22 juli 2016

Global uppvärmnings-expedition stoppas av Arktisk havsis


En grupp äventyrare, sjömän, piloter och klimatforskare gav sig av på en resa runt Nordpolen
för att visa "att den arktiska havsisen krympt så långt nu under sommarmånaderna att den del av havet som permanent var täckt av is nu tillåter att man kan passera.“
Men det var lite problem. Skeppet sitter för närvarande fast i Murmansk, Ryssland, eftersom det är för mycket is som blockerar nordöstra passagen, trots att gruppen fastslagit att den isen inte existerar under sommarmånaderna (enligt Real Climate Science.)

Polar Ocean Challenge är inte den första globala uppvärmnings-expedition som konfronteras med iskalla problem. År 2013 fastnade ett forskningsfartyg, Akademik Shokalskiy, i isen. Problemet var så allvarligt att man faktiskt tvingades rädda de 52 besättningsmedlemmarna.

År 2015 måste en kanadensisk isbrytare, CCGS Amundsen, omdirigera sin färd för att  hjälpa ett antal proviantfartyg som hade fastnat i isen.
—————

Under de senaste åren har vi många gånger dokumenterat de verkliga motiv som driver den globala uppvärmningshysterin.
Christiana Figueres, verkställande sekreterare i United Nation's Framework Convention on Climate Change, och som aspirerar på att bli UNs generalsekreterare, har erkänt att målet för miljöaktivisterna är att krossa kapitalismen.
* * * *
Ottmar Edenhofer, ordförande i IPCC arbetsgrupp för begränsning av klimatförändringar 2008-2015, har medgivit att klimatkorståget är ett försök att kontrollera kapitalismen och etablera en global välfärdsstat.

Milton Friedman förklarade det enkelt: “Kapitalismen har gjort mer än något annat i historien för att lyfta människor ur fattigdom.”

1 Kommentarer:

Arlav sa...

"..trots att gruppen fastslagit att den isen inte existerar under sommarmånaderna.."
Som furiren sade till manskapet inför orienteringövningen: "Om det skiljer mellan kartan och verkligheten, är det kartan som gäller..!"

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.