16 juli 2016

“Frankrike måste lära sig leva med terrorism”, säger premiärministern

Frankrikes president Hollande vill skicka trupper till Irak och Syrien nu som ett svar på attackerna i Nice och Paris. Militära aktioner i Mellanöstern ska tydligen stoppa ytterligare attacker i Frankrike.

Närvaron i landet av miljontals missnöjda, icke-anpassningsbara, fientliga muslimer tycks ha undgått Francois fullständigt. Planerna på att importera fler är också på gång.

Men jag ska väl inte tvivla på  Hollandes omdöme.  Jag skulle kunna köpa en bra begagnad bil för den summa pengar han spenderar varje månad för att få håret klippt, så han är en man som förstår prioriteringar. Frankrikes öde är i händerna på rätt man.

 Former Deputy Undersecretary of the Navy sade på Fox Business News att just nu verkar det som vi inte vinner det ideologiska kriget. Vi måste gå efter "islamiska radikala fanatiska jihadister " och allt kommer att bli bra.( "Radikala fanatiker" är ett underligt uttryck om det nu inte finns “Moderata Fanatiker” förstås.)
Det är tydligt att de kloka människorna i USA och Europa inte kan se ett samband mellan jihad-brott och de grundläggande principerna för (vanlig ) Islam.

Samtidigt som detta pågår i Frankrike importerar US miljontals missnöjda, icke-anpassningsbara, fientliga muslimer och skickar fler amerikanska soldater till Irak för att hejda flödet av påhitt från Irak och man har säkert planer på att använda soldaterna i Syrien också utan en konstitutionell krigsförklaring.
100 år efter ett världskrig av outsägligt lidande har vi inte lärt oss någonting.

2 Kommentarer:

elina sa...

Den som inte lär sig av historien får leva om det.

Anonym sa...

En mor och hennes tre döttrar – 14, 12 och 8 – i en fransk familj, anfölls med kniv på terrassen utanför sin semester-stuga, medan de åt frukost. 8-åringen fick lungan "punkterad", och var i ett kritiskt läge. (Hon klarar sig dock.)
- En granne där, marockanen Mohamed Boufarkouch, 37, från Paris (Yvelines), låg bakom detta. Han var där med sin gravida hustru och två barn.
- Det kan ha varit ett religiöst motiv bakom detta, säger åklagaren. Det var inte fråga om för lätt klädsel, säger han. "Gärnings-mannen hade blivit sjuk i går, och [den nu angripna] familjen hade hjälpt honom." [Le Dauphiné, 16:38]
- Det hela skedde i Garda-Colombe i Hautes-Alpes nära Montpellier. Semester-byns andra besökare får nu psykolog-hjälp.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3697451/Mother-three-daughters-aged-8-14-STABBED-French-holiday-resort-scantily-dressed.html
http://www.mirror.co.uk/news/world-news/prosecutors-refuse-rule-out-religious-8450861
http://www.ledauphine.com/hautes-alpes/2016/07/19/il-poignarde-quatre-personnes-dans-un-village-de-vacances
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.