29 augusti 2016

Brighton i södra England brukade inte se ut så här

  

När burkan tar över försvinner bikinin. Lägg märke till den tredje damen från vänster med långa svarta handskar ända upp till armbågen. Fast hon har glömt att dölja vaderna. Utan kvinnoförtrycket skulle islam upphöra att existera. Vi har facit, varför ljuger ni för oss om islams steg-för-steg-taktik? Behövs fler bevis?

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Utan socialbidrag skulle islam inte ha kommit till väst.

Biskop Kyrillos sa...

Nej käre Knute inga fler bevis behövs för dem som är klarsynta och inte är dumma i huvudet.

Knute sa...

"När jag i veckan befann mig på gymmet för en timmes träning gjorde tre kvinnor entré i heltäckande svart mundering. Bara deras ansikten syntes under klädseln när de äntrade träningscyklar och rullband. Många blickar vändes mot de tre och det var nog mer avsmak i dessa än sympati. Om heltäckande verkligen är ett fritt val, undrar säkert många varför muslimska kvinnor inte ens tar av dem när de idkar träning och svetten lackar som mest? Bär man dessa fula plagg för att provocera och för att visa hur islam står över allt annat? Ja, något annat svar har jag inte och visst lyckas de med att provocera. Blickarna som vändes mot de tre talade sitt tydliga språk och att dessa individer i sina svarta munderingar är intresserade av att integrera sig och respektera de regler vårt svenska samhälle är uppbyggt av, är nog en utopi bara vänstern klarar av att ta till sig.

Om de duschade efter uträttat ärende?

Nej, de klev direkt från cyklarna och rullbanden ut till den intilliggande busshållplatsen där de inväntade nästkommande buss.

I den befriade staden Manbij brände syriska kvinnorna de burkor man påtvingats av den muslimska terrororganisationen IS och uppvisade en glädje av frihetskänsla när dessa religiösa plagg förvandlades till en hög av aska.

I Sverige hävdar muslimska kvinnor att de tar på sig slöjor och niqabs för att de själva vill, ivrigt påhejade av en vänster som tycks stå islamismen allt närmare."

https://petterssonsblogg.se/2016/08/28/den-forbannade-slojan/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.