09 juli 2016

Står USA inför ett raskrig?


Skottlossningen i Dallas är det oundvikliga resultatet av ett år av den hets mot vita som drivits av media, regeringen och en mängd "medborgarrätts”-organisationer, som alla framhävt myten att "oskyldiga svarta" alltid skjuts av “rasistiska poliser".
Alla statistiska undersökningar visar att proportionellt sett är det mindre sannolikt att bli skjuten av polisen om man är svart än om man är vit, och det enda skälet till varför det ser ut som att svarta är inblandade i fler konflikter med polisen är därför att de som grupp begår fler brott.
Vi får våra lokala nyheter här i Atlantområdet via Fox 5 och befolkningen består av ungefär 50-50 svarta och vita, men enligt min uppskattning utförs 99% av alla rån, skottlossningar, bilstölder, inbrott, av svarta unga män.

Kritiker frågar ofta varför den färgade befolkningen blir så upprörd över att en handfull unga svarta män dödas av polisen varje år när så oändligt många dödas av andra unga svarta män. Chicagoborna marscherade inte i tusentals för att protestera mot att 69 svarta sköts av andra svarta i staden under  Memorial Day helgen.
Federala myndigheterna rusar inte dit för att utreda. Är inte dessa liv viktiga också?

När president Lyndon Johnson 1964 lanserade det så kallade “Kriget mot fattigdom”, och öppnade dörrarna till en aldrig tidigare skådad mängd ny lagstiftning och utökade den amerikanska välfärdsstaten, förklarade han att hans mål var att minska beroendet, "bryta den onda cirkeln av fattigdom "och göra skattebetalare av skatte-utnyttjare".

Johnson hävdade också att hans program skulle innebära ett slut på "förhållanden som föder förtvivlan och våld,  okunnighet, diskriminering, slum, fattigdom, sjukdom, inte tillräckligt med jobb". Av särskilt intresse för Johnson var svart fattigdom. I ett tal i Juni 1965 säger han att  problemen som plågar svarta amerikaner inte kan lösas genom självhjälp. (Svarta är tydligen inte kapabla att klara sig själva! )

Det var början till den moderna Vänsterns onda och hänsynslösa angrepp på svarta amerikaner och samma plan använder nu kulturmarxisterna i Europa när de importerar människor från tredje världen för att göra dem till en beroendegrupp som röstar Vänster.
Utklädd till "medkänsla" och "social rättvisa", skedde detta angrepp i form av ett aldrig tidigare skådat engagemang av federala medel till ett brett spektrum av åtgärder som syftar till att omfördela välstånd i USA. Sedan 1965 har mer än 22 triljoner skatte-dollar spenderats på välfärdsprogram för behovsprövade fattiga.

Affirmative Action, som man kallar denna “positiv särbehandlings-politik”,  fokuserade till en början på att förbättra utbildnings och anställningsmöjligheter för afroamerikaner.
Att använda ras som en pluss-poäng för intagning till college och anställning har varit och fortsätter att vara en mycket omtvistad fråga.
Många kritiker av Kvotering anser med rätta att denna politik uppmuntrar arbetsgivare och högskolor att ta emot okvalificerade sökande enbart för statistikens skull och därmed få subventioner och kontrakt.
Den socialistiska välfärdsstaten har förstört Amerika och framförallt dess svarta befolkning genom att göra dem till en beroendegrupp som röstar på Democrats för att få mer bidrag.

Den mest förödande konsekvensen av den snabbt framväxten välfärdsstaten är den effekt det haft på amerikanskt familjeliv, särskilt i det svarta samhället. Välfärdslagarna erbjuder ett ständigt ökande ekonomiskt  incitament för att undvika äktenskap och en traditionell familj med två föräldrar. Nästan 75% av alla svarta barn lever med en ensamstående mamma. Barn i hushåll med ensamstående förälder dras med genomgripande sociala,  psykologiska och ekonomiska nackdelar.

Rättsväsendet har vänts upp och ner av FBI, DOJ och resten av det korrupta gäng som styr detta land. Hillary Clinton begår brott, ljuger under ed, men kan ändå bli nästa president i USA. Rationellt tänkande människor fick under förra veckan verkligen bevis för att systemet är riggat.  Ilskan sjuder bland alla medborgare och höstens val kan bli mycket överraskande.

Men det är inte bara USA som sitter på en krutdurk - hela världen jäser och bubblar. Vi är på randen till ett inbördeskrig, monetär- krig, cyberkrig och kanske så småningom världskrig.

Nu kommer också Chilcot-rapporten som avslöjar att Storbritannien, liksom USA, använde bristfällig information för att rättfärdiga invasionen att Irak, som inte utgjorde någon omedelbar nationell säkerhetsrisk. De allierade agerade militärt innan alla diplomatiska alternativ hade uttömts och att det inte fanns någon plan för vad som skulle hända när man gjort sig av med Saddam Hussein.

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Håll i er, Obama kommer att provocera fram ett enormt medborgaruppror för att få en möjlighet att ställa in valet i höst av en efterträdande president. Han satsar på att bli den store presidenten som trotsar Konstitutionen. Undrar om James Comey har ett finger med i det spelet?

Anonym sa...

Överst på Drudgereport.com just nu:

- COPS TARGETED ACROSS AMERICA...
http://fox2now.com/2016/07/08/police-say-officers-have-been-targeted-in-missouri-georgia-and-tennessee/
- RIOT WATCH ISSUED FOR LOUISIANA...
http://www.judicialwatch.org/blog/2016/07/fbi-issues-alert-louisiana-violence-law-enforcement-officers-riots/
- PANTHERS TARGET 'PIGS'...
http://www.thegatewaypundit.com/2016/07/breaking-new-black-panther-party-coming-baton-rouge-protest-baton-rouge-pigs/
- HATE GROUP URGES GANGS TO KILL...
http://www.vocativ.com/338505/hate-group-urges-gangs-to-kill-cops-after-dallas-shootings/
- CHICAGO AGITATORS TO 'SHUT DOWN' FOOD FESTIVAL...
http://chicago.cbslocal.com/2016/07/09/chicago-protesters-will-try-to-shut-down-the-taste-of-chicago-today/
- LYNCH TO PROTESTERS: 'DO NOT BE DISCOURAGED'...
http://www.politico.com/story/2016/07/loretta-lynch-dallas-shooting-225296
- HILLARY CALLS ON WHITES TO CHANGE THEIR WAYS...
http://www.breitbart.com/2016-presidential-race/2016/07/08/hillary-clinton-blame-whites-cops-shooting-deaths-young-black-men/
- OBAMA PUSHES MORE FEDERAL OVERSIGHT OF POLICE...
http://www.breitbart.com/2016-presidential-race/2016/07/09/dallas-obama-federal-shootings/
/ SD

Anonym sa...

Hej berit
Du som är insatt i usa,,,,hur tolkar du att donald svängde i frågan om israels vapen bistånd,,,förut lät det ju som att israel skulle betala för krigsmaterialet ,,,men nu hade han ju till och med lovat att öka obamas anslag.
Håller judarna på att få kontroll på min vän donald också?
Pelle motala

Berit sa...

Pelle, jag vet inte. Ska titta på det.

Anonym sa...

Står USA inför ett raskrig?

Jag hoppas det.

/Vejne

Berit sa...

Vejne, kan du förklara ?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.