09 juli 2016

Lördagsgodis


13 Kommentarer:

Anonym sa...

Tysklands förbundspresident Joachim Gauck (född i DDR 1940) var i Sebnitz (SO om Dresden) för Deutsche Wandertag (22-27 juni).
- Lustigt nog gillade inte invånarna hans närvaro. Folk ogillar invandringspolitiken! Merkligt...!
https://youtu.be/Gd5TPWXgOFQ
/ SD

Anonym sa...

Leif G.W. Persson skriver om Dan Eliasson i Expressen idag 10/7.
- Eliasson (f 1961; tidigare Gd för Migrationsverket och Försäkringskassan, nu för Rikspolis­styrelsen) är "justitieminster Bodströms politiska överrock". "Långt ifrån dum i huvudet och med ett stort ego."
- Han har [lierad med DN] talat nedsättande om Jimmie Åkesson och SD. Han 'skulle se det som en merit om Åkesson kräver hans avgång; han ogillar djupt dennes politiska budskap, han t.o.m. kräks när han hör Åkesson uttala sig i den politiska debatten.'

Jimmie Åkesson har ca 20% av medborgarna med sig. Och 'han har [säger Persson] i stort sett genomgående rätt. Polisen har aldrig haft så stora interna problem som nu, inte minst i relation till sin högsta ledning.'
- Vad gör väl Eliasson "den där morgonen som börjar precis som vanligt, men som fortsätter med att några terrorister mejar ner ett hundratal vanliga människor nere i tunnelbanan när de bara var på väg till sina jobb"? [Läs under 'Spaningar' i högerspalten]
http://www.expressen.se/kronikorer/leif-gw-persson/det-stor-mig-att-behova-ta-sds-politik-i-forsvar/?ref=yfp
/ SD
PS: Leif GW Persson [f 1945] var 1967-1977 rådgivare åt rikspolisstyrelsen. 1991-2012 professor i kriminologi. [Sedan pensionär] (Wiki)

Anonym sa...

Youtube (7 juli): "Swedish Women are to BLAME for Migrant Sex ATTACKS (say Police)". Tid (12:30).
- Innehållet är rätt krävande; tryck 'Paus' ofta och läs texten. T.ex. att 'kvinnorna' här föredrar 'rapists' framför 'racists'. Ja, kvinnorna i (kultursides)-eliten, alltså. De politiskt korrekta. Som känner den 'skuld' som 'vi i eliten' ska känna, som alldeles för rika västerlänningar.
- Och vad gör vi korrekta nu? Skaffar oss armbandet, förstås! "POLIS-AVSPÄRRAT #tafsainte". Då vet vi att "våldtäktarna" håller sig borta!
- Dan Eliasson till TT: "Vi hoppas att det här får pojkarna att tänka om. Många av dem tycks inte inse att det här är ett brott". -- Fast armbanden är förstås inte textade nu på arabiska eller något annat mer begripligt språk.
- Vid "Bravalla" var det 5 våldtäkter och 12 sexuella övergrepp... I Karlstad var det yngsta offret 12 år... Men det var ju egentligen deras eget fel... De borde ha insett att de rätttroende får problem med den svenska alkohol-kulturen... Dvs tjejerna får, eh, "problem"...
https://youtu.be/zkVcqZZG-aU
/ SD

Anonym sa...

"Spanska sjuksköterskor klarar inte språket." Skaraborgs sjukhus i Skövde anställde fyra spanska sjuksköterskor, för att underlätta den ansträngda situationen under sommaren.
- Men det gick inte så bra.
- De förstår inte språket och kan inte prata med patienterna, vi får kommunicera med google translate, berättar en sjuksköterska.
- Ledningen var nere i Madrid i höstas för att rekrytera. Facket varnade dock.
- Och någonstans gick det snett. Bara fyra spanjorskor dök upp i maj, och de har stora hål i svensk-kunskaperna.
- Nu får de inte arbeta som sköterskor, utan har andra uppgifter.
http://www.skovdenyheter.se/article/spanska-sjukskoterskor-klarar-inte-spraket/
/ SD

Anonym sa...

ISIS högg i veckan huvudet av fem professionella fotbolls-spelare, i "huvudstaden" [ingen vits] Raqqa. 15 bilder:
http://heavy.com/news/2016/07/new-isis-islamic-state-daesh-amaq-news-professional-soccer-football-players-al-shaba-al-shabab-team-players-executed-beheaded-uncensored-pictures-photos-report/

Fullt med åskådare, förstås. Inklusive barn under tio.
Du kan söka efter mer på http://heavy.com/tag/isis/
/ SD

Anonym sa...

Gun Holmerz, 77, är "född" kommunist, nu katolik i hjälporganisationen Caritas i Hjällbo (Göteborg). Hon vet mer om fattigdom och problem än de flesta.
- "Vi är redan för många. Det finns inte arbete åt alla, och var ska de bo?". Säger hon i intervjun i nättidningen Spanaren, Göteborg.
- "Nu ser hon ett land som håller på att slitas isär, där inkomst-skillnaderna ökar snabbare än i något annat OECD-land, fattigdomen har krupit in på knutarna och det sitter tiggare utanför varje mataffär." -- Läs själva!
http://spanaren.se/2016/05/17/sverige-ar-jakligt-illa-ute/
/ SD
PS. Gun fick medalj av påven och togs upp i riddarorden St. Sylvester!
http://spanaren.se/2016/06/16/har-far-gun-holmertz-medalj-av-paven/

Anonym sa...

SvD idag 11/7: Tafsandet kan inte kopplas till specifik grupp. Det är alla typer av män; från alla samhällsklasser, och från alla nationaliteter. Säger Maja Lundgren, styrelseledamot i ROKS, Riks­organisationen för kvinnojourer och tjejjourer i Sverige.
- Och en professor (bor i Täby) håller med: "Det är helt åt skogen att försöka skylla tafsandet på en särskild grupp, som exempelvis invandrare eller ensamkommande flyktingbarn".
http://www.svd.se/forskare-tafsandet-kan-inte-kopplas-till-specifik-grupp?ref=yfp
Ack ja.
/ SD

Anonym sa...

DN tar helt och entydigt avstånd från "polisens dödsskjutningar av svarta i USA". 'Det är synd om de svarta; då är det väl självklart att de har rätt'...
- Condoleezza Rice, f 1954, upplevde (1963) att en skolkamrat sköts ihjäl i en ras-konflikt. Men hennes far hade lärt henne att 'svarta måste vara dubbelt så bra' för att komma någonstans.
- Och ja: Hon blev fil.dr. Och utrikesminister (2005-2009). Hon talar ryska, franska och spanska. Hon var provost (nr 2) vid Stanford University. (Hon är professor där idag.) Forbes kallade henne "världens mest inflytelserika kvinna" (2004). O.s.v.
- Många av dagens svarta fattar inte att man inte ska försöka 'trycka ner' poliser. Man ska vara hövlig, kylig, rationell.
- Och så ska man ju inte ha begått något brott. Från snatteri och uppåt...
http://www.dn.se/nyheter/varlden/bilden-pa-kvinnan-spas-bli-legendarisk/
/ SD
PS. Vet DN något om brotts-statistiken (svarta-vita) från USA?

Anonym sa...

Elisabet Höglund (f 1944, STV-journalist) summerar juni månads händelser i Sverige: 15 mord, 40 mordförsök, 32 fall av grov misshandel, och 24 mordbränder.
- Sammanräknat för första halvåret var det 80 mord och 180 mordförsök i Sverige.
- Hon listar fallen av grov våldsbrottslighet i juni. Långt, långt... Läsa det hela orkar du kanske inte... Men skumma igenom...! (Du kan ju söka på ortnamn e.d.)
https://elisabethoglund.se/blogg/brottsfacit-f/
/ SD

Anonym sa...


Elisabeth Höglund
17 mord och 2 mordförsök i Sverige under januari 2016
11 mord och 15 mordförsök i februari – men det handla om ännu fler
12 mord och 40 mordförsök i Sverige under mars 2016
14 mord och 44 mordförsök i Sverige under april 2016
12 mord och 40 mordforsok i Sverige under maj 2016 (39 mordförsök)
15 mord och 40 mordförsök i Sverige under juni 2016

Mikael/

Anonym sa...

Breitbart skriver om 'Peace & Love' som samlat 30.000 pers för att 'kämpa mot racism' och sådant. Festivalen i 'Borlange', alltså. 'Dussintals sexuella övergrepp' kom till polisens kännedom. En våldtäkt, och flera försök till våldtäkt, m.m.
- DN nämnde det här (påpekar Breitbart), men sade ingenting om förövarna. Fria Tider fick av polisen veta att det var 'utländska män'. Mer detaljerat än så kunde det inte bli; detaljerna var 'skyddade' i dator-systemet.
http://www.breitbart.com/london/2016/07/12/foreign-men-rape-girls-multicultural-festival/
http://www.dn.se/nyheter/sverige/fler-anmalningar-om-sexofredanden-under-peace-love/
/ SD

Anonym sa...

Chefen för tyska BAMF, 'Migrationsverket', säger att Tyskland måste ta emot mycket fler 'flyktingar', om man ska få folk till de arbeten som behövs.
- Av de 1,2 miljoner 'flyktingar' som kom 2015, har bara 30.000 lyckats få arbete. 'Vi måste alltså ta emot fler, om det ska gå ihop för oss', konstaterar BAMF-chefen.
- Men det är inte alldeles lätt, medger han. Av de som kommer numera, saknar 60% 'dokumentation', dvs någon form av ID. 'Då kan ni förstå att det är besvärligt', säger han. Herr Weise.
http://www.breitbart.com/london/2016/07/12/german-migration-boss-germany-needs-migrants/
http://www.rp-online.de/politik/deutschland/interview-mit-bamf-praesident-weise-erst-30000-fluechtlinge-haben-einen-job-aid-1.6111184
/ SD
PS. Mina citat är inte alldeles exakta. Jag försöker förtydliga lite...

Anonym sa...

Theresa May (f 1956) är ju den nya premiärministern i UK. Robert Spencer skriver i Epic Times:
- Hon var tidigare boss för Home Office ("inrikesdepartementet"). 'Hon förbjöd mig, amerikan, att komma till UK, eftersom jag sagt att islams lära omfattar våld mot otroende'.
- Och hon beslöt om en granskning av 'Sharia courts' - privata (muslimska) domstolar i UK. Och lät så muslimer sköta den granskningen...
- Hon har 'konstaterat' att ISIS handlande 'har absolut ingen som helst grund i något som står i Koranen'. Massakern i Paris nov 2015 'hade inget att göra med islam'.
- Men hon ska kämpa mot all extremism, från 'islamism' till 'ny-nazism'... Så nu vet ni vad ni kan vänta...
http://www.epictimes.com/07/12/2016/theresa-may-disaster-brit%c2%adain/
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.