14 juli 2016

Den nya världsordningen och kanariefågeln i kolgruvan

Jag borde inte skriva om politik eftersom jag egentligen inte är politisk och inte alls tror att  allt är politik, men jag känner mig illa tvungen för att inte klämmas ihjäl mellan judehatare till höger och vänster. Visserligen är jag inte jude men bor det inte judar i Israel? I stort sett alla svenska politiker är ytterst fientliga till Israel. Möjligen med undantag av vissa av Sverigedemokraterna paradoxalt nog. Men Israel är kanariefågeln i kolgruvan och varnar för den giftiga gasen islam, går Israel under går Europa under.

Gamla konspirationsteorier frodas både till höger och vänster. Den Globala Världsordningen finns säkert, men det är inte alls säkert att den skulle vara organiserad av judar. Dags att frigöra sig från vänster och höger. Bland annat på grund av islam, all civilisations värsta fiende, som har kämpat mot oss i 1400 år. Genom massinvandringen till Europa har islam gjort höger och vänster till meningslösa begrepp. Möjligen kan man fästa ett visst hopp till en höger befriad från judehat. Vänstern är bortom allt hopp.

Den vanligaste konspirationsteorin är att socialistiska mångmiljardärer som George Soros är dödgrävare som jobbar för ökad invandring av muslimer. Eller Obama som är både socialist och muslim. Visserligen är Soros jude men han har svikit sitt folk ända sedan han som 15-årig hjälpte till att sälja judars konfiskerade ägodelar, judar som under den tyska ockupationen av Ungern skulle transporteras till koncentrationslägren. Det gav honom en känsla av makt, sa han i en intervju.

Makt har det handlat om hela tiden, som när han spekulerade mot den svenska kronan och det engelska pundet. Och nu när han utger bruksanvisningar på internet hur flyktingar ska ta sig in i Europa. Han är heller inte vidare lojal mot sitt gamla hemland Ungern som han med hjälp av sina organisationer vill tvinga ta emot flyktingar.

Soros har stöttat Obama hela tiden. Den nya världsordningen är knappast judisk eftersom både Obama och EU motarbetar Israel.

Nu är väl verkligheten mer komplicerad än så, det handlar om geopolitik och oljepriser med mera, men framförallt om propagandastormen från media. Islamiseringen gör det svårt att behålla sitt sunda förnuft när man ser den värld man var van vid börja gå under. Och att man dagligen måste ifrågasätta sina åsikter.

Varför är George Soros så sur på Orban?

1993 var Viktor Orban 30 år gammal och hade just stigit upp till toppen av Fidesz. Tre år tidigare hade han studerat i Oxford på ett stipendium från den liberale amerikanske miljardären George Soros, och Fidesz var fortfarande ett liberalt parti.
Soros hade blivit enormt rik på att spekulera mot den svenska kronan och det engelska pundet.
Det var många medlemmar i Fidesz som tog emot pengar från Soros som antagligen tyckte att han skulle göra något för sitt gamla hemland som nyligen sluppit från Sovjetkommunismen.
Nu kräver Soros pengarna tillbaka! En riktig von Anka-typ. Ju äldre han blir, desto bittrare blir han. Han tror att om han skänkt en slant så ska mottagaren för evigt dansa efter hans pipa.

15 Kommentarer:

Knute sa...

Den anti-israeliska "fredsindustrin"

"Ett särdrag hos den omfattande floran av utländskt finansierade organisationer i Israel är att de flesta av dem hävdar att de skyddar de mänskliga rättigheterna i landet. Det har under årens lopp vuxit upp hundratals sådana grupper i Israel, trots att Israel är det enda landet i Mellanöstern där de mänskliga rättigheterna upprätthålls. Ofta är dessa grupper rena filialer av västliga moderorganisationer. Sammanfattningsvis förvaltar de årligen miljarder dollar som huvudsakligen beviljats av västerländska regeringar och myndigheter utan parlamentarisk kontroll och och offentlig insyn. Nätverket av sådana organisationer och grupper sysselsätter tusentals människor i Israel och Europa. Den norska regeringen är en viktig bidragsgivare till denna anti-israeliska "fredsindustrin" där bland annat den norska Fly­k­t­ingh­jälpen spelar en framträdande roll.

Det mest effektiva bidraget till fred i Mellanöstern som Europa och Norge kan ge är att hålla sig så långt borta som möjligt från området och överlämna det till de stridande parterna att komma fram till en fredlig lösning, när de en gång tröttnar på krig och konflikter. Det sker viktiga förändringar i arabvärldens inställning till Israel - förändringar som kan peka mot en framtida lokalt förhandlad, mer stabil och hållbar fredsuppgörelse. Mellanöstern och Israel är trötta på de gamla kolonialmakterna inblandning och egenintressen som genom ett ett århundrade bara har skapat krig och olycka."

https://www.document.no/2016/06/29/kolonimaktene-gir-seg-ikke/

Anonym sa...

RT Russia TV visar flykting-demonstration i Paris. Tid (2:31). Jaurès metro-station. (Nästa station: Stalingrad.) Man vill ha 'asyl', och bättre hjälp: 'Papper (=ID-handlingar), bostad, utbildning'. "We Need Love".
https://youtu.be/xGlwm8cgsF0
/ SD

Anonym sa...

"Paris nattetid är en mardröm numera", säger mode-designern Karl Lagerfeld, 82. Han har bott där sedan 1950. "Det var ingen rädsla då ... I hela mitt liv har jag aldrig sett Paris så dystert".
- 13 november (2015) anföll ju ISIS Paris, och dödade 130 människor. Och i januari dödade man 12 kring tidskriften Charlie Hebdo...
- (En video (2:18) visar hur man sätter eld på scooters nära Eiffel-tornet. Poliser - krigs-utrustade - där. -- I nästa (0:59) ser man en 'ung man' tända eld på en tidning i en buss (och så gå av, förstås).
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3686180/Chanel-head-designer-Karl-Lagerfeld-says-Paris-nightmare-now.html
/ SD

Markus sa...

Då vi har mäktiga judiska lobbygrupper i form av t.ex. de neokonservativa och Israellobbyn i USA, som engagerar Väst i krig mot Islam för Likuds intressen, är det inte kanske så konstigt att det uppstår kritik mot judar/judisk-sionistisk agenda.

Europa fanns långt innan Israel (som skapades år 1948), så världsdelens existens har nog föga med Israel att göra.

http://www.theamericanconservative.com/articles/whose-war/

Knute sa...

Världsdelen Europas existens som en civilisation har att göra med att den lyckats motstå islam. Staten Israel kan på sätt och vis betraktas som en fortsättning på korstågen, då de kristna en tid lyckades ta tillbaka nyligen islamiserade områden.

Korstågen var en nödvändig reaktion på islams erövring av det kristna Mellanöstern och Nordafrika - Europa stod ju på tur. Men det fjärde korståget urartade till ett plundringståg som försvagade Konstantinopel och gjorde staden till ett lätt byte för turkarna. Sedan var vägen fri in i Centraleuropa.

"Islam är våld, islam är en dödskult, just nu är de militärt svaga jämfört med väst men det finns andra metoder, som muslimerna säger – väst har klockorna, men vi har tiden…"

https://petterssonsblogg.se/2016/06/24/korstagen-raddade-europa/

Anonym sa...

Man kan ju jämföra nobelprisen (1905-2014) som gått till judar resp muslimer, för att få lite grepp om var de står:

- Judar, knappt 0,2% av världens befolkning:
"Overall, Jews have won a total of 41% of all the Nobel Prizes in economics, 28% of medicine, 26% of physics, 19% of chemistry, 13% of literature and 9% of all peace awards." (Wiki)

Håller man sig till naturvetenskaperna ser siffrorna ut så:
Fysik 50 st (1908-2013) (Einstein 1921)
Kemi 36 st (1905-2013)
Medicin 55 st (1908-2013)

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_Nobel_laureates

Det vore väl intressant att se hur muslimerna har det på samma fält:
Fysik 1 st (1979; Pakistanier, Ahmadiyya-muslim...)
Kemi 2 st (1999, Egypt-US; 2015, Turkey)

[Se'n fick ju Malala ett fredspris 2014; ni vet, hon som talibanerna försökte skjuta ihjäl... "Hon ville gå i skolan! Usch!"]

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Muslim_Nobel_laureates
/ SD

Knute sa...

Han som sa det han var det. Justitieministern liknar SD med ”nazister”.
Justitieminister Morgan Johansson (S) försvarar rikspolischefen Dan Eliassons kontroversiella uttalanden om Sverigedemokraterna. Dessutom liknar han SD med rasistiska nazister. Rikspolischefen Dan Eliasson har twittrat om att han kräks när han hör partiledaren Jimmie Åkesson, och nu senast i Almedalen sade han att han skulle avgå om Åkesson blir statsminister.

http://www.klarvaken.se/2016/07/14/justitieministern-kallar-sd-for-nazister/

Johansson rekommenderas titta lite i sitt eget partis historia. Om han gör detta kommer han finna att just socialdemokraterna sannolikt är det mest rasistiska som funnits i Sverige. 1934 antog man en steriliseringslag, som innebar att man ville renodla det svenska folkhemmet och med steriliseringar utrota alla som baserat på ren rasrenhet, inte passade in i folkhemmet. Svenska raslagar var mer långtgående än tyska under 1930 och 40-talen.
Denna lag gällde fram till 1976 (när sossarna efter 40 år av oavbrutet regerande förlorade makten).

http://ulmerkotten.blogspot.se/2016/07/morgan-johanssons-glashus.html

Argus sa...

Jag måste tillstå att min egen inställning gentemot denna folkgrupp och religiösa uppfattning varierar. De har vid två tillfällen av lika många internationella organisationen tillerkänts eget land och det anser jag vara helt riktigt. Att sedan grannarna inte accepterat det, försökt förgöra dem och åkt på storstryk får skyllas på grannarna.

Sedan ska man ha klart för sig att i och med att det är både en folkgrupp och en religiös uppfattning så är det inte en homogen grupp utan förhållandet är ungefär 50/50. Khazarerna eller ashkenazerna och östjudarna som de också kallas är högst troligt den mest begåvade samling människor som jorden skådat. Signaturens "SD" inlägg behöver klargöras på två punkter; Det statistiska utfallet är ännu mer imponerande då ashkenazerna utgör omkring 0,1 % av världens befolkning och har excellerat i antal "hårda" nobelpris. Det finns inte heller något "nobelpris i ekonomi". Alfred Nobel avstod från att instifta ett sådant då han lika gärna hade kunnat instifta ett i svartkonst. Det är ett hittepåpris som troligen Krister Wickman låg bakom till riksbankens 300-årsjubileum. Det heter "Sveriges Riksbanks pris i ekonomisk vetenskap till Alfred Nobels minne" vilket i sig är en motsägelse.

Just ekonomisk verksamhet är "judarnas" akilleshäl då många är helt enkelt för smarta för sitt eget välbefinnande. Mycket av västvärldens ekonomiska "utveckling" har skett genom allt mer komplexa upplägg vars enda syfte verkar vara att berika "uppfinnarna". Förutom Soros kan Rothschild som en av många vara värd att nämna.

Media är en annan verksamhet som inte heller skänker stolthet och glädje åt världens judar. (Bonnier och Murdoch.)

Det finns också ett tredje som lämnar dålig smak i munnen, politik. Världens andra dödligaste ideologi uppfanns av en - ??? Det är bara islamismen som i människooffer "överglänser" kommunismen vars yttersta rot är marxismen. På närmare håll kan vi hitta Barbara Spectre vars Paideia verkar verka för att utplåna europeiska folkgruppen.

När vi väl har avverkat alla otrevligheter ber jag att få påminna om att de exempel jag nämnt är bara en minoritet av en minoritet av en minoritet och att vi därför inte bör döma ut en folkgrupp och religiös uppfattning för det. Fördelarna överväger med råge nackdelarna och vad vi bör göra är att se till att enstaka individer inte kan tillåtas förorsaka skada.

Anonym sa...

Jerusalem hade ca 1910 omkring 60.000 invånare. "Mer än 2/3", dvs mer än 40.000, var judar. Muslimerna voro 7.000. Kristna drygt 12.000.
Källa: Nordisk Familjebok (2. uppl.) 1910.
http://runeberg.org/nfbl/0752.html
/ SD

Anonym sa...

Schweiz är lite annorlunda. 2009 röstade 57,5% för att förbjuda minareter (muslimska böne-torn). Lagen har gått i genom i ett flertal kantoner, och kommer nu in i Schweiz' konstitution.
- I år (2016) vägrade två syriska pojkar (söner till en imam) att hand-hälsa på en kvinnlig lärare. Schweizarna blev upprörda: Justitieministern (s) menade att hands-hälsning var en viktig del av schweizisk kultur.
- Så kantonen (Basel) har nu beslutat att föräldrar vars barn vägrar att följa denna tradition kan bötfällas med upp till 5.000 Sfr (43.000 kr). Detta belopp för varje separat vägran...
- Den muslimska burkan (täcker hela ansiktet, även ögonen) har redan förbjudits i kantonen Ticino, och man arbetar nu på att få förbudet mer allmänt.
- Två muslimska flickor vägrade simma tillsammans med manliga klass-kamrater i badhuset. Av religiösa skäl, sades det. Så deras familjer fick inte bli schweiziska medborgare.
http://www.frontpagemag.com/fpm/263473/swiss-muslim-immigrants-and-shaking-hands-hugh-fitzgerald
/ SD

Anonym sa...

Gudlöse (jodå!) Bill Maher visar upp "the Burka Fashion Show" (4:24). Han hade sett att Saudiarabien hade haft sin första mode-show. Deras "top designer, Muslim Dior." Och just idag råkade det gänget vara i Raleigh, N.C. Fyra vackra kvinnor (om man kunnat se dem...)
https://youtu.be/oH8IWkdXfZk
/ SD
PS. "This is not funny" säger den översta kommentaren. "It is not funny to the Muslims."

Anonym sa...

"USA:s lagsystem börjar gå sönder". Powerline skriver om en bok som handlar om detta: "The War On Cops" av Heather Mac Donald.
- "Rättssystemet börjar brytas ner i storstäderna". "Det finns ingen som helst respekt för polisen", säger en kvinnlig polis.
- Black Lives Matter hävdar idag att polisen är ett dödligt hot mot de svarta, och att rättssystemet är fyllt av rasistiska fördomar.
- Och visst: Dråpen ökade 76% i Milwaukee från 2014 till 2015. 60% i St Louis. 56% i Baltimore. Morden ökade 47% i Minneapolis, och 36% i Houston.
- Under 1990-talet började brottsligheten sjunka kraftigt, först i New York, sedan i hela USA. Polisen lärde sig att gå in i de "svarta" områdena, och få ner brottsligheten. De svarta var ju de mest drabbade förr; nu blev de de mest hjälpta.
- Men media stöder idag Black Lives Matter: "Polisen är rasistisk"...
- Vi ser ju något liknande idag här i Sverige...
http://www.powerlineblog.com/archives/2016/07/heather-mac-donald-our-legal-order-frays.php
/ SD

Anonym sa...

Om ni hade tänkt att råna en gammal (64) sjukpensionär -- se då till att han inte är mästare i kung fu!
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=112&artikel=6311824
/ SD

Anonym sa...

Attacken i Nice (84 dödade, 20 i kritiskt läge, minst 100 skadade) av en tunisier, finns på Youtube, t.ex. WKRG Alabama, tid (1:24): https://youtu.be/4SjyX4SkAcg
- Eller hos France24.com (engelska), tid (1:35):
http://www.france24.com/en/20160714-vehicle-ploughs-crowd-french-city-nice-possible-attack
- Man firade Bastilj-dagen, friheten. Då kom lastbilen (kl 22:30), och körde minst 2 km i folkskaran. Förövaren sköts slutligen ned.
- Se t.ex. på http://heavy.com/tag/isis/ för aktuella nyheter och bilder.
- Nu kl 08 känner AB inte till att det var en tunisier som, eh, var i farten. "Ingen har tagit på sig attacken." - Men tunisiern är i himlen nu, med alla tjejerna...
/ SD

Knute sa...

Jag måste säga att jag beundrar Åkesson, Jomshof, Karlsson och Söder som träffades i Lund på 90-talet och bestämde sig för att få styr på Sverigedemokraterna. De stödde Israel och blev därmed av med alla nazister samt retade gallfeber på såna som Wallström och Fridolin.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.