09 augusti 2016

Arkitekturens symboliska språk

Babels torn i sten och i stål.

Det är ingen tillfällighet att EU-byggnaden i Strasbourg ser ut som den gör. 
 Globalism är den moderna versionen av Sataniska Ny-Babelismen. Gud skapade nationer; Globalisterna vill utrota dem under sataniska principer om “En värld, en ras, en härskare.”

Ondskan  upprepar sig alltid;  Det onda är alltid här, ligger alltid på lur och arbetar mot sitt slutmål, vilket är den fullständiga dominansen av Människan.

"Jean Monnet, the founding father of the European Union: “Europe's nations should be guided towards the superstate without their people understanding what is happening. This can be accomplished by successive steps, each disguised as having an economic purpose, but which will eventually and irreversibly lead to federation."

Globalisternas Agenda är en plan att kontrollera alla jordens invånare under en enda global Stat.
Det finns en liten, men mäktig grupp av individer som ligger bakom bildandet och genomförandet av denna “New World Order”.
Med hjälp av sitt inflytande inom internationella organisationer som IMF, Världsbanken, Royal Institute of International Affairs (RIIA), Council on Foreign Relations (CFR), Trilateral Commission, Bilderberggruppen, FN, Nato, och hundratals andra icke-statliga organisationer, är syftet med dessa grupper inget annat än att underkuva alla människor på planeten och göra dem till slavar under en världsregering. 
En regering som drivs av samma lilla elitgrupp som har styrt massorna under en mycket lång tid under olika skepnader. Denna elit är ättlingar till dem som styrde under de senaste 2 århundradena - kungar och drottningar, bankirer, rånar-baroner, präster och diverse underdåniga oligarker och media. Deras önskan om en återgång till en feodal världsstat borde inte komma som någon överraskning för den som har läst lite historia.

A History of the New World Order

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Det verkar som att den där gruppen även styr sd berit.
Pelle

Anonym sa...

Ledsen, men våra styrande är rätt korkade. Se på dem i Sverige! Eller tydligare: Se på Merkel! Eller ännu klarare: Obama!
- I vår katolska församling är nästan alla (98%) "utifrån". Från Chile till Burundi till Balkan till Filippinerna. Jag tycker de är trevliga! Särskilt ungdomarna.
- Men de som kommer nu... (Muslimer, mest.) Är de (majoriteten) i vår mening läskunniga? (Att de kan stava sig fram på dari eller pashto... Tja.) **)
- Och konflikterna här – i Frankrike, i Tyskland, hos oss; mellan "oss" och "dem" – är många och stora...!
- Men [viktigt:] SVT-tittarna (och DN-läsarna) vet inte om hur läget är...!
- Min tolkning är att "eliten" länge varit ateister. Men nu har de blivit anti-kristna!
- Och nu står vi inför massiva problem. När det verkligt gudlösa samhället ska genomföras. (Med sex som sin gud.) Hur klarar den s.k. eliten av det?
/ SD

**) Jomenvisst... Så löser vi det: LO:s avtalssekreterare: ”Varför inte börja med att utbilda dem till byggnadsarbetare? Alla säger att det inte går. Hur svårt kan det vara ett bygga ett hus egentligen?”
http://artikel.di.se/artiklar/2016/6/3/arbetsloshet-bland-nyanlanda-en-tickande-bomb/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.