13 juli 2016

NATO driver världen mot kärnvapenkrig

Russian President Vladimir Putin talar till journalister  (17th June 2016) vid Russia’s St. Petersburg International Economic Forum (SPIEF).

Jag måste säga att han har anledning att oroa sig. USA / Väst är i desperat behov av en distraktion från den hotande finansiella och ekonomiska katastrof som har orsakats av centralbankerna.

Kina kritiseras också för sina "insatser i Sydkinesiska havet". Detta verkar trissas upp samtidigt med öppnandet av Shanghai Precious metal exchange.  Vi ska komma ihåg att Moamar Kadafi mördades efter att han beslutat att sälja libysk olja i utbyte mot guld. Guldpriset måste undertryckas annars kommer ‘plebejerna” att inse att genom att man trycker upp mer pengar har den amerikanska Federal Reserve orsakat att US-dollar  förlorat  98% av sitt värde under det senaste århundradet.

Hittills (sedan 2011) har priset på guld undertryckt därför att man har dumpat pappersguld och andra ädelmetaller, dvs. tons av icke existerande riktigt guld, på Comex och Londonbörsen,  medan Shanghai enbart hanterar riktigt guld. De som tvivlar på detta bör lägga in en beställning på COMEX för riktigt guld och insistera på att få det levererat. Lycka till.

Har ni tänkt på hur penningvärdet har försämrats i Sverige? När min son var liten kunde han köpa en massa godis på lördagen för 5 kronor. Hur mycket har barn i veckopeng nu?

6 Kommentarer:

Knute sa...

Skarp avslutning av Putin: "How do you not understand that the world is being pulled in an irreversible direction? While they pretend that nothing's going on. I don't know how to get through to you anymore..."

Hur kommer det sig att ni inte förstår att världen dras i en oåterkallelig riktning? Medan de låtsas som att ingenting händer. Jag vet inte hur man ska nå fram till er längre ...

Unknown sa...

Blir allt tydligare.

Anonym sa...

"Har ni tänkt på hur penningvärdet har försämrats i Sverige"?
Vi har lyckats göra oss beroende av "Staten" (obamacare, social seccurity plus mycket annat hemskt) egentligen emot vår vilja men under hot om våld. "Staten" styr därmed den enskildes intäkter (pensioner t.ex.) och kostnader (skatter och avgifter). Det är orsaken till papperspengarnas förlust av köpkraft då förtroendet för dem som ansvarar för värdet på papperslapparna avtar, guldets värde består. Politikerna gör allt för att ödelägga guldets värde men kommer inte att lyckas med det som med de papperslappar man kallar pengar, ettor och nollor i bankernas datorer.

Anonym sa...

USA är inrikespolitiskt på väg mot en katastrof, likadant med Frankrike. Att i detta läge inte agera, vilket varken Obama eller Hollande gör måste bero på något? Troligtvis inkompetens, men det kan vara så illa att det är finanseliten som vill ha sitt krig som man jobbat för med Soros i spetsen, som hantlangare åt den superrika eliten i världen. Tror man verkligen att Ryssland som har en lång historia av försvarskrig kommer att lägga sig platt för finansmaffians redskap Nato? Efter Natos fiaskon i Syrien och Ukraina undrar man ju om det ens finns tillräckligt många som ställer upp som kanonmat eller om Nato verkligen fungerar..visst Nato har ju raggat upp stöd och förhoppningsvis "nya" soldater i de forna östländerna men det är bara den politiska ledningen i dessa länder som ställer upp, knappast befolkningen. Och Ungern och Tjeckien vill dessutom inte alls vara med om några krigsäventyr. Hur denna soppa ska sluta är väl omöjligt att förutse men det enda man kan hoppas på är att de nationella partierna ska ta över i land efter land och att Trump vinner i USA, annars slutar det hela i katastrof.

Benny

elina sa...

Veckopeng: 6-8 år är rek 90 kr men de jag känner får mer.

När mina barn var små räckte min makes lön att försörja 5 personer. Det var ingen lyx, men tillräckligt för ett hus och 2 bilar. Jag jobbade lite som lärarvikarie när alla barn var i skolåldern.

Idag räcker min sons lön till en persons utgifter, mindre hus än vårt var och en bil. Han är högavlönad, det var inte min make.

Jag antar att Statens syfte är att göra medborgarna beroende av allmosor.

Knute sa...

De ekonomiska gangsters som har makten i USA hade Rysslands väldiga naturegendomar i sin hand. De ryska oligarkerna skulle få dela bytet med Wall Street. Allt var klappat och klart. Men någonting märkligt hände. Ett politiskt supergeni blev Rysslands president. Som genom ett mirakel lyckades Putin rädda landet undan katastrofen.

https://parnassen.wordpress.com/2016/07/14/mordors-rike-kollapsar-saudis-prinsar-dranks-i-vardelosa-dollardasspapper/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.