25 juli 2016

Clinton Cash


Under sin tid som landets toppdiplomat, misslyckades Hillary Clinton med att skydda amerikanska liv utomlands, lyckades destabilisera hela Mellanöstern, orsaka omfattande skador på relationerna mellan US-Ryssland och äventyra sekretessbelagda uppgifter för personlig vinning. Ändå säger tyvärr många amerikaner att hennes arbete inom utrikesdepartementet är det enda jobb där Clinton någonsin var verkligen duktig.

En Rasmussen-analys visar att trots sin livslånga plats i det politiska rampljuset, har amerikaner ett tufft jobb att namnge något verkligt bra som Clinton gjort för de människor hon påstår att hon tjänar:

 “16% anser att hennes roll som första dam är den viktigaste.  Tolv procent (12%) ser hennes tid som amerikansk senator som viktigast, medan nästan lika många (11%) säger att det är hennes karriär som advokat.  23% är osäkra. "

Personer som själva identifierar sig som Clinton-supportrar var mycket mer benägna att betygsätta hennes arbete för State Department som en framgång och 67 procent säger att Clinton största prestation var att uppnå titeln Madame Secretary.

Bara 8% av Trump-supportrar betygsätter hennes tid inom State Department som en framgång.
Trump själv karakteriserar det hon lämnar efter sig som "död, förstörelse, terrorism och svaghet".

 Hillary Clinton påpekar närhelst tillfälle ges, att hon lämnade  utrikesdepartementet, 2012, med överraskande 65 procent godkänt betyg trots att en rad kontroverser redan börjat koka över. 
När hon officiellt meddelade sina presidentambitioner och efter ytterligare avslöjanden om misskötsel av offentlig e-post, hade hennes godkännande-siffror sjunkit till under 50 procent.

Det är verkligen förvånande, att efter allt som amerikaner vid det här laget vet om hennes katastrofala tid på State Department och hennes chef katastrofala tid i White House, är hon ändå en allvarlig utmanare till presidentposten.
————
Ta er tid att se den här filmen och sprid den vidare.
Den är en timme och fyra minuter lång men sanningen kommer fram. Den ger en tydlig bild av den typ av människor som kanske kommer att kontrollera (och utnyttja) den federala regeringen under de kommande fyra åren:
1 Kommentarer:

Anonym sa...

Gång på gång ser vi intervjuer om Mrs. Bill Clinton hur otydliga svar man får på frågan vad hon presterat rent konkret, något som har varit bra för Amerika. Det är inte många som kan svara på den frågan. Det finns inte mycket att berätta.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.