04 juli 2016

Ormar ombord


Mitt under en pågående utredning angående Hillary Clintons användning av e-post och bara några timmar innan man släppte Benghazi-rapporten, hade  USA: s justitieminister Loretta Lynch  (US Attorney General) ett privat möte med förre presidenten Bill Clinton som “råkade” vara i Phoenix samtidigt.
Den privata mötet ägde rum i Sky Harbor International Airport ombord Loretta Lynch privatplan.
Lynch, som är högsta chef för rättsväsendet, är den som avgör - eller åtminstone är Obamas taleskvinna - när det offentliggörs om Hillary Clinton ska åtalas eller inte.

En Arizonareporter säger att FBI-agenter på flygfältet instruerade alla att stoppa undan alla telefoner och att man inte fick ta några bilder under mötet mellan Lynch och Bill Clinton.
"Den fd. presidenten går ombord på hennes plan. De har sedan ett privat möte i 30 minuter. FBI där ute instruerar alla: ”inga bilder,  inga mobiltelefoner."
O'Reilly Factor,


The New York Post sammanfattar det hela:


En perfekt och tydligt exempel på hur "rättssäkerheten " består av två lagar ... en för “associerade” och en för resten av oss.
- "Vad än de diskuterade får resten av oss i Amerika inte samma "deal" eller "lika" behandling. Och vad de verkligen diskuterade var inte bra för oss andra."

Låt oss börja med påståendet  att Billy "råkade " vara i Phoenix för att spela golf.
Right! Varje karl i Bills ålder spelar golf en soliga dag i Phoenix när det är 43 grader varmt.

De sägs att de också pratade om barnbarn. Lynch har inga och Bill har två, så det måste ha varit en fascinerande konversation.

Bortsett från att Billys Hillary är föremål för en pågående brottsutredning av DOJ, ska vi inte glömma att så är Bill också vad gäller Clinton Foundation.
Vi ska tro att det är en ren tillfällighet att DOJ har lämnat in ett förslag för ett 27 månaders uppskov för att producera bevis / korrespondens mellan Hillary, hennes fyra topp-medhjälpare, tjänstemän i Clinton Foundation och Teneo Holdings (där Bill är en av grundarna). Det blockerar offentliggörandet av denna information till oktober 2018 ..... cirka två år in i  Hillarys presumtiva första period som POTUS och Bills tid som FLOTUS.

Systemet är ruttet ända in i kärnan, och "spelarna” har så mycket makt att de inte behöver dölja sin korruption längre.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Rykten gör gällande att Mrs. Bill Clinton inte vågar att byta ut Loretta Lynch som justitieminister, intressant!

Berit sa...

När FBI varnar: “Inga bilder och inga mobiltelefoner,” har de fått specifika instruktioner. Det betyder att de hade order att förhindra att bevis om mötet släpptes till allmänheten.
Den typen av order kom från Lynch.

elina sa...

FBI bryr sig inte om fru Clinton. Hennes slarv är inte medvetet. Jösses, låter oroväckande. Och hon vill styra landet.

Berit sa...

Det finns långa listor med namn på vänner och bekanta till Clintons som avlidit under mer eller mindre underliga omständigheter.

https://www.truthorfiction.com/clintonfriends/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.