16 juli 2016

Det håller inte längre


Till följd av centralbankernas manipulation med valutorna; globalisternas visdom; den berikande mångkulturalismen; okontrollerad invandring och den vite mannens skuld; faller samhällskontraktet  samman.
 Runt om i världen får den genomsnittlige medborgaren meddelandet att “den livsstil du beställt finns inte längre”.

Löften om ökad konsumtion, fast anställning, trygga pensioner och garanterad hälso- och sjukvård håller inte längre, eftersom löften som gjordes för årtionden sedan inte längre går att uppfylla i en värld av begränsade resurser, stagnerad tillväxt och ökande skillnader vad gäller inkomster / rikedom.

Status quo lovade att tillväxten kan återställas och löftena uppfyllas genom en extraordinär penning- och finanspolitik, men nu när avkastningen minskar på grund av denna politik, vaknar människor  upp till det faktum att den "gamla goda tiden" av billig, riklig energi och stadig ökning av konsumtionen, jobb, vinster och skatter är över.
Det vinns inte så många alternativ längre. Makthavarna vet inte vad de gör och de finansiella och sociala-politiska beslutsfattarna ger inte bättre resultat än en spågumma.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Utan att vara varken defaitist eller pessimist. Utmärkt sammanfattning.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.