07 juli 2016

Var det Utpressning, Hot, Tvång?

Kongressman Trey Gowdy förhör FBI-chefen James Comey om den mängd lögner som Hillary Clinton har levererat vad gäller hennes olämpliga hantering av e-post.
Vid första anblicken verkar det som om Gowdy bara försöker göra det genant för Clinton, genom att förmå FBI direktören att medge att han är medveten om hennes lögner.  Visst, det är bra politisk teater som understryker hur djupt och konsekvent oärlig Clinton har varit mot väljare, media och kongressen (under ed) under hela denna historia.
Men det var mer än så. Det viktigaste  kommer cirka två minuter in i videon  när Gowdy, en tidigare federal åklagare, frågar Comey om hur "falska friande uttalanden” (alias egennyttiga lögner) kan användas mot en svarande i ett brottmål.
(Townhall)


2 Kommentarer:

Anonym sa...

Främjar Comey´s handlande den "socialistiska" saken som Mrs. Bill Clinton tror hon kan överleva?

Berit sa...

De gör sitt bästa men det är svårt att säga. Comey var tvungen att hålla med om att Hillary ljugit eftersom det inte går att dölja. Om han rekommenderat att hon skulle åtalas skulle hon inte kunna fortsätta sin kampanj. Om valet vore nu är jag övertygad om att Trump skulle vinna men det är många månader kvar, “the average Joe” har kort minne och frågar man feminister skulle Hillary kunna äta små barn och hon skulle ändå vara deras idol.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.