30 juli 2016

Lördagsgodis18 Kommentarer:

Anonym sa...

Amerikansk professor: "Min fruktan är att Sverige nu har tagit sitt första steg mot att etablera en permanent etnisk underklass." "Stödet för välfärdssamhället riskerar att störtdyka." "De skandinaviska välfärdssamhällena existerar bara för att ni har en otroligt hög grad av tillit i era samfund. Sverige riskerar att gå från ett samhälle med hög tillits-nivå till en medelmåttig nivå."
- Professor Jonathan Haidt (f 1963), NY University.
- Snaphanen.dk, dansk text:
http://snaphanen.dk/2016/07/30/sverige-babelstaarnets-kollaps/
/ SD

Berit sa...

Precis som i USA. Vad vi har i dag är en situation där det finns en grupp människor som drar nytta av att det finns en underklass. Och så länge det finns sådana snedvridna drivkrafter för upprätthållandet av en underklass, kommer vi att ha en.

Anonym sa...

Palestinier demonstrerade mot Israel, mot IDF-soldater. I fredags. Man ser en far fösa fram sin son (ca 4 år) mot soldaterna, och ropa till dem att skjuta honom. Tänk, att få bli martyr vid 4 år!
- Men de elaka soldaterna vägrar. En av dem skakar hand med pojken. Usch!
http://www.powerlineblog.com/archives/2016/07/palestinian-father-tries-to-get-son-killed.php
Youtube (tid 2:12) [Upprörd man med högtalare först, 0:50. Fyraåringen från 1:15] :
https://youtu.be/OIN6xAoHQak
/ SD

Anonym sa...

Ett franskt förlag, Piranha, tänkte ge ut en fransk översättning av tyska "Der Islamische Faschismus" (av Hamed Abdel-Samad, ex-muslim från Egypten). Men så började man fundera...
- Först tänkte man ändra titeln till "Är Islam en form av fascism?". Men sen kom attacken i Nice (lastbilschauffören)... Så nu insåg man att det skulle kunna vara farligt att ge ut en sådan titel.
- Och - viktigt! - en sådan bok skulle ju kunna gynna högerpartierna! Front National osv!
http://legalinsurrection.com/2016/07/fearing-islamist-reprisal-french-publisher-revises-decision-to-publish-book-critical-of-islam/

Längst ner finns en Youtube (12:02) där Hamed intervjuas (på engelska) av en murvel från Deutsche Welle. ( https://youtu.be/OmagdEfTAp0 ) Bör ni nog se!
/ SD

Anonym sa...

Vår regering ska ju göra en sex-enkät, för att få veta varför vi inte alla går med i Pride-paraden.
- The Australian Sex Survey vore väl något att ta till sig. Queensland University of Technology. QUTe, indeed. Där kan man välja mellan 33 olika sätt att beskriva sin sexualitet! "Man" eller "kvinna" börjar det med, av någon anledning.
Eller mer sofistikerat:
"Female to Male: This term is often abbreviated to ‘FTM’ and refers to a transsexual or a transgender man. "
"Demigirl: A person (can also be called a demiwoman or a demifemale) who identifies partially with being a woman or has feminine characteristics. They may have been assigned female as birth, but they could also have been born as a male."
Och förstås "Agender: This literally means ‘without gender’, so a person who doesn’t identify with any gender."
http://vaviper.blogspot.se/2016/07/australian-sex-survey-asks-about-your.html
- Där fick ni väl något att tänka på, kära politiker!
/ SD

Anonym sa...

Ni har naturligtvis sett bilderna på Trump's fru Melania:
http://nypost.com/2016/08/01/trump-camp-melanias-nudes-are-celebration-of-the-body/

Men i Australien (i en Melbourne-förort) har man kommit med en nästan lika vacker bild av Hillary. Lustigt nog har folk blivit upprörda! Visste de inte att H. har bröst?
http://www.theage.com.au/victoria/hillary-clinton-mural-may-get-muslim-makeover-20160730-gqhcoe.html
/ SD

Anonym sa...

Helt opolitiskt: En kvinna hade drabbats av "ett oklart medicinskt problem", och legat medvetslös flera dagar (står det). I Northvale, N.J.
- Men två kvinnor gick förbi huset, och hörde dörr-glaset krossas, och så en hunds högljudda skällande.
- Polisen kom, och fann kvinnan. Hon fördes till sjukhus. (Hon är på intensiven nu.)
- "Vi tror att hunden hörde kvinnorna, och då slog sönder glaset med tassarna, för att väcka deras uppmärksamhet", säger polischefen. - Vi kan väl utgå från att polisen tar väl hand om hunden.
http://www.nj.com/bergen/index.ssf/2016/08/hero_dog_saves_stricken_owner_by_smashing_window_to_summon_help_cops_say.html
/ SD

Anonym sa...

New York Times skriver idag om de islamistiska hoten mot OS i Rio (5 - 21augusti). I flera veckor har ISIS översatt sitt material till portugisiska, och talat om de vill ha kontakt med dem som kan språket. Man har också sagt att det är mycket lätt (för en ensamvarg) att ta sig till Brasilien nu. Visa, biljetter dit, och OS-biljetter, är lätta att få.
- Man gav också 17 tips för attacker runt OS. Besökare, från USA, UK, Frankrike, Israel, t.ex. Man kan också få ner gift eller mediciner i mat och dryck. (Redan 1972 kunde man ju fixa till en massaker av israeliskt OS-folk i München.) O.s.v.
http://www.nytimes.com/2016/08/02/world/americas/rio-de-janeiro-olympics-terrorism-brazil.html?_r=0
/ SD

Anonym sa...

Hillary blev ju avbildad i Melbourne. (Läs här ovan!) Kvinnliga former, och så där.
- Men kommunen ogillade det starkt: "En nästan naken kvinna! Vår uppfattning om könslikhet kan inte tåla sådant!"
- Och polisen tyckte detsamma. Graffiti Prevention Act 2007 måste gälla här!
- Så konstnären, Lushsux, gjorde det hela mer tidsenligt och rätttänkande: Han klädde H. i niqab!
- För att göra det lite tydligare, skrev han bredvid bilden: “If this Muslim woman offends u, u r a bigot, racist, sexist Islamophobe.”
- Rätttänkande Guardian (UK) skriver om detta idag:
https://www.theguardian.com/artanddesign/2016/aug/02/hillary-clinton-mural-covered-with-niqab-after-public-decency-complaints
/ SD

Anonym sa...

Carl Bildt har fått in en text i Politico (US): "Europe, stand up for Erdogan"! - Kupper är aldrig tillåtliga. Se bara på Grekland 1967, säger Bildt.
- "EU skulle vara i mycket bättre läge nu, om EU-ledarna genast farit till Turkiet för att uttrycka sin avsky för kuppen, gratulera folket som besegrat den, och sätta sig ner med Presidenten, regeringen, parlamentsledarna o.s.v., och så diskutera hur man fixar en demokratisk och europeisk väg för Turkiet."
http://www.politico.eu/article/europe-stand-up-for-erdogan-brussels-greece-coup-european-union/

Jättefint, eller hur? Får jag själv bidra med en länk - en journalist vid Hürriyet Daily skriver - om hur kvinnor får det i Turkiet under de nya mer rätttrogna reglerna?
- (En kvinnlig journalist fick 20 månaders fängelse för en video av hur turkarna skickar vapen till islamister i Syrien. Men värre än så: Hon förlorade rätten till sina barn också!)
- O.s.v. Läs särskilt slutet! -- Document.no på engelska:
https://www.document.no/2016/08/02/tyrkias-kvinner-gar-harde-tider-mote/
/ SD

Anonym sa...

Obama-regimen lät nu sända $400 miljoner till Iran. Detta "råkade" sammanfalla med att fyra fängslade amerikaner frisläpptes, och fick komma hem. - Lastpallar med sedlar - euros, Swiss francs, osv - flögs till Iran i ett "omärkt" lastplan.
- I januari hade nämligen USA kommit överens med Iran att man skulle betala $1.7 billion till Iran för att få fem fängslade amerikaner frisläppta.
- En hög militär i Iran har öppet sagt att pengarna var en avgörande faktor i Iran's beslut att släppa amerikanerna. (Vita Huset har naturligtvis förnekat att det gick till så.)
- Wall Street Journal har forskat i frågan - den 3 augusti:
http://www.wsj.com/articles/u-s-sent-cash-to-iran-as-americans-were-freed-1470181874
Och den 17 januari:
http://www.wsj.com/articles/u-s-payment-of-1-7-billion-to-iran-raises-questions-of-ransom-1453421778

(WSJ är i regel spärrad för icke-prenumeranter. Men gå till Google News, sök fram artikeln där, och du bör få upp den. -- Januari-artikeln finns inte längre på "Google News", men det gick i alla fall för mig att få fram den från "Google".
/ SD

Anonym sa...

Det är farligt att betala lösen-pengar till en regim som den i Tehran. Som Obama-regimen alltså har gjort. Det får konsekvenser.
- Sen. Mark Kirk, R-Illinois, säger: "Amerikanerna var lättade över frisläppandet i Iran av olagligt tillfångatagen amerikansk gisslan. Men Vita Husets avspännings-politik har gjort att Iran, helt illegalt, nu tar fler amerikaner tillfånga. T.ex. Siamak Namazi, hans far Baquer Namazi, 80, och Reza Shahini."
http://www.nationalreview.com/corner/438635/obama-ships-400m-ransom-iran
http://www.whio.com/news/news/national-govt-politics/report-us-sent-iran-400m-american-prisoners-freed/nr87h/
/ SD

Anonym sa...

Göteborgs-Postens ledare idag (3/8) bör ni nog se på: "Islamistisk terror saknar motstycke", av Adam Cwejman.
- Man har ju från rätttänkande håll velat säga att det var mycket värre under 70-talet, mycket fler som dödades.
- Ja, säger Cwejman. På Nordirland. I Spanien. "Röda arméfraktionen". Men det var annorlunda. Där fanns en central ledning, och möjlighet till förhandling.
- Och idag? GP: "Det finns ingen politisk förhandling som kan få ett slut på Islamiska Staten eller dess många frivilliga. Inget politiskt vägval eller socialpolitisk insats kan mildra gruppens fanatism. Det finns inget land i Europa, ingen del av samhället och ingen minoritet som är undantagen som måltavla." -- Läs, och reflektera!
http://www.gp.se/ledare/islamistisk-terror-saknar-motstycke-1.3525448
/ SD

Evot sa...

Botemedel mot islam: "Islam ligner en smittsom venerisk sykdom det ennå ikke finnes vaksine eller middel mot. De som blir smittet, må interneres og isoleres i dertil egnede leire, totalt isolert fra samfunnet for øvrig, om alvorlige dødelige epidemier i det åpne samfunn skal unngås. Husk at en effektive bekjempelse av TBC på 1940 - 50 tallet i norden kun ble vellykket med nøye kontroll av de smittede, deres familie, slekt og omgangskrets, samt total isolering i fjerne områder med helsemessige varme og kolde urtebad, sauna, vegetarkost, råkost uten kjøttprodukter, gymnastikk, sang og musikk, lange turer med påpasselig følge i skog og mark, samt gode bønner om varig helbred i stedets kristelige kapell."

http://snaphanen.dk/2016/08/03/black-pigeon-en-kidnappet-religion/#comment-2818815870

Anonym sa...

Aftonbladet idag: "19-årig norrman till attack i London – en död och flera skadade ... Enligt Sky News är gärningsmannen en 19-årig norsk medborgare."
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23276916.ab

Daily Express (UK): "A SOMALI teenager has been arrested on suspicion of murder after a woman was stabbed to death and five people injured in an attack in central London ... Norway's foreign ministry said the teen emigrated from the Scandanavian country to Britain in 2002 when he was five years old."
http://www.express.co.uk/news/uk/696438/Russell-Square-knife-terror-attack-stabbed-death-London-injured

The Sun (UK): "Vile ISIS supporters celebrate Russell Square ‘terror’ attack just hours after knife bloodbath."
https://www.thesun.co.uk/news/worldnews/1551413/vile-isis-supporters-celebrate-london-russell-square-terror-attack-just-hours-after-knife-bloodbath/
/ SD

Anonym sa...

RT Russia: "A former Islamic State jihadist, German-born Harry Sarfo, has revealed that the terrorist group is actively seeking volunteers in Germany and the UK to carry out “loads of attacks at the same time in England, Germany and France.”
- Sarfo, interviewed by New York Times, recalled what one masked commander once told him:
"...(ISIS) have loads of people living in European countries and waiting for commands to attack the European people. And that was before the Brussels attacks, before the Paris attacks.
https://www.rt.com/news/354571-jihadi-terrorist-attacks-europe/
/ SD

Anonym sa...

Nu börjar inva-folket ge sig på journalister också! En murvel tog en bild av en marknad i Falkenbergs-trakten! Där de fanns med! Då kan ni ju förstå att de blev upprörda! Mot honom och hans son! Slog till, o.s.v.
- Och tog hans kamera och rensade bort bilderna; några från ett annat tillfälle.
- Det du, DN-redaktören! Här får du se framtiden! – Hallands Nyheter, 4 augusti.
http://www.hn.se/nyheter/falkenberg/journalist-attackerad-av-f%C3%B6rs%C3%A4ljare-p%C3%A5-marknad-1.3527887
/ SD

Anonym sa...

"The Religion of Peace" listar de islamistiska terror-attackerna senaste 30 dagarna. (Komplett lär ju listan inte vara.)
- Powerline återger listan för [i stort sett] juli. Man har med 141 attacker i 22 länder; 1165 personer dödade och 1803 skadade.
- Från Demokratiska Republiken Congo, 9 kristna bybor dödade av ADF-Islamister, 5 juli.
- Till Benghazi, Libyen, 23 dödade och 20 skadade när Fedayeen släppte in en självmordsbomare i ett bostadsområde, 2 augusti.
http://www.powerlineblog.com/archives/2016/08/a-month-of-islamic-terror.php

The Religion of Peace listar alltså de senaste 30 dagarna. Överst just nu: 12 utländska turister besköts av talibanerna i Afghanistan. 12 (!) dödade och 6 skadade. 4 augusti.
https://www.thereligionofpeace.com/attacks/attacks.aspx
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.