med gevär. 

16 juli 2016

“Frankrike måste lära sig leva med terrorism”, säger premiärministern

Frankrikes president Hollande vill skicka trupper till Irak och Syrien nu som ett svar på attackerna i Nice och Paris. Militära aktioner i Mellanöstern ska tydligen stoppa ytterligare attacker i Frankrike.

Närvaron i landet av miljontals missnöjda, icke-anpassningsbara, fientliga muslimer tycks ha undgått Francois fullständigt. Planerna på att importera fler är också på gång.

Men jag ska väl inte tvivla på  Hollandes omdöme.  Jag skulle kunna köpa en bra begagnad bil för den summa pengar han spenderar varje månad för att få håret klippt, så han är en man som förstår prioriteringar. Frankrikes öde är i händerna på rätt man.

 Former Deputy Undersecretary of the Navy sade på Fox Business News att just nu verkar det som vi inte vinner det ideologiska kriget. Vi måste gå efter "islamiska radikala fanatiska jihadister " och allt kommer att bli bra.( "Radikala fanatiker" är ett underligt uttryck om det nu inte finns “Moderata Fanatiker” förstås.)
Det är tydligt att de kloka människorna i USA och Europa inte kan se ett samband mellan jihad-brott och de grundläggande principerna för (vanlig ) Islam.

Samtidigt som detta pågår i Frankrike importerar US miljontals missnöjda, icke-anpassningsbara, fientliga muslimer och skickar fler amerikanska soldater till Irak för att hejda flödet av påhitt från Irak och man har säkert planer på att använda soldaterna i Syrien också utan en konstitutionell krigsförklaring.
100 år efter ett världskrig av outsägligt lidande har vi inte lärt oss någonting.

Det håller inte längre


Till följd av centralbankernas manipulation med valutorna; globalisternas visdom; den berikande mångkulturalismen; okontrollerad invandring och den vite mannens skuld; faller samhällskontraktet  samman.
 Runt om i världen får den genomsnittlige medborgaren meddelandet att “den livsstil du beställt finns inte längre”.

Löften om ökad konsumtion, fast anställning, trygga pensioner och garanterad hälso- och sjukvård håller inte längre, eftersom löften som gjordes för årtionden sedan inte längre går att uppfylla i en värld av begränsade resurser, stagnerad tillväxt och ökande skillnader vad gäller inkomster / rikedom.

Status quo lovade att tillväxten kan återställas och löftena uppfyllas genom en extraordinär penning- och finanspolitik, men nu när avkastningen minskar på grund av denna politik, vaknar människor  upp till det faktum att den "gamla goda tiden" av billig, riklig energi och stadig ökning av konsumtionen, jobb, vinster och skatter är över.
Det vinns inte så många alternativ längre. Makthavarna vet inte vad de gör och de finansiella och sociala-politiska beslutsfattarna ger inte bättre resultat än en spågumma.

14 juli 2016

Var misstänksam. Håll dig borta från folkmassor


Det ryktas att BlackLivesMatter (BLM), under namnet Anonymous, uppmuntrar aktivister att organisera sig och protestera i 37 städer i USA morgon (15 Juli )

“Vi håller inte med om den officiella redovisning från Dallas polisen och teorin att det bara var en skytt inblandad, men vi är överens med dem om att detta var en avskyvärd händelse som inte har någon plats i vår kamp för rättvisa och jämlikhet, “säger gruppen. "Men medan vi hedrar dessa fallna officerare, kommer vi inte avskräckas. Vi kommer inte att sluta förrän de ansvariga för morden på både Alton Sterling och Philando Kastilien åtalas.  Vi kommer inte att acceptera en ytterligare felaktig dom från de som misslyckades med att åtala Darren Wilson och de poliser som var inblandade i döden av Freddie Gray. "

Här är en lista över städerna.

Detta skulle inte förekomma om det inte var så att Black Liv Matter godkänns och skyddas av DC, och det som en gång var nyhetsmedia. Det är ingenting annat än en terroristorganisation vars agenda är att förtala, förstöra,  skada och döda framför allt poliser och vita i allmänhet. De samarbetar med Muslimska brödraskapet och anständiga svarta amerikaner  “gömmer sig” med några få undantag.

Detta kommer inte att få ett lyckligt slut. Om det växer snabbare och inte kan stoppas nu kommer vi att se Chicago-liknande statistik  i “vapenfria" platser överallt  -  skillnaden är att offren kommer bara att vara vita.  Ingen vettig person kommer att vilja bli inblandad men att bara vara en åskådare kommer inte att alltid vara möjligt.

Med tanke på vad som hänt  runt om i landet, är det klokt att ta nya hot på allvar.

 “Vi lever idag i en tid när den vite mannen kommer att plockas bort, och det finns inget han kan göra åt det. Hans dag är slut, hans tid är ute. Vi kommer att se fler avrättningar och dödandet av vita människor och poliser än vi någonsin sett tidigare ". 





Den nya världsordningen och kanariefågeln i kolgruvan

Jag borde inte skriva om politik eftersom jag egentligen inte är politisk och inte alls tror att  allt är politik, men jag känner mig illa tvungen för att inte klämmas ihjäl mellan judehatare till höger och vänster. Visserligen är jag inte jude men bor det inte judar i Israel? I stort sett alla svenska politiker är ytterst fientliga till Israel. Möjligen med undantag av vissa av Sverigedemokraterna paradoxalt nog. Men Israel är kanariefågeln i kolgruvan och varnar för den giftiga gasen islam, går Israel under går Europa under.

Gamla konspirationsteorier frodas både till höger och vänster. Den Globala Världsordningen finns säkert, men det är inte alls säkert att den skulle vara organiserad av judar. Dags att frigöra sig från vänster och höger. Bland annat på grund av islam, all civilisations värsta fiende, som har kämpat mot oss i 1400 år. Genom massinvandringen till Europa har islam gjort höger och vänster till meningslösa begrepp. Möjligen kan man fästa ett visst hopp till en höger befriad från judehat. Vänstern är bortom allt hopp.

Den vanligaste konspirationsteorin är att socialistiska mångmiljardärer som George Soros är dödgrävare som jobbar för ökad invandring av muslimer. Eller Obama som är både socialist och muslim. Visserligen är Soros jude men han har svikit sitt folk ända sedan han som 15-årig hjälpte till att sälja judars konfiskerade ägodelar, judar som under den tyska ockupationen av Ungern skulle transporteras till koncentrationslägren. Det gav honom en känsla av makt, sa han i en intervju.

Makt har det handlat om hela tiden, som när han spekulerade mot den svenska kronan och det engelska pundet. Och nu när han utger bruksanvisningar på internet hur flyktingar ska ta sig in i Europa. Han är heller inte vidare lojal mot sitt gamla hemland Ungern som han med hjälp av sina organisationer vill tvinga ta emot flyktingar.

Soros har stöttat Obama hela tiden. Den nya världsordningen är knappast judisk eftersom både Obama och EU motarbetar Israel.

Nu är väl verkligheten mer komplicerad än så, det handlar om geopolitik och oljepriser med mera, men framförallt om propagandastormen från media. Islamiseringen gör det svårt att behålla sitt sunda förnuft när man ser den värld man var van vid börja gå under. Och att man dagligen måste ifrågasätta sina åsikter.

Varför är George Soros så sur på Orban?

1993 var Viktor Orban 30 år gammal och hade just stigit upp till toppen av Fidesz. Tre år tidigare hade han studerat i Oxford på ett stipendium från den liberale amerikanske miljardären George Soros, och Fidesz var fortfarande ett liberalt parti.
Soros hade blivit enormt rik på att spekulera mot den svenska kronan och det engelska pundet.
Det var många medlemmar i Fidesz som tog emot pengar från Soros som antagligen tyckte att han skulle göra något för sitt gamla hemland som nyligen sluppit från Sovjetkommunismen.
Nu kräver Soros pengarna tillbaka! En riktig von Anka-typ. Ju äldre han blir, desto bittrare blir han. Han tror att om han skänkt en slant så ska mottagaren för evigt dansa efter hans pipa.

13 juli 2016

Sanders och Hillary har enats


Kommunistiska surkarten Bernie Sanders stöder Shrillary Clinton nu i ett försök att styra sina supportrar till henne och inte till Trump.
     Under primärvalen beskrev Sanders hennes politiska ståndpunkter och retorik  som "nonsens", "fruktansvärda", "orättvist", "otrevlig", "katastrofal" och "oanständigt."

Det är inte troligt Clinton kampanjen kommer att använda sig av Sanders beskrivning:



NATO driver världen mot kärnvapenkrig

Russian President Vladimir Putin talar till journalister  (17th June 2016) vid Russia’s St. Petersburg International Economic Forum (SPIEF).





Jag måste säga att han har anledning att oroa sig. USA / Väst är i desperat behov av en distraktion från den hotande finansiella och ekonomiska katastrof som har orsakats av centralbankerna.

Kina kritiseras också för sina "insatser i Sydkinesiska havet". Detta verkar trissas upp samtidigt med öppnandet av Shanghai Precious metal exchange.  Vi ska komma ihåg att Moamar Kadafi mördades efter att han beslutat att sälja libysk olja i utbyte mot guld. Guldpriset måste undertryckas annars kommer ‘plebejerna” att inse att genom att man trycker upp mer pengar har den amerikanska Federal Reserve orsakat att US-dollar  förlorat  98% av sitt värde under det senaste århundradet.

Hittills (sedan 2011) har priset på guld undertryckt därför att man har dumpat pappersguld och andra ädelmetaller, dvs. tons av icke existerande riktigt guld, på Comex och Londonbörsen,  medan Shanghai enbart hanterar riktigt guld. De som tvivlar på detta bör lägga in en beställning på COMEX för riktigt guld och insistera på att få det levererat. Lycka till.

Har ni tänkt på hur penningvärdet har försämrats i Sverige? När min son var liten kunde han köpa en massa godis på lördagen för 5 kronor. Hur mycket har barn i veckopeng nu?

12 juli 2016

Dallas polischef David Brown:


"Vi begär alldeles för mycket av polisen i detta land. Sjuttio procent av det afrikanska-amerikanska samhället uppfostras av ensamstående kvinnor och sedan begär vi att polisen ska lösa de problemen också” säger Brown. “Det var aldrig tänkt att polisen ska lösa alla dessa problem."

Han har helt rätt, det var aldrig meningen att poliser ska vara socialarbetare eller äktenskapsrådgivare. Deras enda uppgift är att förebygga och upptäcka brott och upprätthålla den allmänna ordningen.


11 juli 2016

Våldet tilltar


En serie oroande fall av polisbrutalitet mot unga svarta män har orsakat en storm av våldsamma protester över hela USA.

Man skulle kunna tro att massakern på poliser i Dallas skulle ha fått folk att reflektera över vad som egentligen orsakar denna cykel av våld, men i stället har protesterna bara blivit ännu mer intensiva och omfattande. Under helgen attackerade demonstranter polisen med stenar, tegelstenar , flaskor, fyrverkeripjäser, betongklumpar, molotovcocktails och armeringsjärn från en byggarbetsplats. Polisen svarade med pepparspray, rökbomber och tårgas.

Mer än 200 demonstranter greps under helgen  och myndigheterna oroar sig över vad som kommer att hända härnäst.
Flera polismän i St. Paul, Baton Rouge, Phoenix, San Antonio har skadats allvarligt.

Traditionella media vill få oss att tro att skytten i Dallas var en knäppgök som agerade på egen hand och att hans beteende inte var en del av en större trend. Men de ignorerar helt en annan mass-skjutning  som inträffade bara timmar innan skottlossningen i Dallas ...

Bara några timmar innan en svart arméveteran sköt 12 poliser under en Black Lives Matter protest i Dallas, ägnade sig en annan före detta soldat åt att urskillningslöst skjuta på förbipasserande bilar och poliser på en motorväg i Tennessee .
Och precis som mördaren i Dallas sade skytten Lakeem Keon Scott att hans agerande var ett svar på polisvåld mot afroamerikaner.
En kvinna dog och tre andra personer, däribland en polis, skadades.

Utredningen visar att händelsen i Dallas kunde har blivit mycket värre. Enligt myndigheterna hittade man bombtillverknings-material i Micah Johnson hem och "planer på en större attack" ...

Vid tillfällen som detta, behöver landet en ledare som kan träda fram och lugna människor. Tyvärr är de stora ledarna från det förflutna sedan länge borta, och de har ersatts av politiker som försöker räkna ut hur de på bästa  sätt kan använda denna oro för sin egen politiska vinning.

Råd om du blir stoppad av polisen

Nu är det kanske ett lämpligt tillfälle att lyssna till komikern Chris Rocks råd till det svarta samhället om hur man ska reagera när man stoppas av polisen. En guide som Rock uttrycker det till, "Hur man undviker att få spö av polisen."

Språkvarning för er som är känsliga!


10 juli 2016

Obama om Dallas: “Det är svårt att se ett motiv här”

Skytten i Dallas dödade fem poliser i torsdags kväll men i sitt tal vid presskonferensen i Polen, sade president Obama att det är "mycket svårt att reda ut de motiv" som mannen hade. Detta sade Obama trots att skytten upplyst polisen exakt vad hans motiv var.

Först av allt,  tror jag att det är mycket svårt att reda ut motiven som denna skytt hade. Jag lämnar det till psykologer och personer som studerar dessa typer av händelser ... Jag tror att faran är att vi på något sätt utgår ifrån att agerandet av störda personer förespråkar något större politisk trend i hela landet. "...

Jämför det med följande:


09 juli 2016

Står USA inför ett raskrig?


Skottlossningen i Dallas är det oundvikliga resultatet av ett år av den hets mot vita som drivits av media, regeringen och en mängd "medborgarrätts”-organisationer, som alla framhävt myten att "oskyldiga svarta" alltid skjuts av “rasistiska poliser".
Alla statistiska undersökningar visar att proportionellt sett är det mindre sannolikt att bli skjuten av polisen om man är svart än om man är vit, och det enda skälet till varför det ser ut som att svarta är inblandade i fler konflikter med polisen är därför att de som grupp begår fler brott.
Vi får våra lokala nyheter här i Atlantområdet via Fox 5 och befolkningen består av ungefär 50-50 svarta och vita, men enligt min uppskattning utförs 99% av alla rån, skottlossningar, bilstölder, inbrott, av svarta unga män.

Kritiker frågar ofta varför den färgade befolkningen blir så upprörd över att en handfull unga svarta män dödas av polisen varje år när så oändligt många dödas av andra unga svarta män. Chicagoborna marscherade inte i tusentals för att protestera mot att 69 svarta sköts av andra svarta i staden under  Memorial Day helgen.
Federala myndigheterna rusar inte dit för att utreda. Är inte dessa liv viktiga också?

När president Lyndon Johnson 1964 lanserade det så kallade “Kriget mot fattigdom”, och öppnade dörrarna till en aldrig tidigare skådad mängd ny lagstiftning och utökade den amerikanska välfärdsstaten, förklarade han att hans mål var att minska beroendet, "bryta den onda cirkeln av fattigdom "och göra skattebetalare av skatte-utnyttjare".

Johnson hävdade också att hans program skulle innebära ett slut på "förhållanden som föder förtvivlan och våld,  okunnighet, diskriminering, slum, fattigdom, sjukdom, inte tillräckligt med jobb". Av särskilt intresse för Johnson var svart fattigdom. I ett tal i Juni 1965 säger han att  problemen som plågar svarta amerikaner inte kan lösas genom självhjälp. (Svarta är tydligen inte kapabla att klara sig själva! )

Det var början till den moderna Vänsterns onda och hänsynslösa angrepp på svarta amerikaner och samma plan använder nu kulturmarxisterna i Europa när de importerar människor från tredje världen för att göra dem till en beroendegrupp som röstar Vänster.
Utklädd till "medkänsla" och "social rättvisa", skedde detta angrepp i form av ett aldrig tidigare skådat engagemang av federala medel till ett brett spektrum av åtgärder som syftar till att omfördela välstånd i USA. Sedan 1965 har mer än 22 triljoner skatte-dollar spenderats på välfärdsprogram för behovsprövade fattiga.

Affirmative Action, som man kallar denna “positiv särbehandlings-politik”,  fokuserade till en början på att förbättra utbildnings och anställningsmöjligheter för afroamerikaner.
Att använda ras som en pluss-poäng för intagning till college och anställning har varit och fortsätter att vara en mycket omtvistad fråga.
Många kritiker av Kvotering anser med rätta att denna politik uppmuntrar arbetsgivare och högskolor att ta emot okvalificerade sökande enbart för statistikens skull och därmed få subventioner och kontrakt.
Den socialistiska välfärdsstaten har förstört Amerika och framförallt dess svarta befolkning genom att göra dem till en beroendegrupp som röstar på Democrats för att få mer bidrag.

Den mest förödande konsekvensen av den snabbt framväxten välfärdsstaten är den effekt det haft på amerikanskt familjeliv, särskilt i det svarta samhället. Välfärdslagarna erbjuder ett ständigt ökande ekonomiskt  incitament för att undvika äktenskap och en traditionell familj med två föräldrar. Nästan 75% av alla svarta barn lever med en ensamstående mamma. Barn i hushåll med ensamstående förälder dras med genomgripande sociala,  psykologiska och ekonomiska nackdelar.

Rättsväsendet har vänts upp och ner av FBI, DOJ och resten av det korrupta gäng som styr detta land. Hillary Clinton begår brott, ljuger under ed, men kan ändå bli nästa president i USA. Rationellt tänkande människor fick under förra veckan verkligen bevis för att systemet är riggat.  Ilskan sjuder bland alla medborgare och höstens val kan bli mycket överraskande.

Men det är inte bara USA som sitter på en krutdurk - hela världen jäser och bubblar. Vi är på randen till ett inbördeskrig, monetär- krig, cyberkrig och kanske så småningom världskrig.

Nu kommer också Chilcot-rapporten som avslöjar att Storbritannien, liksom USA, använde bristfällig information för att rättfärdiga invasionen att Irak, som inte utgjorde någon omedelbar nationell säkerhetsrisk. De allierade agerade militärt innan alla diplomatiska alternativ hade uttömts och att det inte fanns någon plan för vad som skulle hända när man gjort sig av med Saddam Hussein.

Lördagsgodis


Dödades medan de bevakade en demonstration mot sig själva



Vad fick prickskytten i Dallas till att skjuta 11 poliser, varav fem dödades? Frågan är om USA:s president är medskyldig till denna hämndaktion. Han har eldat på de upprörda känslorna varje gång en svart man blivit skjuten av polisen. Hans Rustad:

Dessa mord markerar slutet på Obama-epokens stora berättelse om att man både kan äta kakan och ha den kvar. Man gör kritiken av polisen till huvudsaken och tror att säkerheten på gatorna kommer att vara den samma. Man kan både ha öppna gränser och tro att man kan undvika terror.

Det är Obamas politik som faller. Han har alltid varit för att ge medborgarskap till illegala invandrare, han har vägrat att ta ordet radikal islam i sin mun, han har vid flera tillfällen tagit parti för svarta offer för våld, men har inte besökt dödade polisers hem.

Identitetspolitiken [propaganda för minoriteters rättigheter] tror att friheten är gränslös, att alla kan göra vad de vill. Förverkliga sig själva. Den gamla hippiedrömmen har blivit officiell politik. Dallas avslöjar vad som döljer sig bakom den politiska korrektheten. Människor upptäcker plötsligt att alla de fina orden bara är en fasad.

Flummig Obama vid 23 års ålder

07 juli 2016

Var det Utpressning, Hot, Tvång?

Kongressman Trey Gowdy förhör FBI-chefen James Comey om den mängd lögner som Hillary Clinton har levererat vad gäller hennes olämpliga hantering av e-post.
Vid första anblicken verkar det som om Gowdy bara försöker göra det genant för Clinton, genom att förmå FBI direktören att medge att han är medveten om hennes lögner.  Visst, det är bra politisk teater som understryker hur djupt och konsekvent oärlig Clinton har varit mot väljare, media och kongressen (under ed) under hela denna historia.
Men det var mer än så. Det viktigaste  kommer cirka två minuter in i videon  när Gowdy, en tidigare federal åklagare, frågar Comey om hur "falska friande uttalanden” (alias egennyttiga lögner) kan användas mot en svarande i ett brottmål.
(Townhall)


"Festlig" krigsreligion

 

Självmordsbombare firade avslutningen på Ramadan genom att spränga Muhammeds grav i Medina. När det inte finns tillräckligt med kristna/judar att slå ihjäl, så vänder sig muslimerna mot varandra. Denna så kallade religion kan bara expandera med våld, annars imploderar den.

EID-festen vid avslutningen på Ramadan-månaden är rena julafton för många muslimer. De behöver inte längre vänta till mörkrets inbrott för att få lov att äta. Men den markerar också minnet av Muhammeds halshuggning av 70 polyteister som avvisade hans lära.

06 juli 2016

“Jag tror på Hillary”


President Barack Obama slog följe med Hillary Clinton under hennes kampanj  i North Carolina:
"Jag är här i dag eftersom jag tror på Hillary Clinton, och jag vill att ni ska hjälpa henne att bli USAs nästa president “sade Obama.
Det har aldrig funnits någon man eller kvinna mer kvalificerade för detta ämbete än Hillary Clinton".
 
Presidentens framträdande följde bara någon timme efter FBI chefen James Comey presskonferens där han meddelade att de brottsbekämpande myndigheterna inte rekommenderade ett åtal för Clintons misskötsel av sekretessbelagda uppgifter.

Donald Trump-kampanjen svarade i morse med denna brutala video:



Medusa

Till och med “mainstream media” rapporterar nu om hur oärlig hon är



05 juli 2016

Amerika dog idag

Det finns inte längre någon rättssäkerhet i denna nation.

Lagen är tydlig. Att medvetet eliminera ,sekretessbelagda handlingar är ett brott.
Själva inrättandet av en sådan server och sändning eller mottagning av sekretessbelagt material bryter mot lagen,  eftersom det inte är möjligt att göra det över SIPRNet av misstag.  Det kan bara ske genom avsiktliga handlingar.

Vidare har det varit noll omnämnande av Clinton Foundation och vad som synbarligen tycks ha varit försäljning av favörer av Clintons under och efter Hillarys tid i regeringsställning .

Kortfattat:

Rättsstatsprincipen brändes och begravdes officiellt i dag på live-tv av chefen för FBI. (James Comey ).
Vi har därför inte längre något moraliskt krav på oss att följa lagen ; vår egen bedömning måste nu vila på hur rädda vi är för att bli skjutna - och ingenting annat.

Amerika, så som det var planerat och kämpat för av grundarna, dog i dag kl. 11:00 ET, 2016/07/05.

240 år och en dag från födseln till döden.
(Market Ticker)
——————————

FBI Director James Comey:

"För att vara tydlig betyder inte detta att om en person som ägnar sig åt denna verksamhet under liknande omständigheter inte skulle möta några konsekvenser.  Tvärtom är dessa individer ofta föremål för säkerhets-eller administrativa sanktioner, men det är inte vad vi beslutar nu. Även om justitiedepartementet tar slutliga beslut i frågor som denna, uttrycker vi inför rätten vår uppfattning att åtal inte är lämpligt i detta fall."

04 juli 2016

Ormar ombord


Mitt under en pågående utredning angående Hillary Clintons användning av e-post och bara några timmar innan man släppte Benghazi-rapporten, hade  USA: s justitieminister Loretta Lynch  (US Attorney General) ett privat möte med förre presidenten Bill Clinton som “råkade” vara i Phoenix samtidigt.
Den privata mötet ägde rum i Sky Harbor International Airport ombord Loretta Lynch privatplan.
Lynch, som är högsta chef för rättsväsendet, är den som avgör - eller åtminstone är Obamas taleskvinna - när det offentliggörs om Hillary Clinton ska åtalas eller inte.

En Arizonareporter säger att FBI-agenter på flygfältet instruerade alla att stoppa undan alla telefoner och att man inte fick ta några bilder under mötet mellan Lynch och Bill Clinton.
"Den fd. presidenten går ombord på hennes plan. De har sedan ett privat möte i 30 minuter. FBI där ute instruerar alla: ”inga bilder,  inga mobiltelefoner."
O'Reilly Factor,


The New York Post sammanfattar det hela:


En perfekt och tydligt exempel på hur "rättssäkerheten " består av två lagar ... en för “associerade” och en för resten av oss.
- "Vad än de diskuterade får resten av oss i Amerika inte samma "deal" eller "lika" behandling. Och vad de verkligen diskuterade var inte bra för oss andra."

Låt oss börja med påståendet  att Billy "råkade " vara i Phoenix för att spela golf.
Right! Varje karl i Bills ålder spelar golf en soliga dag i Phoenix när det är 43 grader varmt.

De sägs att de också pratade om barnbarn. Lynch har inga och Bill har två, så det måste ha varit en fascinerande konversation.

Bortsett från att Billys Hillary är föremål för en pågående brottsutredning av DOJ, ska vi inte glömma att så är Bill också vad gäller Clinton Foundation.
Vi ska tro att det är en ren tillfällighet att DOJ har lämnat in ett förslag för ett 27 månaders uppskov för att producera bevis / korrespondens mellan Hillary, hennes fyra topp-medhjälpare, tjänstemän i Clinton Foundation och Teneo Holdings (där Bill är en av grundarna). Det blockerar offentliggörandet av denna information till oktober 2018 ..... cirka två år in i  Hillarys presumtiva första period som POTUS och Bills tid som FLOTUS.

Systemet är ruttet ända in i kärnan, och "spelarna” har så mycket makt att de inte behöver dölja sin korruption längre.

En enkel förklaring till Brexit



4th of July

Mark Dice frågar några i San Diego om de har en aning om vad vi firar i dag.  För det mesta, var svaren inte uppmuntrande.
En massa skattepengar används på offentlig utbildning. Här är resultatet.



03 juli 2016

Hur ska de ha det?


 Tusentals människor marscherade på Londons gator för att protestera mot en demokratisk omröstning, vars resultat kanske, (bara kanske), kan rädda dem från det tyranni som EU har planerat för Europa.
Samtidigt krävde de den "demokratiska” rätten att marschera.

De har all rätt att marschera - majoriteten röstade “Lämna” för att bevara rätten för alla i nationen. Men de är inte nöjd med det - de vill att folkomröstningen ska upphävas och demokratin ska tas bort.

Så att man inte längre kan marschera och protestera på gatorna.