05 juli 2016

Amerika dog idag

Det finns inte längre någon rättssäkerhet i denna nation.

Lagen är tydlig. Att medvetet eliminera ,sekretessbelagda handlingar är ett brott.
Själva inrättandet av en sådan server och sändning eller mottagning av sekretessbelagt material bryter mot lagen,  eftersom det inte är möjligt att göra det över SIPRNet av misstag.  Det kan bara ske genom avsiktliga handlingar.

Vidare har det varit noll omnämnande av Clinton Foundation och vad som synbarligen tycks ha varit försäljning av favörer av Clintons under och efter Hillarys tid i regeringsställning .

Kortfattat:

Rättsstatsprincipen brändes och begravdes officiellt i dag på live-tv av chefen för FBI. (James Comey ).
Vi har därför inte längre något moraliskt krav på oss att följa lagen ; vår egen bedömning måste nu vila på hur rädda vi är för att bli skjutna - och ingenting annat.

Amerika, så som det var planerat och kämpat för av grundarna, dog i dag kl. 11:00 ET, 2016/07/05.

240 år och en dag från födseln till döden.
(Market Ticker)
——————————

FBI Director James Comey:

"För att vara tydlig betyder inte detta att om en person som ägnar sig åt denna verksamhet under liknande omständigheter inte skulle möta några konsekvenser.  Tvärtom är dessa individer ofta föremål för säkerhets-eller administrativa sanktioner, men det är inte vad vi beslutar nu. Även om justitiedepartementet tar slutliga beslut i frågor som denna, uttrycker vi inför rätten vår uppfattning att åtal inte är lämpligt i detta fall."

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Obamas hejdukar har lyckats att mer än väl fördärva Amerika! Kanske blir han den förste som kan få ytterligare ett så kallat "fredspris" för att ha initierat ännu en revolution, denna gången i USA!

Anonym sa...

Nåja. Ni bor i en kommun där ni får rösta [fritt]. I en delstat, dito. Och i ett land där media, i alla fall 'sociala media', kan skriva rätt fritt.
- Att nu FBI, under en valkampanj, säger att man inte bryr sig om att åtala Hillary, kan ni nog ändå leva med.
- Se till att ni själva alltid är ärliga och hederliga, så kan USA klara sig framöver också! Att politiker är opålitliga, och kan vara mer eller mindre lögnaktiga, är inget nytt! [Chicago...!]
/ SD
PS. "Vi har därför inte längre något moraliskt krav på oss att följa lagen..." (Market Ticker). Ha!
PS2. Lagen måste fälla Hillary för "gross negligence", inte bara säga att hon var "extremely careless". Och det tror man inte att man kan.
http://www.jpost.com/Breaking-News/Lawyers-Legal-precedent-clears-Clinton-in-email-investigation-459617
PS3. Jag följde Hillary's Libyen-hantering på nätet. I media stod inget pålitligt. Så jag rapporterade (flera gånger) till US-ambassaden på Djurgården. Kanske till någon nytta...

elina sa...

Det finns många kommentarer att läsa om detta beslut. Tyckte bland andra "American Thinker" var väldigt tydlig om brott eller inte.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.