14 juli 2016

Var misstänksam. Håll dig borta från folkmassor


Det ryktas att BlackLivesMatter (BLM), under namnet Anonymous, uppmuntrar aktivister att organisera sig och protestera i 37 städer i USA morgon (15 Juli )

“Vi håller inte med om den officiella redovisning från Dallas polisen och teorin att det bara var en skytt inblandad, men vi är överens med dem om att detta var en avskyvärd händelse som inte har någon plats i vår kamp för rättvisa och jämlikhet, “säger gruppen. "Men medan vi hedrar dessa fallna officerare, kommer vi inte avskräckas. Vi kommer inte att sluta förrän de ansvariga för morden på både Alton Sterling och Philando Kastilien åtalas.  Vi kommer inte att acceptera en ytterligare felaktig dom från de som misslyckades med att åtala Darren Wilson och de poliser som var inblandade i döden av Freddie Gray. "

Här är en lista över städerna.

Detta skulle inte förekomma om det inte var så att Black Liv Matter godkänns och skyddas av DC, och det som en gång var nyhetsmedia. Det är ingenting annat än en terroristorganisation vars agenda är att förtala, förstöra,  skada och döda framför allt poliser och vita i allmänhet. De samarbetar med Muslimska brödraskapet och anständiga svarta amerikaner  “gömmer sig” med några få undantag.

Detta kommer inte att få ett lyckligt slut. Om det växer snabbare och inte kan stoppas nu kommer vi att se Chicago-liknande statistik  i “vapenfria" platser överallt  -  skillnaden är att offren kommer bara att vara vita.  Ingen vettig person kommer att vilja bli inblandad men att bara vara en åskådare kommer inte att alltid vara möjligt.

Med tanke på vad som hänt  runt om i landet, är det klokt att ta nya hot på allvar.

 “Vi lever idag i en tid när den vite mannen kommer att plockas bort, och det finns inget han kan göra åt det. Hans dag är slut, hans tid är ute. Vi kommer att se fler avrättningar och dödandet av vita människor och poliser än vi någonsin sett tidigare ". 

22 Kommentarer:

Knute sa...

På tal om folkmassor har jag kört längs strandpromenaden i Nice. Men jag körde inte särskilt fort. Det känns som en annan tidsålder fast det bara var ett par år sen.

Knute sa...

Dream spot’s nightmare should wake denier Dems. It’s time for Democrats to stop being terror-
deniers once and for all. Now ISIS, al-Qaeda or whatever killer cult takes credit for ripping the heart out of the residents of Nice has changed this heaven on Earth into a nightmare where people will keep an eye on trucks and strangers for years to come.

http://www.bostonherald.com/news/columnists/adriana_cohen/2016/07/adriana_cohen_dream_spot_s_nightmare_should_wake_denier_dems

Anonym sa...

Varför blir någon som tänker förvånad? Obama som är smygislamist vill ju gärna störta USA och resten av världen i krig och kaos precis som hans uppdragsgivare Soros, Rockefeller och de andra i finansmaffian som tjänar grova pengar på detta. Vilka är det som köper upp allt till vrakpriser efter allt krig och kaosskapande? I Ukraina t ex så har man "köpt" upp enorma landområden för att odla GMO-grödor och man håller på att slå ut det lokala jordbruket för gott där. Helt enligt planen...

Benny

Anonym sa...

Mohamed Lahouaiej Bouhlel, 31, från Tunisien, tog livet av 84 människor, och skadade 100 eller fler, många av dem barn.
- Men "Motivet bakom lastbilsattacken i Nice är fortfarande okänt", konstaterar DN.se (kl 12:45).
- Ack ja.
/ SD

Anonym sa...

I Nybro har inva-gossarna klistrat upp lappar (på engelska, visst; svenska är så svårt):
"Women who don't wear a headscarf are asking to be raped", och
"No Democracy, We want just Islam".
- Nybro-bladet som rapporterade, inledde med att säga att Emmaboda har haft problem med nazistiska klisterlappar en tid...
- Ryska Sputnik tog upp detta. Läs själv!
http://sputniknews.com/europe/20160715/1043031851/sweden-headscarf-rape.html
/ SD

Anonym sa...

Händelserna i Nice ligger överst på www.drudgereport.com/ (kl 20:15):

- 84+ DEAD, 202 HURT IN NICE...
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3691019/Several-people-injured-truck-crashes-crowd-Bastille-Day-celebrations-Nice.html

- HOLLANDE: Dozens still fighting for lives...
https://ca.news.yahoo.com/frances-hollande-says-dozens-still-fighting-lives-nice-132828252--business.html

- Driver crushed children and babies...
http://www.mcclatchydc.com/news/nation-world/world/article89787067.html

- TERRORISM 'NEW NORMAL'...
http://www.smh.com.au/comment/terrorism-the-new-normal-for-todays-traveller-20160715-gq6kn4.html

- ISIS CELEBRATES...
http://www.vocativ.com/340859/revenge-killing-isis-supporters-celebrate-nice-attack/

- LIST: ISLAMIC TERROR 2016...
https://www.thereligionofpeace.com/terror-2016.htm

- LE PEN: Declare War!
http://www.bloomberg.com/news/articles/2016-07-15/attack-in-nice-draws-barbs-from-opposition-after-year-of-silence

- Foreign and domestic policies make France 'most threatened country'...
https://ca.news.yahoo.com/foreign-domestic-policies-france-most-threatened-country-152216841.html

- MEDIA BLAMES TRUCK?
http://www.infowars.com/media-blames-truck-not-terrorists-or-islam-for-nice-attack/
/ SD

Anonym sa...

Hillary Clinton twittrade: "Let's be clear: Islam is not our adversary. Muslims are peaceful and tolerant people and have nothing whatsoever to do with terrorism".
- Den 19 november 2015 såg hon så klart.
- Det var den 13 november 2015 (en vecka tidigare) som attackerna i Paris kom - Bataclan teatern osv - då 130 människor dödades, och 368 skadades (80-99 allvarligt). - (Attackerna mot Charlie Hebdo mm, då 17 dödades och 22 skadades, kom i januari 2015.) [Wiki]
http://www.barenakedislam.com/2016/07/15/muslim-terrorist-attack-in-nice-let-the-nothing-to-do-with-islam-begin/
/ SD

Knute sa...

Nu ropas från minareterna runtom i Turkiet att folk ska gå ut på gatorna och stoppa militärens kupp mot islamisten Erdogan.

Knute sa...

TURK MILITARY COUP ATTEMPT, ISLAMONAZI REGIME STANDS FIRM…

http://tundratabloids.com/2016/07/turk-military-coup-attempt-failed-islamonazi-regime-stands-firm/

Anonym sa...

"List of Islamist terrorist attacks": Wikipedia. Från 1983-04-10 (USA-ambassaden i Libanon) till 2016-07-03 (bombning i Baghdad, över 300 döda, 221 skadade).
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Islamist_terrorist_attacks

"Terrorism in the European Union" finns också. Men då inte bara islamister:
https://en.wikipedia.org/wiki/Terrorism_in_the_European_Union
/ SD

Anonym sa...

Venezuela idag: Man hade köat i timmar utanför apoteket. Då kom ligisterna. De ville ha den mobil som en 25-åring hade. Han försökte springa in till apoteket. Åtta skott hördes, och han föll ner, död.
- De som köade - fortsatte att köa. De stod kvar på sin plats, medan ligisterna gick igenom 25-åringens fickor. De såg blodet rinna från hans huvud, ner på trottoaren.
- Och när deras tur kom, köpte dom de två tandkrämstuber som ransoneringen gav dem rätt till. "You make sure you get what you need, and you don't feel sorry for anyone."
http://bigstory.ap.org/article/7c0464c1dd404aca99458a8a19930bad/life-line-venezuela-economic-crisis-worsens
/ SD

Anonym sa...

Sajten Heat Street (UK) säger, stödd på en fransk regeringskommitté's uppgifter, att offren på Bataclan i Paris (13 nov 2015) hade torterats och lemlästats av angriparna. En undersökande polis-officer hade, med tårar i ansiktet, rusat ut ur Bataclan och kräkts, sedan han sett vad som hänt. Tortyren filmades för att användas i ISIS-propagandan.
- Kropparna lämnades efteråt inte ut till de anhöriga. Somliga hade halshuggits, inälvor hade öppnats, kvinnor hade fått "their genitals stabbed". På en yngre man hade man skurit av testiklarna, och stoppat dem i munnen på honom. O.s.v.
- Franska regeringskommitté'ns länk är mycket lång; orkar inte använda den:
http://www.assemblee-nationale.fr/14/rap-enq/r3922-t2.asp
- Avpixlat gav mig Heat Street's länk:
http://heatst.com/uk/exclusive-france-suppressed-news-of-gruesome-torture-at-bataclan-massacre/
/ SD
PS: Bataclan - 130 dödade, 368 skadade.

Anonym sa...

Tortyren vid Bataclan-attacken: Franska nationella kommitténs länk är mycket lång (983 sidor PDF) - och på franska; orkar inte använda den:
http://www.assemblee-nationale.fr/14/pdf/rap-enq/r3922-t2.pdf
Vi får väl tro att Heat Street sammanfattat korrekt:
http://heatst.com/uk/exclusive-france-suppressed-news-of-gruesome-torture-at-bataclan-massacre/
/ SD

Anonym sa...

Bataclan-attacken: Se vad media utomlands skriver:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3692359/French-government-suppressed-gruesome-torture-Bataclan-victims-official-inquiry-told-castrated-eyes-gouged-ISIS-killers.html

http://www.express.co.uk/news/world/690185/Paris-attacks-Bataclan-victims-castrated-eyes-gouged-out-ISIS-jihadis-inquiry-hears

http://www.agoravox.fr/tribune-libre/article/testicules-coupees-mises-dans-la-182871
- Där finns utfrågningen av "le brigadier-chef «T.P.»" från riksdags-protokollet. T.ex.:
T. P.: Des corps n’ont pas été présentés aux familles parce qu’il y a eu des gens décapités, des gens égorgés, des gens qui ont été éviscérés. Il y a des femmes qui ont pris des coups de couteau au niveau des appareils génitaux.
= Kropparna har inte överlämnats till familjerna, därför att det har funnits halshuggna bland dem, sådana som man skurit halsen av, som man skurit upp inälvorna på. Det fanns kvinnor som fått knivhugg vid könsorganen.
-- O.s.v.
/ SD

Anonym sa...

Lastbilschauffören Mohamed Bouhlel i Nice skickade sin familj i Tunisien 1 miljon kronor dagarna innan massakern. (Han sände pengar dit illegalt, med vänner som skulle dit.) Källa: The Telegraph (UK).
https://www.document.no/2016/07/17/sendte-1-million-kroner-familien-massakren/
/ SD

Anonym sa...

Bataclan-rapporterna om tortyr och elände för de otrogna - hämtade från Frankrikes Assemblée Nationale - har naturligt nog kommit in i pressen världen över. - Men inte i "vårt fina land".
- Med den världsåskådning "kultursideseliten" har hos oss, blir det så.
- Man trodde en gång att de var ateister. Men nu ser man att de i stället är anti-kristna. Och eftersom muslimerna är ännu mer anti-kristna, har redaktörerna dem som en förebild.
- När såg ni senast någon kritik av islam i, låt säga DN eller AB ?
- Man trodde kanske att sådant som könsstympning (Female Genital Mutilation) skulle få våra feminister att bli arga. Eller det här med att kvinnor måste täcka in sig i niqab eller burqa... Men nej; feministerna tycker bara att det här är spännande! - Eller hur...?
- Så därför tiger man nu i bladen om Bataclan - att de rätttrogna har torterat de vantrogna.
/ SD

Anonym sa...

Att Bataclan inkluderade fysisk tortyr förnekas nu. T.ex. hos News.Com.Au:
http://www.news.com.au/world/europe/bataclan-terrorist-attack-included-gruesome-torture-of-victims/news-story/c0cc809c303487541b985ef0e57992dd
- Men stämmer det att man inte har lämnat ut de dödas kroppar till familjerna, eftersom de var svårt skadade? 'Brigadier-chef' TP sade ju det.
- “The bodies have not been shown to the families because they are people who are decapitated, people who are bloated and people who have been disembowelled,” a police witness identified as Mr TP told officials, according to the transcript", läser vi hos News.com. -- Men "the rumours were denied by other witnesses", står det (först!).
- Hursomhelst, 89 dödades i Bataclan-teatern; 130 i hela Paris. 350 skadades. 13 nov 2015. [Wiki]
https://sv.wikipedia.org/wiki/Terrord%C3%A5den_i_Paris_i_november_2015
/ SD
PS. I Bataclan spelade Eagles of Death Metal...

Anonym sa...

The Local, France, skriver om den förste polisman som kom till Bataclan. Dvs han hade en kamrat med sig. De sköt ned Samy Amimour.
- "It was an indescribable sight, you can imagine. Hundreds of bodies -- to us they were all dead -- were entangled on top of each other: in front of the bar, in the pit. Some piled a metre high."
"No one moved, there were no moans, no noise. There was a glacial silence."
"We were forced to climb over or move the dead. There were also those who we knew were very seriously injured, but we had to extract them anyhow, without using first aid."
http://www.thelocal.fr/20160713/the-chilling-testimony-of-first-policeman-at-the-bataclan
/ SD

Anonym sa...

Kvällsposten skriver om bilbränder. 327 första halvåret i södra Sverige (Kalmar, Kronoberg, Halland, Blekinge, Skåne). 33 på tre gator i Rosengård (intill centrala skolan). Mycket få blir uppklarade.
- Men ibland går det. Två unga "män" köpte bensin på PET-flaskor. Biträdet ringde polisen. Som ryckte ut; diskret. En bil förstörs, en annan skadas svårt. Sju grips; två kan åtalas (mobilfilm visar hur de tänder på).
http://www.expressen.se/kvallsposten/har-brinner-flest-bilar-upp-i-sydsverige/
/ SD

Anonym sa...

Daily Express (UK): Bill Maher, etablerad ateist, hade med (ateisten) Richard Dawkins i sin TV-show.
- Dawkins sade: Man tror att islam och muslimer är skyddade arter. Det har blivit så därför att man är rädd att kallas 'rasist'. "An incredible number of people think Islam is a race. And so they think if you criticise Islam you're being racist."
- Twitter-kommentar av Marce: "This is just anti-Muslim bigotry. @billmaher was always a buffoon. Dawkins is becoming one." O.s.v.
http://www.express.co.uk/news/uk/611231/Richard-Dawkins-in-extraordinary-blast-at-Muslims-To-hell-with-their-culture
/ SD

Anonym sa...

Det var inte bara i Nice man 'firade' franska nationaldagen den 14 juli. En sajt visar vad annat, av samma slag, som hände i Frankrike 13-15 juli. [73 poster]
Från Achères (78): "tre unga arresterade då de gjorde Molotov-cocktails",
till Yvelines: "12 larm. Antalet bränder i soptunnor verkar minska... Antalet bilbränder verkar högre än förra året..."
(Siffran efter ortnamnet är 'la préfecture', länet. 78 = Yveline, Versailles.)
http://www.fdesouche.com/748851-omerta-mediatique-autour-des-violences-urbaines-du-14-juillet-plusieurs-commissariats-attaques
/ SD

Anonym sa...

19 skadades (3 är nära döden) när ett "barn" (17...?) från Afghanistan gick till anfall med yxa, på tåget nära Würzburg (Ö om Frankfurt).
- Det var ca 25 passagerare på tåget, som såg ut "som ett slakthus" efteråt, med blod på golvet.
- Några media säger att förövaren ropade "Allahu Akbar" ('Allah är stor') under anfallet.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3696410/Man-attacks-21-people-AXE-train-Germany-shot-police.html
https://www.rt.com/news/351964-axe-attacker-germany-railway/
/ SD
PS. Det här har faktiskt kommit i svenska media också. T.ex.
http://www.expressen.se/nyheter/man-till-attack-med-yxa-pa-tag-i-tyskland/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.