24 juli 2016

John Kerry, ISIS och Luftkonditionering


Under de senaste två åren har ISIS gjort sig känt som ett stort fruktansvärt monster.
 I Mellanöstern är de kända för att brutalt tortera sina motståndare och för att tvinga kvinnor och flickor till sexslaveri. Runt om i världen terroriserar de människor med sina snabba och förödande terroristattacker. Se bara vad som nyligen hände i Kabul.
Uppenbarligen är ISIS ett av de största hoten mot den allmänna säkerheten på planeten.

Men tydligen utgör luftkonditionering ett lika stort hot. Det är åtminstone vad John Kerry anser.
 Han besökte nyligen Wien för att ändra 1987 års Montreal-protokoll, så att fluorkolväten kan gradvis elimineras.
Dessa kemikalier används i luftkonditioneringsenheter och kylskåp, men de är uppenbarligen en växthusgas.
Under mötet sade Kerry:
"Igår sammanträffade jag i Washington med 45 nationer - försvars- och utrikesministrar  - och vi arbetade tillsammans med utmaningen från the Islamic State och terrorism ... 
Det är svårt för vissa människor att förstå det, men vad vi - du - gör här just nu är lika viktigt,  eftersom det har förmågan att bokstavligen rädda livet på planeten själv."

Ja, du läste rätt. John Kerry tror faktiskt att mordlystna fanatiker är lika farliga som din luftkonditionering.

John Kerry borde föregå med gott exempel och se till att det inte finns luftkonditionering eller kylskåp på den 7 miljoner dollar-yacht han äger.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Bara kände för att ge dej beröm berit,,,,,,alltid läsvärda inlägg,fyllda med sunt förnuft o humor,,,,hoppas du fortsätter med ditt skrivande,,,för det gör du riktigt bra!

Jag har uppmärksammat att det sprids ut på internet att dollarn ska kollapsa 27 sept 2016 vad har du för ideer om sådant ?är det bara domedagsprofetior som man inte ska ta på allvar? Varför just det datumet isåfall?

Tack för trevlig läsning

Pelle i motala

Berit sa...

Tack för dina vänliga ord, Pelle.
Jag vet inte tillräckligt om finans teori och ekonomi men att det blir en kollaps inom de närmaste åren verkar mycket troligt. Att sätta ett exakt datum är nog inte möjligt.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.