06 juli 2016

“Jag tror på Hillary”


President Barack Obama slog följe med Hillary Clinton under hennes kampanj  i North Carolina:
"Jag är här i dag eftersom jag tror på Hillary Clinton, och jag vill att ni ska hjälpa henne att bli USAs nästa president “sade Obama.
Det har aldrig funnits någon man eller kvinna mer kvalificerade för detta ämbete än Hillary Clinton".
 
Presidentens framträdande följde bara någon timme efter FBI chefen James Comey presskonferens där han meddelade att de brottsbekämpande myndigheterna inte rekommenderade ett åtal för Clintons misskötsel av sekretessbelagda uppgifter.

Donald Trump-kampanjen svarade i morse med denna brutala video:6 Kommentarer:

Anonym sa...

Obama håller på att förvandla Amerika till ett korrupt socialistiskt gangsterfrälse, är det möjligtvis med Sverige som förebild?

Berit sa...

Den politiska eliten är så arrogant nu att de inte ens anstränger sig för att dölja sina bedrägerier.
Både här och i Europa växer sig populist-organisationerna starkare. Allmänheten börjar vakna upp och protesterar. Jag tror att det kommer att bli “stökigt” på många platser här inför valet och Brexit var starten på EUs sönderfall.

elina sa...

Obama jämför bara fru Clinton med sig själv. De är ju lika kvalificerade båda två.
Det blir en spännande höst lite överallt. Folk börjar tröttna på den politiska gräddan.

Anonym sa...

Daily Mail skriver om Bråvalla idag. Fem tjejer våldtogs. En säger att hon attackerades av tre män med "#tafsa inte"-armband. De grep om henne, och tog sedan hårt tag om hennes bröst.
- Polisen fick också en rapport om "försök till våldtäkt", och 15 fall av "sexual assault".
- Två av våldtäkterna skedde framför scenen, en i ett tält, och en på en toalett. Offren var i regel under 18. Förövarna killar 'mellan 15 och 25 år'.
- Många bilder.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3675019/I-asked-stop-grabbed-breasts-roughly-SECOND-Swedish-music-festival-sex-victim-reveals-groped-mob-men-police-reveal-FIVE-women-raped.html

http://www.barenakedislam.com/2016/07/07/sweden-muslim-invaders-who-sexually-assaulted-and-raped-45-girlswomen-at-music-festival-were-wearing-do-not-grope-wristbands-given-to-females-by-police/

/ SD

Anonym sa...

Ingrid Carlqvist skriver hos Gatestone om maj månaders händelser i Sverige. Från den 4 maj: Majid, som faktiskt inte var terrorist, krävde 1 miljon kr i skadestånd från regeringen. Fick 12.000 kr.
- Till den 31 maj: Familjen på Lidingö (far + två tonårspojkar) måste lämna sitt hus där; kommunen behöver det för asyl-sökande.
- Finns mycket där. Kommer förmodligen på svenska i övermorgon eller så ( http://sv.gatestoneinstitute.org/ )

http://www.gatestoneinstitute.org/8375/sweden-rampant-sexual-assaults
/ SD

Anonym sa...

Alice Teodorescu bör ni följa på GP:s ledarsidor. Idag 9 juli skriver hon "Låt dem äta bakelser: Sällan har svensk politik genomgått en sådan radikal förändring som under de gångna två åren."
http://www.gp.se/ledare/teodorescu-l%C3%A5t-dem-%C3%A4ta-bakelser-1.3465921

En översikt över ledarna finns på http://www.gp.se/ledare Där hittar du t.ex. "Relevant att fråga hur mycket invandring Sverige tål" (2 juli).
- Det är få (om några) andra tidningar som tar upp den här frågan seriöst. Nejvisst; bor man på Söder eller Östermalm så märker man ju inte så mycket av förändringen. Som Migrationsverkets Gd Danielsson sade: "Sverige har inte knäckts av de här 163 000 asylsökande. Är det någon här som har fått det sämre? Hand upp! Nej...".
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.